expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

20.7.12

Skin79 VIP gold label super plus BB/recenzia

Asi týždeň po tom, ako som minula BB krém od garnieru som od stránky bbcreamshop.sk dostala možnosť vyskúšať tento Skin79 VIP gold label super plus BB. Je to originál ázijský BB krém a po množstve recenzií čo som o ňom čítala/videla som bola veľmi zvedavá.

Po dvojtýždňovom používaní/testovaní vám môžem povedať, že tento krém splnil moje očakávania a dokonca ich aj predčil. Na rozdiel od BB krému od garnieru nezanecháva na pokožke taký mastný film. Má také stredné krytie (vyrovnáva tón pleti ale väčšie nedostatky sám o sebe nezakryje) a hutnejšiu konzistenciu. Napriek tomu sa ale dobre rozotiera a nezanecháva na tvári šmuhy. Taktiež má veľmi príjemné pumpičkové dávkovanie, kedy vytlačíte fakt len toľko, koľko potrebujete. Na pokrytie celej tváre stačí malé množstvo. Čo je pre mňa dôležité je to, že obsahuje UVA a UVB ochranu a ešte to, že neupcháva póry. A má fakt dlhú výdrž! Všetky jeho parametre a vlastnosti sa dozviete priamo na stránke tu



Vyrába sa len v jednom odtieni. Ja mám pomerne bledú pleť takže môjmu odtieňu sa dokonale prispôsobuje. Neviem povedať, ako to je s tmavšou pleťou, na stránke majú napísané, že v tom prípade odporúčajú použiť tmavší púder a problém by mal byť vyriešený. Niekde som čítala, že na tvári zanecháva sivý tón, ale ja osobne som to nespozorovala, pôsobí nanajvýš prirodzene. Ja osobne ho používam ako make-up. Čiže klasicky najskôr krém, potom korektor, potom BB krém a nakoniec púder. Táto kombinácia mi vyhovuje najviac. Samozrejme môžete niekoľko krokov vynechať, to je už na vás :). Ja ho musím len odporučiť, je to síce drahšia varianta, ale ako sme už zvyknutí, za kvalitu sa pripláca.


Na bbcreamshop.sk teraz prebieha letná darčeková akcia, keď k BB krému dostanete dve vzorky zdarma.

Už ste o ňom počuli? Vyskúšate?

12 comments:

  1. vyzkoušela jsem ten růžový a nevím nevím, moc mě nenadchnul... pumpičky jsou ale fajn! =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ja skusenosť s bb krémmi veľkú nemám, len garnier a tento a v porovnaní tento rozhodne vyhrava :)

      Delete
  2. skvělá recenze! na mě by byl ale nejspíš opravdu moc světlý :-/

    ReplyDelete
  3. Asi si ho už konečně pořídím :))

    http://fashionpuding.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  4. viem, že BB krém by mal byť pomerne hydratačný preto som sa chcela opýtať či je aj tento taký alebo či si náhodou nenarazila na recenziu iného BBkrému ktorý by bol vhodný pre veľmi suchú pleť ako mám ja?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja mam tiež suchú plet, preto pouzivam najskôr krém a plet mi nevysušuje a hydratačny, no to bude asi skôr ten od garnieru :)

      Delete
    2. toho sa však trochu bojím lebo je do neho pridaných veľa rôznych vôní, ktoré sú známe tým, že dráždia pokožku a nemá dostatočnú UVA ochranu :/
      aspoň že tebe nespôsobil žiadne podráždenie :D

      Delete
    3. faaakt? no ja tieto veci nejak neskumam :D mne veru vyhovoval a napr. tento ma v sebe vacsinu prirodne zlozky, tak skus, objednaj vzorky z ebayu a skusaj :D

      Delete
    4. haha okay:D budem skúšať:)

      Delete
  5. ale prd !!! zboznuju tvoje recenze protože nejsou tak dlouhé a nemusím se nutit to přečíst celé !!! O tomhle jsem v životě nečetla, ale zní zajímavě ..

    ReplyDelete
  6. všude tyhle BB vidím, tak nevím, jestli to taky nevyzkoušet :))

    ReplyDelete
  7. já přemýšlím, že vyzkouším ten nový bb cream od garnier. ale nejsem si stoprocentně jistá, zda za to stojí.

    ReplyDelete