expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

4.3.16

wishing things away is not effective

ABUSE OF POWER COMES AS NO SURPRISE. S týmto výrokom sa úplne stotožňujem. Sledovať zvrátenosť alebo skôr rozvrátenosť dnešného sveta mi to len potvrdzuje. Rovnako ako momentálna politická situácia na Slovensku, ku ktorej sa ale nebudem vyjadrovať. 

Autorkou tohto výroku je americká konceptuálna umelkyňa Jenny Holzer a je z jej Truisms série z roku 1977 - 79. V týchto rokoch sa texty plné rôznych klišé, cinizmu a politických narážok objavovali najskôr na anonymných plagátoch, neskôr na  rôznych billboardoch a elektrických displejoch po Manhattane. Neviem či celý, ale obsiahli zoznam nájdete tu a fakt odporúčam si niektoré (kľudne všetky) slogany prečítať. Nadpis tohto postu je tiež jedným z nich. 

Mikinu som na blogu už mala a dala som si ju natlačiť v jednom z tých e-shopov, kde si spravíte vlastný obrázok alebo napíšete text a oni vám to vytlačia, na názov si ale už nespomeniem. A rifle, aj keď bolo zamračené a nie sú dobre vidieť sú diy a sú inšpirované vetements, mohli ste vidieť na instagrame tu. Prajem pekný deň a v sobotu veľa šťastia nám!

jacket - frontrowshop, jeans - vintage levis + diy

6 comments: