expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

23.7.14

whatever forever

V tomto outfite som sa cítila tak trochu na 16, tak trochu z rokov 90-tych a tak trochu ako sk8er boy z klipu Avril haha, ale ako hovorí moje tričko, a paulína bude určite súhlasiť - whatever forever. Je to pre mňa priam neuveriteľné, že toto sú prvé vans tenisky, ktoré vlastním a myslím si, že to pri týchto jedných nezostane.  Sú zo zliav z ASOS a sú dosť náročné na zľadenie, skracujú mi nohy ale aj napriek tomu love 'em <3. Tričko je zo stránky Hicustom, kvalita mi príde vzhľadom na cenu výborná ale jedno varovanie ak budete objednávať, toto čo mám na sebe je dámska veľkosť S, ale sú to skôr pánske tričká. Neviem kto má na svedomí originál dizajn týchto ručičiek, ale vďaka a zároveň sorry bro.

t-shirt - hicustom.net, dungaree skirt - vintage, vans sk8hi - ASOS, happysocks - urbanlux

21 comments:

  1. to je super!:) vansky vypadajú mega.:)

    ReplyDelete
  2. celé to vyzerá super, tak školácky :)

    ReplyDelete
  3. ježíš ánoooo
    a mala si si dať ešte ten custom duh naramok :D

    ReplyDelete
  4. Simte nezkracujou, ses cicmunda!

    ReplyDelete
  5. nohy ti neskracujú len mi príde že v nich máš uplne laby obrovske :D akože na dlžku...take trošku lode :) inač je to velice cute a tričko je super ! :))))

    ReplyDelete
    Replies
    1. je pravda ze su mi o pol cisla vacsie :D ale toto je tak fotene, ze ich to este predlzuje, inak nazivo tak neposobia :)

      Delete
    2. prepacte, ze vma vrthavam do konverzacie, ale namotala si ma tiez na tie topane, a teraz ked citam ze nesedia, tak uvazujem ci ot cislovanie nie je trochu posunute a ci si nemam vziat mensie ako obyc nosim.? danke za response vecko:)

      Delete
  6. votevr forevr je super! a vansky tiež.

    ReplyDelete
  7. ty tenisky s ponožkami mne dostaly, super look!

    ReplyDelete
  8. miluju to tričko!!
    http://nathalisbreakfastclub.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Miluju trička s potiskem! A tohle je skvělé :) .. Také jsem musela oživit svůj šatník pár takovými tričky :) Mám je z www.answear.cz

    ReplyDelete