expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

30.6.13

Simple as that

Tento sveter je jeden z ďalších kúskov, ktoré mám v šatníku už celú večnosť, ale nosím ho len príležitostne. Možno pre jeho farbu, keďže na to, aby som sa obliekla do žltej musím mať náladu. Toto sychravé počasie je na žltú ako stvorené. Zostala som verná najjednoduchším kombináciám, ktoré dokážem vytvoriť, takže v najbližších týždňoch pravdepodobne len takto. 

K tomu ma napadá jedna otázka, ktorá ma zaujíma: inšpirujete sa ešte v outfitoch bloggermi? 

sweater - secondhand, pants - sheinside, shoes - choies

21 comments:

  1. super, ty boty zbožňuju a světřík má bezva barvu!

    ReplyDelete
  2. Tie topanky sú super skvelé a áno ešte stále a vdždy čerpám inšpiráciu aj od blogerov, i keď ich sledujem už pomenej, no teba sledujem stále každým postom! :)

    ReplyDelete
  3. Inspirujem sa pokial sa mam cim/kym inspirovat. U teba/tebou sa to bohuzial uz istu dobu neda, kedze nie je cim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. véčko je supiš aj s jej jednoduchými outfitmi z ktorých cítiť francúzsky šarm, keby si sa prestahovala do Paríža bolo by to najsupiš ! :)

      Delete
  4. občas sa inšpirujem ale skôr mixovaním farieb, materiálov, jednotlivých štruktúr, ale nie tak, že zajtra si oblečiem žlté tričko a čierne nohavice lebo to mala véčko :D ale skôr sa nechávam inšpirovať v inej oblasti, než módnej

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D jasne, myslela som skor kombinacie, ako napr ja som sa inspirovala tym lookbookom - nohavice a volny sveter a tak :)

      Delete
    2. ja skôr knihami, keď nevidím nič nové na obzore :) dík za Veľkú rybu, film som videla, ale kniha ma nenapadla vôbec ;)

      Delete
  5. Ten svetr ti moc sluší :-) Já se inspiruji neustále, hlavně kombinováním prvků, které by mě prvoplánově nenapadly, ale ve výsledku prostě vypadají hezky a originálně.

    ReplyDelete
  6. pokiaľ je čím, tak sa veľmi rada inšpirujem, ale hlavne zahraničnými blogerkami, keďže tie sa neboja ísť do farebnejších kombinácií a kombinujú rôzne veci, ktoré by mi nenapadli..alebo nejaké dlhé sukne, široké áčkové sukne, ktoré ja by som si neobliekla a nekúpila a už ich mám v šatníku :) Napríklad z tvojho dnešného outfitu sa vlastne ani nedá inšpirovať, po tom siaha asi každá z nás hocikedy v jeseni a jari a netreba na to inšpiráciu. :)

    ReplyDelete
  7. aj ano, ale castejsie zahranicnymi. najviac sa asi ale inspirujem na youtube a tumblri, co v podstate nespada do "klasickej" definicie blogu. ale ako uz niekto spominal vyssie, ak je cim, rada sa necham inspirovat aj nasimi bloggermi.

    ReplyDelete
  8. Ja tú tvoju jednoduchosť zbožňujem :) Ťažko povedať, či sa inšpirujem, skôr obdivujem rôzne štýly, ktoré možno sama nenosím a niečo si z toho zoberiem :)

    ReplyDelete
  9. Sveter je fakt bomba a veľmi ti sedí.
    Inšpiráciu aj po rokoch čerpám z ulíc a blogov /prevažne zahraničných/.

    ReplyDelete
  10. občas se inspiruju tvými simple kousky :)

    ReplyDelete
  11. ako kedy a ako cim. Mnohokrat vidim, ze znami blogeri su menej kreativnejsi ako obycajni ludia z ulice, ktori nesleduju otrocky najnovsie modne trendy. Niekedy mam proste pocit, ze vsetci sa na fashion blogoch obliekaju do toho isteho, do tych istych kombinacii, ze jednoducho stracaju svoju osobnost. Tvoj blog mam rada, davas sem fajn hudbu, ktorou sa inspirujem, obcas spomenies fajn akciu, ci knihu... co sa tyka outfitov, asi sa najviac inspirujem na festivaloch, alebo beznou street modou, ktoru vidim v uliciach, alebo na ludoch v mojom okoli. Mnohokrat sa mi totiz potvrdilo, ze na zaujimave akcie chodia aj zaujimavi ludia so zaujimavymi outfitmi :) Inspiruje ma zivot kolo mna :)

    ReplyDelete
  12. Ja sa tiez najviac inspirujem zahranicnymi blogmi - japonskymi, talianskymi, brazilskymi, francuzskymi :) Zijem uz dlhsie v Kanade vo Vancouveri, ktore je oznacene za jedno z najhorsie oblecenych miest na svete, kedze je tu prevalentna yoga cultura a zdravy zivotny styl a ludia v podstate nosia to, co nosia aj do yoga studia plus este matracik prehodeny cez plece. :) Slovenske blogy velmi rada citam, bavia ma, ale co sa tyka mody, inspiruju malokedy. Podla mna je to najma uniformitou :) maloktory bloger vybocuje stylom a velakrat sa mi stane, ze si prejdem 10tich slovenskych aj ceskych blogerov a bum, maju tu istu vec z HMka. Na druhej strane tomu rozumiem, kedze na Slovensku su najma H&Mko a Zara obchodmi, kde sa daju nakupit dobre vyzerajuce trendy kusky za dobry peniaz a tym to asi tak hasne. Fascinuje ma, ked niekto kombinuje nekombinovatelne a vyzera to skvele, alebo ma zaujme nejaky detail na obleceni, color-clocking, doplnky ako zaujimave brosne alebo prstienky. Uz stracam slinu aj nit. :) Ak by som to mala cele zhrnut, myslim si, ze u nas celkovo chyba ta modna kultura a je to najma tym, ze u nas nemala kedy vzniknut a ak sa niekto neboji a oblecie sa odvazne, ludia krivia obocie. Poznam jednu blogerku, ktora sa tak oblieka, ale foti sa vzdy doma v izbe, pretoze von by si to nikdy nevzala. Tot vsio a do zblogovania priatelia.

    ReplyDelete
  13. odpoved na otazku: ANO. urcite. som zastancom teorie ze inspiration is everywhere a naozaj ma dennodenne dokazu inspirovat vselijake malickosti a vselijaki ludia. ja som otvorena takymto navalom inspiracie, preto rada sledujem ludi (obcas az trosku stalkujem) :D ta inspiracia ani nemusi byt nic konkretne ako ze takyto outfit si zajtra obleciem alebo toto si kupim ale skor nejaka myslienka, idea, je to tazke vobec vysvetlit... :)

    ReplyDelete