expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11.4.12

Bioderma sensibio H2O/Déo recenzia



Včera som na mojom facebooku oznámila 5 víťaziek tejto micelárnej vody a dnes by som vám chcela o nej povedať viac, alebo skôr moju skúsenosť. 

Táto micelárna pleťová voda je určená najmä na suchú a citlivú pokožku. Veľa z vás ju nie len pozná ale aj používa a pre mňa to je najlepšia pleťová voda, akú som kedy mala. Jemne a hlavne účinne odlíči aj vodeodolný make up, je bez alkoholu, a preto pokožku zbytočne nedráždi a pleť je po jej použití jemná, nie napnutá, čo som zažívala takmer po každej pleťovej vode čo som kedy mala. Ako najväčšie pozitívum je pre mňa, že odličuje aj oči, jemne, bez podráždenia a zbytočných sĺz!.) Tak ak stále pochybujete o kúpe, za mňa veľké odporúčanie, ja budem určite vodu kupovať pravidelne, predsa len ide o vašu pleť a na tom sa šetriť fakt nevyplatí .).

Používate? Alebo máte nejakú osvedčenú pleťovú vodu, ktorú by som mala poznať ja?


Druhou vecou, ktorú by som vám chcela predstaviť je Sensibio Déo anti-perspirant. Neviem či ste vy vedeli, že bioderma vyrába aj anti-perspiranty, pre mňa to bola novinka. Tento konkrétne je určený na citlivú a depilovanú pokožku. Ja mám po holení vždy podráždenú pokožku, ktorú tento anti-perspirant príjemne upokojí. Krásne vonia a najväčšie pozitívum, je fakt účinný! To je pre mňa hlavné kritérium pri výbere anti-perspirantu. 
Máte nejaký osvedčený? 

18 comments:

  1. Mám radšej deodoranty než anti-perspiranty, od garnier minerals.
    Inak keď už som toľko chvály čítala na tú micelárnu vodu, mala by som ju skúsiť, lebo mňa zo všetkého strašne štípu oči. Ale písala si že po nej neštípu, tak snáď ani mňa nebudú :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. vôbec :) ja som od garnieru pouzivala dlho hentie, mozno aj preto uz absolutny ucinok u mna :/

      Delete
  2. Čo sa týka Biodermy, úplne súhlasím, radšej investujem a viem, že je o moju pleť dobre postarané. O tomto antiperspirante som ešte nepočula, asi kúpim na vyskúšanie. Ja za seba môžem odporučiť od prírodnej kozmetiky Just deodorant Deo Plus s rozprašovačom. Je maximálne prírodný a vždy sa cítim sviežo. Jediný nedostatok je cena :-(, ale zase aj dlho vydrží.

    Elena

    ReplyDelete
  3. Je skvělá, taktéž ji mám, vždy si koupím 500ml balení a už mám třetí, nehodlám ji měnit, skvěle odličuje, nemám suchý pocit pleti. vynikající produkt v péči o citlivou pleť

    ReplyDelete
  4. Bioderma Micerální voda! Úplně nejlepší věc pod sluncem! :))

    ReplyDelete
  5. micerální voda od Biodermy mě už strašně láká,asi do ní investuji :)

    ReplyDelete
  6. I deodoranty od Bourjois jsou super :)

    ReplyDelete
  7. Já měla tuhle pleťovou vodu 2x, ale jsem dostala na Vánoce micelárku od Vichy a ta je pro mě ještě lepší :) jmenuje se nějak Purete Thermale a doporučuju jí všem!

    ReplyDelete
  8. ja mám teraz čistiace tonikum od Garnier, síce to trochu smrdí ako "prípravok do hajzlu", ale tvár mi po tom ostáva ako znovuzrodená

    http://undergroundkittycat.blogspot.com/2012/04/giveaway-ii.html giveaway:)

    ReplyDelete
  9. Vítězky se mají, tahle pleťovka je skvělá. Já používám už léta pleťovou vodu od Vichy, střídám s Alverde nebo Lush. Je to radost tohle naše patláníčko ;-).
    Giveaway

    ReplyDelete
  10. určite vyskúšam!

    ReplyDelete
  11. to je nejaky omyl, ja tam nefigurujem ako výherca:-D

    ReplyDelete
  12. vážně, musí být fajn;)=)

    ReplyDelete
  13. Já jsem ještě od Biodermy nic nevyzkoušela, ale doufám, že se mi konečně někdy poštěstí! :)
    www.tickettomyfashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. musí byť fajn! :)
    http://fraisesdeluxe.blogspot.com/
    Natt

    ReplyDelete
  15. gulicka lepsia ako tutok sprej podla mna. a voda najviac, len hnusne chuti.)

    ReplyDelete
  16. musím sa už aj ja veru dokopať ku kúpe :D

    http://rossaccio.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. voda je uplne super a deodorant mam tiez ale ja ho nemam v spreji ale asi vyskusam :)a odporucam hydratacnu emulziu na tvar ! je to super vec na leto ! :D

    ReplyDelete