expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

12.3.13

kozmetické novinky/review

O BB kréme a make-upe od Biodermy ste už určite počuli. Tiež som mala možnosť ho vyskúšať, no BB-krém mi vôbec nesadol, kvôli jeho sfarbeniu trochu do oranžova. (Chcete ho? Čítajte ďalej.) Ja mám žiaľ v tomto období úplne bledú pokožku, čiže používam tie najbledšie bb-krémy. Oficiálne info si prečítajte tu, ja dúfam, že v budúcnosti spravia aj jeho bledšiu verziu. Tento som kvôli farbe ani netestovala. Make-up mi vyhovuje trochu viac, aj napriek tmavšej farbe sa mi na pokožke pekne prispôsobí. Síce upokojuje a kryje začervenania, ale jeho krycie schopnosti mi prídu na make-up nedostatočné, čo mne vyhovuje, nakoľko nemám rada priveľmi krycie make-upy. Preto radšej používam bb-krémy. Oficiálne info tu. Make-up ma krásne a praktické balenie so zrkadlom a hubkou na nanášanie a v kabelke sa vám takáto vecička určite zíde. Odporúčam si v lekárni skontrolovať odtiene, lebo nie každému sadnú. Na vyskúšanie som mala aj micelárnu vodu Sensibio AR, ktorá je určená na citlivú pleť so sklonom k začervenaniu a s problematikou Rosacea, ja tento problém našťastie nemám, tak vám tieto účinky nepotvrdím, poviem len toľko, že micelárnu vodu Sensibio používam na odličovanie každý deň a je to najlepšia vec ever!
_________________________________________________________________________________

Nakoľko BB-krém nevyužijem a ak vám nebude vadiť, že som ho otvorila a raz použila, tak ho posúvam ďalej! Ak chcete nechajte pod článkom komentár so slovíčkom CHCEM HO a pripíšte e-mail a o taký týždeň ho jedna z vás vyhrá!



Keď mi od stránky NIP + FAB prišla ponuka na vyskúšanie výrobku, túto značku som absolútne nepoznala. Po chvíli googlenia som ale so spoluprácou súhlasila a vybrala som si krém MOISTURE FIX. Hlavne v tomto období mám extrémne suchú pleť a krém sľúbil pleť zvlhčiť a zároveň rozžiariť. Rozžiarenie som si síce nevšimla, ani neviem presne ako by to malo fungovať ale pleť zvlhčuje výborne! Používam ho aj na noc a pleť mám ráno príjemne jemnú. Rovnako ho používam aj pod bb-krém ako podkladový krém, aby som zabránila vytváraniu šupiniek. NIP + FAB má celkom širokú ponuku výrobkov asi na všetko, tak ak by ste niečo chceli, s kódom SVARTSVANUR pri objednávke môžete získať 10% zľavu.


A to najlepšie na koniec - šampóny AUSSIE. Pre niekoho známa vec, pre niekoho úplne neznáma. Priznám sa, ja som ich vôbec nepoznala. Prvá vec čo ma zaujala je ich vôňa. Je výrazná a trochu cukríková. Neviem ju presne popísať, ale podľa mňa voňajú úplne krásne a minimálne deň vôňu cítiť aj z vlasov. V predaji by mali byť v druhej polovici marca vo veľkých obchodných reťazcoch, tak ak vás nepresvedčí moja recenzia, určite ich aspoň ovoňajte! :D Určené sú na suché, zničené a smutné vlasy (to ma celkom pobavilo). Mne sa vlasy pri korienkoch mastia ale končeky mám klasicky suché, takže balzamy používam hlavne na spodnú časť vlasov. MIRACLE MOIST šampón a kondicionér je silná dvojka! Vlasy sú prevoňané, jemné ale nie rozlietané a dokonca mám pocit, že sa menej mastia. Ale to môže byť spôsobené mojím veľkým nadšením, takže to vám nezaručím.)

Na balzam AUSSIE 3 minute MIRACLE RECONSTRUCTOR som čítala veľmi veľa pochvalných recenzií, a to zaslúžene. Mám dosť zlú skúsenosť s kondicionérmi (je možné, že som si kupovala zlé) ale tento vlasy vôbec nezaťažuje a zanechá ich tak krásne jemné, vyživené (áno verím tomu) a hlavne voňavé. Inak práve som sa dočítala, že tá vôňa môže niekomu veľmi vadiť, no podľa mňa je najlepšia! Ešte lepšia ako to skvelo premyslené a vtipné dávkovanie.

