expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

10.6.14

How to spot a fashion blogger

Jedným z poznavácích znakov dnešných fashion bloggerov je aj sledovanie škaredých trendov. Tieto sandále mám ešte z minulého roka, kedy birkenstocky zaútočili na fashion svet. Tento rok sa to na moje prekvapenie ich vplyv ešte znásobil, keď začali spolupráce s módnymi domami (moja obľúbená je birkenstock x yohji yamamoto), módne domy a reťazce ich začali napodobňovať a vyrábať vo veľkom. A my sme im to začali "žrať". Samozrejme sa do tohto radím aj ja, ovplyvnená mojimi obľúbenými blogerkami a editorialmi som prefarbila tieto biele sandále (ktoré mi až príliš asociovali zdravotnícke zariadenia) na čierne a začala ich nosiť. Jojo sa mi smial, ale ja som sa cítila veľmi in, takže všetko v poriadku. Haha ok, ale pohodlnosť sa im uprieť nedá .) Pekný deň!

dress as tee - h&m trend, pants - h&m, birkenstock - zľavomat 

27 comments:

  1. Mě spíš štve ta povrchnost blogerů. Protože třeba Pavlína Jágrová by si tyhle boty na sebe nikdy nevzala, kdyby tohohle trendu nebylo. A spousta dalších blogerek by je označila za škaredé, až bezdomovecké (netvrdím, že i ty). Ale jakmile přijde někdo s tím, že je to trend, tak je hned vychvaluje do nebes. To mi prostě vadí nejvíc.

    ReplyDelete
    Replies
    1. súhlasím, o tom je aj článok, sama si túto skutočnosť uvedomujem, ale skor ako povrchnosť je to podľa mňa ovplyvniteľnosť :) chvílu som rozmýšlala, či tieto fotky vôbec sharnem, ale sandále som mala už aj v inom outfite a nosím ich, tak prečo nie, je pravda že nebyť tohto trendu tak si ich určite neobjednám :)

      Delete
  2. ked si spomeniem ako som ich nenavidela ked som ich nosila na zakladke ako prezuvky :D strasne sa mi smiali deti co mali krasne ruzove chlpate a rozcaptane :D hlupe deti :D keby vedeli aky to bude trend a ja som predbehla dobu :DDDD

    ReplyDelete
  3. koľkatky máš nohy ak sa môžem spýtať? :D

    ReplyDelete
  4. ja oceňujem to, že konečne je v móde niečo zdraviu prospešné! alebo teda, že sa takáto obuv stala akceptovanou.

    ReplyDelete
  5. Já jsem těmto botám ještě teda vůbec nepřišla na chuť:D a asi bych k nim neměla ani co nosit:D Ale na tobě vůbec špatně nevypadají:)

    ReplyDelete
  6. Pamatuju si jak jsem objevila tvůj blog a byl mým nejoblíbenějším, přišla jsi mi úplně jiná než ostatní ČR a SR blogerky. Ale pro mě si v tom dnešním outfitu shrnula přesně to, co naší "fashion" blogovou scénu (když se zaměříš na nejsledovanější blogerky) charakterizuje: nuda, nuda, nuda, šeď a tupé následování trendů...Ale co, je hlavní, že se ty v tom cítíš fajn. A abych jenom nekritizovala, tak ti musím říct, že jsi na těch fotkách strašně hezká! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, podla mna ale fashion blogy sú aj o sledovaní trendov, prenášaní ich širšej verejnosti, ja sa sledovanim trendov rozhodne netajim, ale žeby som ich slepo nasledovala si tiez nemyslim, ak sa v tom danom obleceni necitim dobre tak si to predsa neoblecem :) ale ako mas pravdu na jednej strane, na moju obhajobu - tie "birksy" na platforme sú aj na mna moc :) a vdaka! :D

      Delete
  7. Blogeri sleduji trendy a pak je posouvaji dal to je normalni od toho tady jsme abychom ukazali modu v kontextu (relativne) normalnich lidi.
    Hlavni pointa je, ze lidi se na trend tehle bot divaji uplne ze spatneho uhlu. High fashion je formou umeni a umeni ma vzbuzovat emoce - sokovat, provokovat atd. a je proto zcela typicke ze se jednou za cas objevi nejaky "osklivy" trend. U bot bych rekla, ze je to velmi dobre patrne. Rozdil je v tom, ze drive to zaroven znamenalo ze byli take extreme nepohodlne/neprakticke/nezdrave pro chodidlo a myslim, ze v tom je to kouzlo tohohle trendu (ac, samozrejme spousta lidi, kteri je nosi nad tim takhle neuvazuji) a taky trendu noseni sportovnich tenisek k cemukoliv je v tom, ze je to velka liberizace mody pro zeny, tedy ze neco co je uplne ultra high fashion je zaroven velmi pohodlne a dokonce vlastne prospesne a to je prece skvele.

    ReplyDelete
  8. ahoj ve,
    odkial si tie tolkonenavidene boty objednavala?a cim si ich farbila?
    dakujeem
    kami

    ReplyDelete
    Replies
    1. zo zlavomatu este minule leto :/ a farbou na kozu :) teda sprejom :)

      Delete
  9. Ja napr ine ako ortopedicke sandale ani nemozem nosit, z tych sialene rovnych a tvrdych vnutier sandal (a celkovo topanok) sa mi rozum zastavuje:)

    ReplyDelete
  10. air jordan shoes for sale, http://www.airjordanshoes.us.org/
    kobe shoes, http://www.kobebryantshoes.in.net/
    lebron shoes, http://www.lebronjamesshoes.in.net/
    nike air max 2015, http://www.airmax2015.com/
    mbt shoes outlet, http://www.mbtshoesoutlet.us.com/
    jordan 13, http://www.airjordan13s.com/
    bottega veneta outlet online, http://www.bottegaveneta-outlet.net/
    hermes birkin bag, http://www.hermesbirkin.org/
    hermes belt for sale, http://www.hermesbelts.us/
    mulberry outlet store, http://www.mulberryoutlet.com.co/
    tommy hilfiger outlet, http://www.tommyhilfigers.net/
    juicy couture tracksuit, http://www.juicycoutureoutlet.net/
    wedding dresses, http://www.cheap-weddingdresses.net/
    ysl outlet online, http://www.ysloutletonline.com/
    mizuno shoes, http://www.mizunorunningshoes.us/
    stuart weitzman outlet, http://www.stuartweitzmanoutlet.us/
    dansko shoes, http://www.dansko-shoes.us/
    nike soccer shoes, http://www.nikemercurial.org/
    vans sneakers, http://www.vans-shoes.cc/
    nike outlet, http://www.nikeoutletstore.us/
    nike shoes, http://www.cheap-nikeshoes.cc/
    wm919

    ReplyDelete
  11. Bonus yang diberikan Pokervit :
    * Bonus rollingan 0.5%,setiap Jum'at di bagikannya
    * Bonus Refferal 10%,seumur hidup
    * Bonus Deposit Member Baru 20%
    * Bonus Jackpot, yang dapat anda dapatkan dengan mudah
    * Minimal Depo 10.000
    * Minimal WD 50.000

    CARA DAFTAR IDN POKER 99
    LOGIN IDN POKER99 ASIA

    ReplyDelete