expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

3.10.14

on my feet #3

Adidas Stan Smith - tieto tenisky sú už teraz pomerne kultovou záležitosťou, až sa čudujem, že sa v našich končinách moc neobjavujú. Podľa mňa mali jeden z najlepších marketingov na high street tenisky vôbec. Po prvý krát som ich zaregistovala v editoriali s nahou Gisele Bundchen v originál zelenom prevedení. Potom sa začali objavovať takmer všade - editorialy, prehliadky a množstvo street-style fotiek vrátane zahraničných blogeriek. Ak sa ako tak zaujímate o fashion dianie vo svete, určite ste ich zaregistrovali. Páčili sa mi ale o ich kúpe som počas ich "boomu" ani neuvažovala. Priznávam, trendy ma ovplyvňujú, hlavne keď ich potom vidím na mojich obľúbených ľuďoch a áno, má ich aj Kanye West haha. Po tom ako som sa rozhodla, že ich definitívne potrebujem nastal taký menší lov. Nevedela som ich v tomto farebnom prevedení a v tejto veľkosti zohnať niekoľko mesiacov. Čo ma v konečnom dôsledku utvrdilo len v tom, že ich fakt chcem a nie je to impulzívna kúpa. Pre mňa trochu nepochopiteľne ich majú na originál adidas stránke len v pánskych veľkostiach. Nakoniec som ich zohnala a splnila si tak svoju materiálnu túžbu, čo je občas fakt dobrý pocit hah. A takto pekne som si ju tu obhájila.) Po čom (materiálnom) teraz túžite vy?

shoes - adidas stan smith

17 comments:

  1. moj ocino také mal so zelenym
    ja po nich tiež tužim :D

    ReplyDelete
  2. Šárka Ducháčková3 Oct 2014, 15:12:00

    Ano, jsou hezké, ale no tak, pojďme trochu rozvířit stojaté vody, ano SM má každý, kdo něco v módě znamená, ale my máme také - Prestige - neťukejte si na čelo, nebo ťukejte :), ale uvažujte. Jsou kožené, velmi pohodlné, krásně vytvarované a SM velmi podobné, jsou navrhované i vyráběné v Čechách a Čechy a stojí třetinu. Ne nebojte, nejsem zaplacený reklamní propagátor, prostě mám ráda módu, mám ráda české výrobky a moc bych si přála, abychom je více propagovali a zrovna aktuální trend tenisek všeho druhu je výbornou šancí. Jakub Polanka si je vybral na svoji nejnovější přehlídku, to je velký argument. No tak, Verčo, Zuzko a další, když začnete i Vy, třeba si české holky uvědomí, že mohou mít najednou cenově dostupný trend a mít dobrý pocit, že podpořili českou výrobu. Pokusme se nějak setřít z nich ten pel padesátníků s plísňovými džínami a šusťákovkou. Sama je mám a hrdě je nosím a moc mě baví ty pohledy. Jdete do toho se mnou ? :) Btw a co další ze stránky http://www.localicons.cz/#!znaky/c132u
    http://www.moleda.cz/product.php?id_product=24

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mne sa páčia aj Prestige! A hned by som ich brala a tie z Polankovej kolekcie uplne najviac <3

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Pěkný komentář, Šárko. :)

      Delete
    4. no vidis a ja som o nich doteraz nepocula, mala by si im robit marketing :)

      Delete
    5. ale aj tak, nie je to moj styl :)

      Delete
    6. o Prestige?
      naša telocvikárka ich vkuse nosila :D
      mne sa páčili už vtedy ako už aj vtedy sa mi páčili tie Adidas Stan Smith čo ich ocino nosil
      http://www.checkczechfashion.cz/wp-content/uploads/2014/09/DSC_3071.jpg

      Delete
  3. Tak te chapu, ja dala prednost superstarum a mam detskou 39 :D nosim je uz od jara, ale myslim, ze bile tenisky uz pomalu uklidim. Za prve uz je ma opravdu kdekdo, za druhe blaticko jim neprospiva, uvidime jestli se pristi sezonu zase objevi v ulicich kazdopadne ty mit strach nemusis,protoze jsou soucasti tveho sporty stylu takze se tesim na outfity!

    ReplyDelete
  4. sú perfektné :) http://ledressingdeleeloo.blogspot.cz/2014/10/college-girl.html

    ReplyDelete
  5. kedže ma poznáš ako starý peňáz vieš, že sa mi páčia ale nechcem ich lebo ich majú všetci :-D

    ReplyDelete
  6. nevim, proc na ceskych nejsou damske vel, protoze jsou unisexove. adidas.de funguje nejlip pro fajnsmekry - podivejte se na mistansmith kde si muzete personalzovat vlastni nadhera.
    jen tak je neokoukaji, mam ctvery a porad nemam dost, co mne ale stve je, jak je nyni vsichni kopiruji, treba isabel marant, ktera vytvorila a stejne barevne, ale 3x drazsi asi 280E. Nesmysl

    ReplyDelete
    Replies
    1. tiez nerozumiem preco tie modne domy kopiruju taketo high streetove tenisky, ja som najskor myslela ze marant ma v tom lookbooku tieto stan smith ale potom som nasla, ze to su vlastne marant, ktore tak len vyzeraju :) a to nie je jediny pripad, zvlastne, vacsinou to totiz byva naopak :)

      Delete
  7. Adidas watch styles vary from classic designs suitable for all, to vibrant colours for those with the attitude to pull off the style! The funky styles mean that Adidas watches are ever popular with youngsters, and always in demand.
    kd9エリート
    アディダス ウルトラブースト ミッド
    ナイキレブロン14
    ナイキ エア マックス 2017
    881427-122 ナイキ エア ジョーダン12
    Nike Air Zoom Structure
    ナイキ エア ズーム ストラクチャー 20
    ナイキ エア ベイパーマックス

    ReplyDelete