Za mňa veľké áno! Kto ich pozná a kto ich miluje?


! Produkty som dostala na vyskúšanie, čo ale neovplyvnilo moje názory.  Pre anonymných smarty-pants: nikomu výrobky nevnucujem, ide čisto o moje názory a je len na vás, či sa nimi budete inšpirovať a daný výrobok vyskúšate. Tak vás prosím, zdržte sa nenávistných komentárov. Vlastné skúsenosti, názory etc. samozrejme beriem. ! 

86 comments:

  1. chcem ho :)
    a inak ostatné výrobky vyzerajú super :) musím začať šetriť :)
    didala270@gmail.com

    ReplyDelete
  2. Bioderma s ich novinkami ma vobec nelaka :/ o tych dalsich znackach som ani nepocula, ale idem googlit :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. chcem! (ich?:) borlabulabarbula@gmail.com

    ReplyDelete
  4. chcem ho :)
    j.smatanova@gmail.com

    ReplyDelete
  5. CHCEM HO :)
    bettyjendrich@gmail.com

    ReplyDelete
  6. chcem ho! xlattonovam@seznam.cz

    ReplyDelete
  7. kde budu prosim ta predavat Aussie?

    ReplyDelete
    Replies
    1. vo velkych retazcoch takze napr tesco, zial nemam presne info ale ak budem vediet napisem na fb :)

      Delete
    2. vo všetkych drogeriach mi bolo povedane ;)

      Delete
  8. CHCEM HO :D
    orgonova.veronika@gmail.com

    strašná je tá slovenská závisť, si šikovná, tak ti dávajú veci, keď sa niekomu nepáči, nech to nečíta

    ReplyDelete
  9. přesně chápu, co myslí tím un-happy hair! To je přesně to, co mám. ani mastné, ani jemné, prostě akorát smutně zplihlé :D

    jo, a CHCEM HO! ;) lenka.juchelkova@gmailcom

    ReplyDelete
  10. chcem ho :)

    sabi.olsak@gmail.com

    ReplyDelete
  11. Aussie je super! :) Takze sa konecne zacne predavat aj u nas?

    oneplusme.blogspot.sk

    ReplyDelete
  12. chcem ho :D :) myslim, ze to je presne nejaky takovy muj odstin .. :)

    Jinak na Aussie posledni dobou čtu vážně samou chválu :) S tím dodáním do řetězců to se jedná pouze o SK nebo i v ČR? :)

    katthrin95@seznam.cz

    ReplyDelete
    Replies
    1. žial informácie mám iba o SR :/ tak ale snád sa objaví aj u vás :)

      Delete
  13. chcem ho :) ivana.bakova@yahoo.com

    ReplyDelete
  14. chcem ho..
    kevelyovatimi@gmail.com
    čo by som to bola za čitateľa ak by som nechcela.. :D inak ten balzam od Aussie budem musieť vyskúšať!tiež s kondicionérmi nemám dobrú skúsenosť.

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  16. chcem ho :)
    mery.mikesova@gmail.com

    ReplyDelete
  17. Vecko, v texte mas dve mini pidi chybicky :)

    * Make-up ma krásne a praktické balenie so zrkadlom a hubkov na nanášanie (hubkou)

    * aby som zabránila vytváraniu šupniek (šupiniek)

    Aaaa super post :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah cela ja a to som to minimalne 5 krat po sebe prečitala :D dakujem ti! opravim :)

      Delete
    2. aaale :) to su len preklepy :) ja ich mam vzdy a vsade plno :)

      Delete
  18. nip+fab ma pekny design, zaujimalo by ma zloženie. a super!

