expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

1.8.14

on my feet

Mám nové VANSy a pravdepodobne si časom ešte zaobstarám aj skateboard a budem sa presúvať už len na ňom. Ale nie. Pamätám si, že som to v mojom teen veku skúšala, ale žiadne nadanie som v sebe neobjavila a po prvom rozbitom kolene som aj skončila. Momentálne zažívam trošku VANS obsesiu, netuším ale, kde sa zobrala. Tentokrát mi padli za obeť tieto kožené oldskooly, z ktorých sa veľmi teším. Sú z footshop-u, v ktorom nájdete veľký výber aj dámskych VANS veľkostí. Konkrétne mám tieto. (Prišli mi s nimi aj 3 zľavové kódy na 10%, ak by niekto chcel, napíšte, poskytnem)

Máte aj vy obľúbenú značku tenisiek, z ktorých vlastníte viacero párov? U mňa zatiaľ vyhrávajú conversy, nike a teraz aj vans. Pekný deň!

VANS Old Skool via footshop

21 comments:

  1. krásne sú a aj ja mám jedny od nich :) síce boli komplikácie s veľkostnou a prerobila som na poštovnom ale teraz som konečne spokojná :)

    ReplyDelete
  2. zbožňuju vansky hlavně proto, že je můj přítel nosí už ai 10 let a jsou to prostě nejstylovější skatový boty :-) sama taky jedny mám s květovaným vzorem :-)
    trošku mi ale vadí, že začaly být asi od minulého léta tak hrozně cool a nosí je už i holky alá barbínky.. :D když jsem si kupovala minule ty svoje (ne ve skateshopu), tak jsem mě tam mladá prodavačka v růžovém tílku ptala a co to je vůbec za značku a proč je teď tak populární.. :D dřív tyhle boty nosili jenom lidi, co aspoň trochu věděli s čím je vans spojené a jakou má značka historii a dneska už je to bohužel hrozná masovka :-(

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, podla mna vansy az taka masovka nie su, vzdy mi prisli ako viac skate boty, ale sami zacali vyrabat všelijake damske verzie, hovoris, ze mas kvetovane, tak hladaju aj ine cielovky proste, to je biznis :)
      a moj priatel ich tiez nosi/nosil a vyhlasuje to za najlepsie tenisky :)

      Delete
    2. hlavne si treba uvedomit, ze nie saty boty atd robia cloveka, ale presne opacne je to...

      Delete
  3. Vansky nemám ani jedny, zato Converse troje páry :)

    ReplyDelete
  4. jsou kráásné já teď sháním černo-bílé airmaxy a celkem beznadějně

    ReplyDelete
  5. já mám asi nejvíc conversek, ale vansky taky jedny mám, takové slipony :)) v poslední době se mi ale hrozně líbí úplně ty klasické černé, tak doufám, že si je do konce prázdnin pořídím :))

    ReplyDelete
  6. ano neviem čo to je že ešte aj moje indické sa ti páčia :D ťa premenujeme na vanséčko

    ReplyDelete
  7. Vans jsou moje nej tenisky, mam z toho kazdorocni narozeninovou tradici, ze dostanu nove..aleja zustavam verna modelu ERA ♥

    ReplyDelete
  8. ja som fanusik superga...:)

    ReplyDelete
  9. Môžem sa spýtať, za koľko ti prišli ? chcela by som ti tiež objednať Vansy z tejto stránky :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ak su na sklade do tyždňa ich maš :)

      Delete
  10. plati ten kupon aj na uz zlavnene? O:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. to neviem, nie je to tam napisane, mozes vyskusat: AQY

      Delete
  11. od kedy sa ja pamätám, nosím neustále adidas a kvalitou nesklamali (skoro ) ani raz. Teraz ma láka klasika - nike air max 90 ale tá cena....

    ReplyDelete
  12. 3 pary adidas skateboarding – skate

    http://www.zapateca.com/home/.dudette/zapateca/zapateca.com/wp-content/uploads/2011/02/adidas-skateboarding-skate-primaveraverano-2011-01.jpg

    len vzdy bolo potrebne vymenit snurky za biele a uzsie.

    ReplyDelete