expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

23.2.16

feel good/look good

V čom sa cítite najlepšie? Mne dokáže oblečenie celkom ovplyvniť náladu, musím sa v tom, čo mám na sebe cítiť dobre. Sú veci v ktorých sa cítim dobre, a v ktorých jednoducho nie. Napríklad v niečom príliš úzkom, alebo v sukniach, alebo v pančuškách, alebo vo vysokých topánkach. Tento zoznam je o dosť dlhší. Potom sú tu veci, v ktorých sa cítim dobre, ale na mne nevyzerajú dobre. Napríklad milujem všetko široké, ale široké a dlhé nohavice si môžem obliecť len s vysokými topánkami, inak ma to ešte viac skráti a dlhé sukne ani neprichádzajú v úvahu. Aj tento zoznam by mohol byť dlhší. V tomto, čo vidíte na fotkách sa cítim najlepšie ja. V teplákoch alebo rifliach, mikine a teniskách. Tieto tepláky mám nové, tak ich samozrejme nosím teraz dosť často, a aj keby som kedysi tepláky do mesta nenosila, teraz s tým nemám žiadny problém. Teda pokiaľ tie samotné tepláky vyzerajú dobre a pokiaľ mi sedia. A musím si dať záväzok, aspoň pol roka nekupovať žiadne nové, inak ich budem mať doma už viac ak riflí, ktorých mám teda dosť haha. Takže feel good - look good! A ďakujem billy-mu za ďalšie spoločné zapózovanie počas jeho venčenia. Pekný deň!

jacket - alpha industries, sweatshirt - nike, sweatpants - nike (here), shoes - converse

4 comments:

  1. perfektní! já se taky nejlíp cítím v teplákách teda a v džínách, ale mám ráda i šaty a sukně, hlavně když si k nim můžu vzít tenisky!

    ReplyDelete
  2. tepláčiky vyzerajú pohodlne aa asi sú fajn aj s tou čiapkou a teniskami, u mňa sú tiež tepláky asi najpohodlnejšie oblečenie :D aaa je pravda, že mi musí sedieť strih, aby som v tom vyšla medzi ľudí ;)

    Dominika Makarová fashion blog

    ReplyDelete
  3. a tohle je presne to co se zase libi me, ale nesluselo by mi :) vypada to jednoduse a pritom skvele, ty proste ze sportovniho umis udelat fashion, coz neni podle me samozrejmost a malokdo to dokaze, za me super!

    ReplyDelete