expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

6.5.13

There is no better designer than nature.

Keď nie je čas vytiahnuť foťák, iphone je moja posledná záchrana. Outfit je ešte z minulého týždňa, snažila som sa zladiť s rozkvitnutou prírodou, na ktorú je radosť pozerať :) Užívajte!

quote by Alexander McQueen


sweater - h&m trend, dress - oasap, shoes - choies, bag - ?
second photo - georgesteinmetz

34 comments:

  1. Pekne si sa zladila veru ;)

    ReplyDelete
  2. Krása přírodní!!! oboje! :)

    ReplyDelete
  3. vždy sa mi páčili podobné fotky, ktoré ladili s nejakým obrázkom! je to tak skvelé, a inšpiratívne
    a páčia sa mi šaty. veľmi.

    ReplyDelete
  4. asi máš tmavú podprdu pod tými šatami, či to je len dopad svetla? lebo ak to prvé tak u mňa to dosť kazí dojem :D a tiež sa mi páčilo takéto zladenie, praktizuj častejšie

    ReplyDelete
    Replies
    1. bola siva, ale ako mne by tam ani cierna nevadila :D vdaka! .)

      Delete
  5. S názvom súhlasím a outfit je krásny :)

    ReplyDelete
  6. taky nezvyk na teba, ale super :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. Krása!! Miluju přírodu a tvoje outfity! <3

    ReplyDelete
  8. hezký outfit, líbí se mi ty šaty :)

    ReplyDelete
  9. do tej prirody na druhom obrázku by si perfektne zapadla:)

    http://yn-spire.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  10. skvele zladené s prírodov a k tomu by celkom pasovali aj tie šatičky, čo si tu mala už raz alebo dvakrát (raz s botaskami)

    www.seesimona.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Boze, jedna aj druha (Fashioncream) to tu flakate. Nezasluzite si vsetkych tych followerov - a ako jedna z nich som sklamana. Zacni nieco robit uz, Svartsvanur! Chceme modu! Viac!

    ReplyDelete
    Replies
    1. feel free to unfollow me .) mám život aj mimo blogu, rovnako ako aj dominika, len tolko :)

      Delete
    2. Jj, ja na jednej strane suhlasim s Veronikou B. :) Na strane druhej mam pocit, ze tento blog ide len zo zotrvacnosti a pride mi, ze sem hodis par fotiek len preto, aby sa nepovedalo a mozno preto, ze sa to ocakava, kedze si sponzorovana znackami. Neviem, mozno sa mylim, ale vzdy som sa na Tvoj blog tesila a uprimne, posledne tri tyzdne sa uz nie je velmi z coho tesit. Mozno je cas urobit to, co Evicka Schon, na cas sa vzdialit, venovat sa svojmu zivotu a ked Ta to znovu nakopne, vratit sa. Pretoze je to citit z kazdeho kuta tohto kedysi mojho oblubeneho blogu. Prestat v najlepsom nie je absolutne nic zle :) Madonna to mala spravit uz davno tiez :) Prajem krasny den. Piece

      Delete
    3. ide len o to, že nemam na to teraz tolko casu, ono je to celkom narocne prichadzat stale s niecim novym, cim by som sa vam zavdacila, dakujem za nazor, ja nikoho do toho aby ma sledoval nenutim :) peace!

      Delete
  12. neviem či napísať "tumblr" je relevantný zdroj
    mam pocit že ani ty nemáš rada, keď niekto používa tvoje fotky bez uvedenia zdroju

    ReplyDelete
    Replies
    1. trvalo pár minút nájsť reálny zdroj, asi by bolo dobré dávať si na to pozor. fotograf ma na stránke napísané, že pre použitie jeho fotiek ho treba kontaktovať :)
      http://www.georgesteinmetz.com/section21

      Delete
    2. mas pravdu pravdúcu, zacala som to tak robit, lebo pri inspiracnych postoch napr. bolo celkom zlozite najst zdroj kazdeho obrazka, zlozite na cas a nechcelo sa mi, rovnako aj pri obsiahlejsich symbiosis prispevkoch, ked tie fotky mam postahovane v pc, ale mas pravdu :) zdroj pridam, vdaka

      Delete
    3. jaj tak to hej keď sú posťahované v PC je to ťažké. ale aj z priečinka to stačí stiahnuť do políčka na vyhľadávanie obrázkov v google a väčšinou to hneď nájdeš :) ale strašne sa mi páči ako to vieš spájať. keď nájdeš nejakú fotku takúto rozmýšľaš nad outfitom alebo k už nafoteným outfitom hľadáš fotky? :)

      Delete
    4. hej dá sa to, len som leniva proste :) ked ich je tam viac proste na to nie je cas :/ dakujem! :) noo vacsinou hladam ku konkretnemu outfitu, ale mozno to niekedy vyskusam aj opacne :)

      Delete
  13. Velmi pekné šaty a topánky, ach. Mám rada tvoj štýl :)

    Radka z http://www.flowerofpassions.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  14. MÁŠ NÁDHERNÁ BLOG, JSEM NOVÝ FOLLOWER!

    ReplyDelete
  15. v ten deň, keď si to mala oblečené, som ťa stretla v sekáči na Nivách, ale bála som sa ťa osloviť, vyzerala si super :) čo sa týka môjho názoru na frekvenciu tvojich postov, myslím si, že je škoda, že postuješ už menej, ale radím sa k chápajúcim followerom :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, ďakujem! :)
      som rada, ja sa posnažim :)

      Delete