expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

19.10.12

GANT

Dnes sme sa s holkami zúčastnili otvorenia najväčšej predajne GANT na Slovensku aj v Česku. Takéto akcie sa u nás robia pre blogerov veľmi zriedka, čo je škoda. Veľmi príjemne nás privítala PR manažérka Ivana, ktorá nás previedla obchodom, aj jednotlivými kolekciami. Je to jeden z tých drahších obchodov, ale do kvality sa oplatí investovať. Ako nám bolo povedané, oblečenie vám vydrží celý život .). Na obchode ma najviac bavili starožitné dekorácie a veľmi príjemne a vkusne uložené oblečenie. Chválim dekoratéra! Vrcholom sú kreslá pri kabínkach, kde si môžete čakanie spríjemniť kávou. A oceňujem fakt príjemný zákaznícky servis, čo sa často v obchodoch nevidí. Aspoň nie v tých, kde chodím ja hah. Obchod sa nachádza v novom obchodnom centre CENTRAL v Bratislave. Názov centro Central si mohli asi viac premyslieť. A Paulí má z tade tú najlepšiu košeľu! A ešte fakt neviem ako je to možné, ale jul vyzerá dobre aj keď niekoľko dni nespí! To by som brala aj ja. Pekný večer!!


20 comments:

  1. ťuťičky psíkovia kačičky

    ReplyDelete
  2. pauli noha pokračuje ak svetlo do druhej fotkyy!

    ReplyDelete
  3. ta "cakaren" vyzera ako vysnivana obyvacka :) myslim, ze najma chlapi ocenia :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to ano a dokonca aj wifi tam je, no super im bude :D

      Delete
  4. aby jim tam pak lidi nechodili jen na kávu:D ale mají to moc pěkně udělané, to jo ;)
    http://kristygoodwill.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  5. no vypadá to tam super jako :)

    ReplyDelete
  6. pri tom, ze ich oblecenie mi vydrzi cely zivot si kusnem do jazyka lebo mam skusenosti ale co sa tyka obchody, na slovenske pomery velmi pekne urobene

    ReplyDelete
  7. no Central sa to vola asi preto, ze to postavili presne na mieste, kde bola predtym velmi znama plavaren Centrál
    aspon ja som si to tak vysvetlila
    ste fesandy vsetky

    ReplyDelete
  8. Úprimne? Asi budem teraz za zlú, ale nemám rada takéto "skryto-reklamné posty" o tom a tom obchode a tej a tej značke :) Chápem, že to robiť musíte, lebo dostávate preto zadarmo oblečenie a pod, ale brrr... Chýbajú mi tvoje DIY posty, alebo random posty o knihách, hudbe, či tvoje random fashion články :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. čo ja viem, podla mna to reklama vôbec skryta nie je, ale uplne otvorena a članok sme nemuseli spravit, nemali sme to nakazene ani nic, ale potesilo nas pozvanie takze clanok som spravila :) random diy fashion hudbe knihach stale mavam :) ale jasne, ja si uplne uvedomujem, ze clanky tohto typu ludia radi nemaju :)

      Delete
  9. super bolo, az na ten moj stav.)
    musim to tam ist este raz okuknut a vybrat nieco!

    ReplyDelete
  10. ten tvůj kabátek! láska :)

    ReplyDelete
  11. Gant je sice poměrně dost drahý, ale opravdu můžu říct, že ty věci vydrží věčnost. Mám doma krásný navy modrý svetru už asi čtyři roky a stále je jak nový ;-)

    ReplyDelete
  12. oo to sako an druhej foto vyzerá dobre..

    ReplyDelete