    ReplyDelete
  19. Prosila by som si aka chcem ho :)

    nikoleta.krkoskova@gmail.com

    ReplyDelete
  20. chci ho! resp. Byla bych hrozně ráda, kdyby se na mě usmálo štěstí :)
    a.stromsikova@seznam.cz

    ReplyDelete
  21. Tiez by som ho rada vyskusala :)

    k_kriza@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  22. chcem ho!
    paula.kulichova@gmail.om

    ReplyDelete
  23. Aaah bioderma, moja laska, BB som testovala v lekarni a za mna velke ANO, myslim za farbu a konzistenciu, kedze som ho netestovala dlhodobo. rozmyslala som nad kupou ale kedze doma este BB mam, hovorim si ze nebudem minat a teraz vidim tvoj clanok s "giveawayom" takze rozhodne HO CHCEM!!! :)

    ReplyDelete
  24. chci ho!!Chtěla jsem ho koupit už v lékárně,ale kdyby se to podařilo,takhle bylo by to mnohem lepší :)).

    angelinabaldo2011@gmail.com

    ReplyDelete
  25. chci ho! dělala jsem si na něj zálusk už před nějakou dobou, ale jsem skrblík a nekoupila jsem ho :D
    nika.skoupa@gmai.com

    ReplyDelete
  26. Biodermu mám veľmi rada, hlavne odvtedy, čo moje oči začali vehementne protestovať proti klasickým špirálam a linkám či ceruzkám na oči /smutný to deň/. Síce neviem, či mi tento odtieň sadne, ale chcem ho :D Inak tie veci AUSSIE sú nejaká 100% biokozmetika či?
    veronikakruppova@gmail.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aussie je australska znacka vlasovej kozmetiky. Momentalne prisli na trh s novinkou, ktora sa vola Aussie Miracle v roznych radoch - napriklad Aussie Miracle Moist (ktore zrecenzovala Vecko), Aussie Miracle Shine, Aussie Miracle Colour Mate, Aussie Take the Heat, Aussome Volume atd. Je to v podstate nieco ako L'oreal vlasove produkty, tiez testuju na zvieratach a nie su bio. Cim sa lisia je to, ze do svojich produktov pridavaju Australsku laliu, ktora sa vola po domacky Kangaroo Paw a aj preto maju na produktoch logo kengury. Tu v Kanade bolo velke halo okolo ich produktov, ked sa zistilo, ze Aussie ptodukty obsahuju toxicke latky ako FD&C YELLOW alebo tartrazin (zlte synteticke azo farbivo) ktore sa spaja s problemom fertility a preto sa tieto produkty neodporucaju pouzivat pocas tehotenstva. Rovnako obsahuju aj sodium lauryl sulfat (alkalicky chemicky prvok), ktory ma odstranit spinu a mastnotu z vlasov. Rovnako obsahuju aj propylparaben a metylparaben, ktore mozu viest k rakovine prsnika. Ale tak povedzme si narovinu, co dnes nie je organicke a dopestovane u vas v zahradke je skodlive :) Vacsina zubnych past, tekute mydla atd atd. Radsej pouzivajte overene slovenske vlasove produkty, alebo nakupujte v sekcii bio. Ja osobne Aussie neodporucam. Maju pekne reklamy, produkty vonaju, ale ja som ziaden zazrak nepostrehla. Pozuivam bud produkty Tresemme (netestuju na zvieratach) alebo produkty zakupene v Whole foods. Skuste popozerat internet. Produkty ktore netestuju na zvieratach su safe, kedze obsahuju zasadne len ingredience, ktore nie su skodlive a nemusia byt tym padom testovane.

      Delete
    2. Pocula som, ze velmi dobre vyrobky, ktore su prirodne a bio mozte najst na sashe.sk alebo na bior.sk

      Delete
    3. že aky vyklad :D vdaka no, ale nemyslim, ze to je s nimi az take vazne .)

      Delete
    4. Staci mrknut wikipediu, ale ako som povedala, dnes je nebezpecny uz kazdy produkt, ktory je najma na chemickej baze.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Aussie_(shampoo)

      Delete
    5. no vsak to, že toto sa da povedat o min. polovici ako si povedala chemickych produktov, ktore doma pouzivame :)

      Delete
    6. pánečku, vďaka za info :D

      Delete
  27. ten šampón znie dobre a páči sa mi aj dizajn, ja som už vyskúšala všetko možné, všetky značky a nič mi nepomohlo a mastia sa stále :( ale tiež najviac pri korienkoch a na ofine

