expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2.7.14

Why so serious?

Ako niekto správne poznamenal v predchádzajúcom príspevku, neplánujem tieto šľapky nosiť k saténovým šatám. Roztrhané rifle alebo šortky sú ich ideálnym spoločníkom. Je síce fakt, že ak by som ich nevidela v toľkých editorialoch a na mojich obľúbených blogerkách, k tomuto by som si ich pravdepodobne neobula. Teda ani by som si ich nekúpila. Ale nestalo sa to prvý krát, bez hanby môžem povedať, že trendy sledujem. Tá obviazaná košeľa okolo pása je len ďalším príkladom. Nie som ovečka a nezjem všetko, čo mi je naservírované, ale keď sa mi to páči, tak prečo nie. Neberte sa tak vážne, o tom to je a ja sa chcem v móde aj baviť. Lovin' it <3 

jacket - sheinside, tee - vision street wear via ASOS, jeans - sh, shirt - h&m, shoes - adidas adilette

24 comments:

  1. Love this look<3

    You are welcome to check out my blog -- http://www.mlleepaulettegirl.com/
    Message me on insta -- insta@mlleepaulettegirl.com

    ReplyDelete
  2. Tento outfit je super ! Takéto šľapky ma ešte nepohltili, skôr už tak tie birkenstock /ktoré sa mi tiež zo začiatku nepáčili :D/.
    To je jasné že keby to ani ja nevidím po blogoch, módnych časopisoch apod. tak nerozmýšľam kúpe ortopedických šľapiek zatiaľ tento ugly trend prenechávam len na pozeranie /hahah/ .
    Tebe sa to neskutočne hodí takže určite viac outfitov s nimi !! ;)

    ReplyDelete
  3. Celé to je super až na šľapky :D Dobre, vyznievam už ako čistý "šľapkový hater" uznávam :D ... len teraz by som ich aj prekusla, len nerozumiem prečo hore si oblečená veľmi teplo a na nohách bosá noha v šľapkách O:) Inak vyzerá to celé super, zatiaľ asi naj za poslednú dobu pre mňa ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lebo fashion :D ha, z domu som isla takto ale popravde ked som to fotila uz na bundu bolo teplo ale ladilo mi to tak som si ju nechala :)

      Delete
  4. Mne sa to velmi paci!!!!! a som rada ze tato slapkova mania zavladla :-D Inak ja by som v slapkach chodila asi aj v zime...a prave to ze hore si oblecena a dole mas hole nohy ma na tom bavi!!!!

    ReplyDelete
  5. A ktore su Tvoje oblubene blogerky Vecko? :) Mozno by si mohla napisat aj prispevok :)

    ReplyDelete
  6. Mne sa tiez zapacil tento trend najma preto, ze mam plochu nohu a teraz sa mozem veselo spacirovat v mojich ortopedickych Birkenstockoch. Mam take iste Adilettky ako Ty, len v cervenom prevedenii a kedze su gumove, navzdy si ich budem asociovat s plavarnou :) Inak skvele.

    ReplyDelete
  7. vsetko super az na slapky.. to je cista katastrofa, este k tomu ti robia take obrovske nohy k malemu telu...

    ReplyDelete
  8. Ja tej papucovej ugly mode absolutne nerozumiem a konkretne tieto tvoje papucky sa mi extremne nepacia (pripominaji mi moje kupaliskove slapky zo zakladky), ale nejde prave o toto vo svete? Chvalabohu, ze este stale mame chut vyzerat kazdy inak :) Moje oblubene fashion blogy nie su o tom, ze sa tam ludia ,,pekne" a stylovo obliekaju, to sa viem obliect aj ja a nepotrebujem si o tom pisat blog...Mam rada blogy, kde ludia vnimaju modu inak ako ja, nosia veci, ktore ja nenosim alebo neviem nosit, ukazuju mi tym nove cesty a velmi velmi ma inspiruju) Medzi take blogy svartsvanur urcite patri, otvorila mi dvere do sekacov a minuly rok som si rozstrihala prve levisky Hoci sa mi viac pacia tie ,,predgymove" posty, vzdy sem rada nakuknem. A tym skaredym slapkam tlieskam za odvahu a nadhlad! :)

    Tereza

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakuje krásne za komentár a otvorenú mysel! :)

      Delete
  9. Minule som sa v duchu smiala, keď som po ženskom futbale videla hráčky v týchto šľapkách, dokonca s ponožkami (asi ani netušia, aké sú trendy :D). Ja osobne by som si ich nekúpila, ale páči sa mi, že si ich zladila tak, že ti to žeriem :D

    ReplyDelete
  10. Nejlepsi za posledni dobu!!! Rozumim ti a clovek by se ani nemusel obhajovat, ale nekdy je to treba jinak by te lidi sezrali :)

    ReplyDelete
  11. Jo a jeste jedna vec, nedavno si to tak straduju v kodani po hlavni tride a co nevidim, typana v tehle botach a mel jeste k tomu bily ponozky vytazeny do puli lytek, co ty na to hm?? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ze #socksinslides rules! :D haha niektorym to fakt žeriem

      Delete
    2. #socksinslides RULE :) Supersky outfit, ale tie slapky by sa mi viac hodili k holym noham. Palec hore. Erika

      Delete
  12. tohle je uplne outfit podle myho gusta, hrozne super!

    ReplyDelete
  13. Vyzeráš úžasne a tie šľapky ti s tým hrajú. Aj keď ja by som si ich neobula ani keby ich nosila sama pani Beckham. Nepríde mi to ako obuv vhodná na bežné nosenie. Ale ako hovorím, tebe to k outfitu ide. :)

    ReplyDelete
  14. rovnaké šľapky neustále nosí bruce jenner :D

    ReplyDelete
  15. Tento outfit ti nesmierne pristane, má taký rebelský nádych. A súhlasím, móda je hra! :)

    vladiesblog.blogspot.sk

    ReplyDelete
  16. Tyjo, článek je jak kdybych ho psala já! Přesně mi čteš myšlenky!
    Hlavně k Tobě tyto sandále prostě jdou a seknou Ti :)

    ReplyDelete
  17. to si pekne napísala, a haha že "predgymove" posty :-D

    ReplyDelete