expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

15.8.13

Bioderma Atoderm/recenzia

Produkty Atoderm od Biodermy sú primárne určené na suchú pokožku a ich hlavnou devízou je to, že prinavracajú pokožke optimálnu schopnosť hydratácie, čo teda pri pravidelnom používaní môžem len potvrdiť. Ale teraz postupne:

Krém Atoderm Nutritive je ten najlepší krém na suchú pokožku, čo som od Biodermy vyskúšala. V svojich hydratačných schopnostiach predčil krémy Hydrabio aj Sensibio. Je vysoko výživný a pokožku okamžite zjemní. Mne sa ho už podarilo minúť, nakoľko som ho používala každý deň, či už pod bb-krém alebo aj na noc. Má takú hutnejšiu ale pritom nemastnú štruktúru a veľmi príjemnú vôňu. Odporúčam všetkými 10-timi!

Krémy na ruky som začala používať až po tom, ako som začala cvičiť. Zhyby na hrazde, kettlebelly a barbelly nie sú voči jemným rukám vôbec zhovievavé a ak sa o ruky pravidelne nestaráte, tak pľuzgiere sú na dennom poriadku. Odstraňovanie odumretej kože a krémovanie je preto nevyhnutnosť, a to nie len pre ženy, pretože tie známe drsné ruky crossfiterov nie sú vôbec pohľadné (aj keď sa tomu už nedá veľmi vyhnúť). Kto vie ten vie .) Tento krém príjemne zvlhčuje a odstráni to napätie zo suchej pokožky. Hlavné plus je to, že nezanecháva mastný film a rýchlo sa vstrebe, inak ho považujem za taký klasický krém na ruky. A veľmi príjemne vonia!

Atoderm Tyčinka na pery ma veľmi príjemne prekvapila. Okrem toho, že božsky vonia veľmi dobre zvláčňuje a má skvelú výdrž. Za to koľko vám samotná tyčinka vydrží už sa nezaručím, lebo mám zvýšenú potrebu pretierať ňou ústa ha.


Pokožke tela som nikdy nevenovala veľkú pozornosť, čo sa zmenilo až týmto krémom. Ako nie, že by som v minulosti telové mlieka nemala, ale nejak sa mi do toho krémovania nechcelo (lenivá som!). Síce aj teraz sa do toho niekedy musím nútiť :D. Ale moje suché nohy sa z toho veľmi tešia. Atoderm Krém je obohatený o zvlhčujúce a anti-dehydračné zložky, čo mu umožňuje zadržiavať vodu vo vyšších vrstvách pokožky a tým zabraňovať jej odparovaniu. Až do takejto hĺbky to nepotvrdím, ale faktom je, že pokožka je jemná a pružná. Teda pokiaľ sa natieram pravidelne. A toto 500ml balenie má fakt veľkú výdrž! 


Poznáte? Alebo máte nejaký iný zázrak na suchú pokožku? 

14 comments:

  1. Poznám poznám, krém na tvár je to najlepšie, čo som doteraz vyskúšala! Mamina má hrozne suchú tvár a dlho používala červenú radu na citlivú pokožku, ale nebolo to ono. Až teraz sme obe spokojné :) kupujeme už dosť dlho a v tom výhodnom balení 2+1

    ReplyDelete
  2. Take jsem zkousela (na oblicej), ale nic se nevyrovnalo Emolienčnímu krému od A-Dermy, to byl hotový zázrak!

    ReplyDelete
  3. tycinku som mala, je jedna z naj. a ta vona je bozska! :)

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Nojo Bioderma je nej ! :)

    gabulka-lovelygirl.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Z tejto série mám mycí krém a krém na tvár a sú jednoducho naj!

    ReplyDelete
  6. na suchú pokožku je veľmi dobrá aj A-derma - Exomega. skús :-)

    ReplyDelete
  7. Bioderma je jedna z mojich najoblubenejsich znaciek co sa tyka starostivosti, ten krem na telo mam tiez, ale pouzivam ho skor lokalne, lebo na cele telo mi pride az prilis hutny. ;)

    ReplyDelete
  8. Bioderma prostě umí no... nic jiného se k tomu říct nedá :D

    ReplyDelete
  9. nivea baby :D
    naozaj pomáha,ale ide o typ pokožky zase-->pretože mne jedinej asi sedí :D mojej sestre to vyhadzuje vyrážky :D
    a mimochodom skvelý článok! :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. mne nivea celkovo tiez moc nevyhovuje, aj ked toto som neskusala :D a dakujem! :)

      Delete
  10. mas na rukach pluzgiere z cvicenia aj ked mas rukavice? ci rukavice nepouzivas vobec?

    ReplyDelete
  11. haha to je na tej ofci z novšieho postu fotené čo? :))))

    ReplyDelete
  12. Super článok. No tak ja ti odporúčam olej na ruky Lissett. Moja žena ho používa, a veľmi si ho pochvaľuje. Asi pred dvomi mesiacmi si objednala vzorku ZDARMA, a keď ho vyskúšala už používa iba Lissett.
    https://www.lissett.sk

    ReplyDelete