expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

15.7.13

“It's all mirror, mirror on the wall because beauty is power, the same way money is power, the same way a gun is power.”

Sledujete trendy? Ja rozhodne áno a často si ich aj prisvojím. Myslím si, že to k blogovaniu určite patrí a netreba sa ohradzovať neoriginalitou, aj keď napr. tak tá istá sukňa na xx blogerkách tak môže pôsobiť. Rada inšpirujem, rada sa nechám inšpirovať a keď sa mi daný kúsok páči, nevadí mi, či ho má moja kamarátka alebo ďalších 10 ľudí. Viem, že v danej veci aj tak nikdy nebudeme vyzerať rovnako. Keby som nemala blog, pravdepodobne by som sa nad tým ani nezamýšľala. Tieto mirror sunglasses sa objavujú na blogoch už nejaký ten piatok, a je to jedna z tých vecí, ktorú som proste musela mať. Kúpite tu, sú úplne skvelé! Ružová Fred Perry polokošeľa je ako inak zo second-handu.

Ako to vidíte vy? 

sunglasses - chicnova, shirt - fred perry

21 comments:

  1. ja to vidím tak že zrkadlové okuliare človek musí mať či to trend je alebo nie!

    ReplyDelete
  2. super, taky me ted zrcadlovky bavi

    ReplyDelete
  3. ze vyzeras ako prasiatko

    ReplyDelete
  4. sú super!
    Fred Perry zo sekáča? prečo ja tam nikdy nič také nenájdem? :D

    ReplyDelete
  5. možná už jsi to někdy někam psala, ale docela by mě zajímalo, jaké zahraniční blogy/stránky sleduješ kvůli trendům, protože třeba věci, které ty jsi dávala na blog dávno, se nosí u nás s dost velkým zpožděním a na většinu blogů se dostanou po hrozně dlouhé době, když už ve světě ani nejsou moc aktuální.. ne že bych se tím stoprocentně řídila, ale je fajn mít přehled (kterej většina našich blogerek prostě nemá) :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, som nevedela, ze si to niekto vsimol :D hah to ma tesi, no sledujem toho vela vela, také naj teraz: http://lookdepernille.com/, http://www.girlalamode.co.uk/, http://www.amlul.com/, http://www.stopitrightnow.com/, http://stylebykling.nowmanifest.com/, http://www.afterdrk.com/, http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/ este karlakloset, garance, fashiontoast a tie trendy sa dost na lookbook.nu hromadia :)je ich viac, tieto ma napadli teraz

      Delete
  6. Ahoj Véčko,chcem sa spýtať na ten eshop chicnova- ceny sú finálne alebo ti k tomu prirátajú ešte rôzne iné poplatky?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, finálne, postovné zadarmo, o ziadnych inych poplatkoch neviem .)

      Delete
    2. ďakujem krásne za info :)

      Delete
  7. Sú fakt super a veľmi ti pristanú, no neviem prečo mňa zrkadlovky moc nezaujali a pri skúšaní mi ani moc nesadli... nevadí :) Aj tak mám najradšej normálne slnečné okuliare :)

    ReplyDelete
  8. No, ty ti sluší! Moc se mi líbí ;)

    Čtenářky, nechcete si trochu zasoutěžit? Na mém blogu právě probíhá Giveaway!
    www.adel-ma.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. naozaj dobre povedané, a presne ako vravíš, nie vždy piati ľudia budú vyzerať v jednom rovnako a každý to môže poňať inak.
    a inak zrkadlové sú super, ja zháňam zrkadlové, farebné aviatorky, tak dúfam, že budem mať šťastie.

    ReplyDelete
  10. zrkadlovky sú super, podobné som kúpila na dovolenke "za babku", vydržali akurát do konca dovolenky...ale aj tak sú super :D

    ReplyDelete
  11. ja som si asi 4 roky dozadu kupila modre zrkadlovky a v thajsku skoncili svoju put :(( a teraz neviem najst take co by mi dobre boli...

    ReplyDelete
  12. ale vážne ty máš brutálne šťastie na tie sekáčové vychytávky! či dlho ti trvá nájsť dobré kusy?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ani nie, niekedy sa postasti hned niekedy vobec :) ale ja hovorim, ze to nie je stastie to je skill :D

      Delete