    ReplyDelete
    Replies
    1. A ak sa smiem spytat, ako casto si umyvas vlasy? Ak je to prilis casto, zbavujes tym vlasy oleja a tym padom to ma uplne opacny ucinok, vlasy zacnu produkovat vela oleja, aby im nejaky ostal, aj ked ich umyjes a tym padom mas vlasy aj na druhy den mastne. Skus pouzivat bio produkty ako napriklad natures-gate.com, Australian organics, alebo skus ist na bior.sk. Cim menej chemie, tym zdravsie a menej mastnejsie vlasy budes mat. Moja kamoska skusala napriklad aj prasok na pecenie, rozmiesaj ho s vodou, nanes na vlasy, a nechaj posobit 15 minut, zmy vodou a pouzi bio sampon. Ked Ti ziadna znacka doteraz nepomohla, skus prejst na uplne iny druh samponov a to bio. Ak nepomoze ani to, zajdi za dermatologickou, nech Ti spravia rozbor pokozky na hlave a zistia, preco sa mastnia.

      Delete
    2. ako kedy, no zvyčajne to býva každý druhý deň, ale keď som doma a nevychádzam do spoločnosti tak si ich dám do gumičky a nechám tak, presne kvôli tomu čo si napísala :) a ďakujem veľmi pekne za radu, pozriem sa na to

      Delete
  28. chcem ho!
    :D
    evanelle.moriarty@gmail.com

    ReplyDelete
  29. CHCEM HO

    jana.adamcakova@gmail.com

    ReplyDelete
  30. chcem :) t.muraniova@gmail.com

    ReplyDelete
  31. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  32. chcem!! :)

    thuhanguyen.misa@gmail.com

    ReplyDelete
  33. Biodermu milujem, preto hovorím chcem ho! s.truchla@gmail.com

    ReplyDelete
  34. prosím si také, ak je to ešte aktuálne :) podnamaliny@azet.sk

    ReplyDelete
  35. aj ja ho chcem :)

    michaela.bacikova@gmail.com

    ReplyDelete
  36. tiež ho chcem ! :)
    moravkova.iveta@gmail.com

    ReplyDelete
  37. CHCEM HO !
    marie.stankova93@gmail.com

    ReplyDelete
  38. chceeem :) a musím si dôkladnejšie naštudovať aj tie ostatné výrobky,vyzerajú skvelo :)
    luckavyle@gmail.com

    ReplyDelete
  39. chcem ho :)
    danielamiturova@gmail.com

    ReplyDelete
  40. chcem ho ! :)
    marca.a7x@gmail.com

    ReplyDelete
  41. CHCEM HO!
    lenka.macangova@gmail.com
    V pripade vyhry, velmi pekne dakujem. :)

    ReplyDelete
  42. chcem ho! :)
    olga.simkovicova@gmail.com

    :)

    ReplyDelete
  43. CHCEM HO!
    JanaRektorikova@seznam.cz

    ReplyDelete
  44. aj ja ho chcem :)

    hrmova.dominika@gmail.com

    ReplyDelete
  45. to si piš, že HO CHCEM!

    coookies-with-milk@seznam.cz

    ReplyDelete
  46. chcem ho! a chcem ho a chcem ho....
    simonkinmail@gmail.com

    ReplyDelete
  47. CHCEM HO! :D :)
    iff-ska@azet.sk

    ReplyDelete
  48. chcem ho:)
    petra.hanuskova@gmail.com

    ReplyDelete
  49. chcem hoo

    ..pretože mi kožná odporučila túto radu na moju začervenanú pleť a pretože chcem konečne BííBí! .)

    simona.licha@gmail.com

    ReplyDelete
  50. chcem ho ! :P

    zuzanavalova.s@gmail.com

    ReplyDelete
  51. chcem ho

    janinka-js@azet.sk

    ReplyDelete
  52. chcem hoo!
    lea.valova@gmail.com

    ReplyDelete
  53. chcem ho! (prosíííím!)
    veronika.zorska@centrum.sk :)

    ReplyDelete
  54. chcem ho! :)
    rbuchova@gmail.com

    ReplyDelete
  55. chcem ho! barbara.jackova@gmail.com

    ReplyDelete
  56. CHCEM HO bsusienkova(zavináč)gmail(bodka)com

    ReplyDelete
  57. chcem ho (:

    muchovak@gmail.com

    ReplyDelete
  58. CHCEM HO!

    janka.homova@gmail.com

    ReplyDelete
  59. Aussie sú skvelé šampóny a veľmi mi na Slovensku chýbali, takže som rada za tento heads-up :)

    ReplyDelete