expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2.1.13

New Year's favorites

Toto sú moji novoroční materiálni favoriti:


1. Košeľa z Gant, veľmi veľmi príjemná a ževraj je to kúsok, čo by mal vydržať celý život. Ja som si tú svoju ale stihla nevyprateľne ušpiniť už pri prvom oblečení. Nevadí, budem si na nej zbierať spomienky :D
2. Nike Pro legíny, ktoré som dostala od joja, mi v mojej športovej výbave najviac chýbali, veľmi sa z nich teším! Ak chcete vidieť fotku v nich a dôkaz o tom, ako mi rastú stehná tak tu
3. Najlepšie everyday topánky z choies. Isabel Marant wannabe. Veľmi ma prekvapili, nečakala som, že budú také kvalitné! Dúfam, že mi vydržia čo najdlhšie.
4. T by Alexander Wang športová podprsenka, ktorej časť som vám už ukazovala na instagrame tu. Ulovila som ju na ebay asi za 3/4 ceny. Nebola najlacnejšia ale stála za to! Žiaľ nie je až taká praktická, hlavne keď robím brušáky, to zapínanie vzadu tlačí. Ale zozadu je úplne najkrajšia. Nevadí, určite ju využijem aj na bežné nosenie a teším sa na leto! Ak vás zaujíma ako vyzerá spredu tak pozrite napr. tu.
5. Marc'o Polo hodinky mám zo zľavomatu. Sú pánske a nosím ich ako jediný doplnok stále! Teraz tam nájdete veľa casio hodiniek!
6. Fred Perry tričko je z Asosu a ak ma sledujete už dlhšie, moju lásku k tejto značke vám nemusím vysvetľovať.
7. Happy Socks sú z urbanluxu, nikdy som nebola nejaká náročná na ponožky ale mám pocit, že tieto fakt zlepšujú náladu hh.


A váš najväčší novoročný favorit?

36 comments:

  1. Přesně takovou košili hledám už hrozně dlouho, je to takový ten basic kousek, co by měl mít kromě džínů, trench coatu a conversek každý. :)

    ReplyDelete
  2. fred perry triko je top!

    ReplyDelete
  3. ja chcem tie čižmyy :-(

    ReplyDelete
  4. mas užasnu postavu, čo cvičiš ako kedy kde? :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. vdaka :) crossfit a vzdy a vsade ked sa da! priatel je trener takze o to je to jednoduchsie :) ale vacsinou tak 3x do tyzdna minimalne

      Delete
  5. tá košeľa je božská ale ja mám na košele dosť kritické oko, tak mám doplňujúcu otázku, ak by si bola taká zlatá - krčí sa? Mám jednu veľmi peknú z Lindexu ale tá je po 2 hodinách taká zmuchlaná ako nejaká handra a pritom je v nej samý dobrý matroš:)

    ReplyDelete
  6. happy socks jsou super!
    a boty jsem si koupila podobné za pár korun a nic jsem nečekala, nakonec toho vydrží hodně i sníh a zimu, což mě překvapilo :)

    ReplyDelete
  7. tie stehná och! len to neprežeň :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. neboj sa :D bude zo mna svalnata fashion blogerka ou je :D

      Delete
  8. Neviem, či máš skúsenosti s oficiálnou stránkou Fred Perry, ale ja ti ju môžem odporučiť všetkými desiatimi. Ceny lacnejšie ako na Asose, dokonca majú free shipping a prišlo mi to kuriérom za 2 dni! Dokonca aj odznačik dostaneš ;-)

    Elena

    ReplyDelete
    Replies
    1. no skusenosti len take, ze to tam je celkom drahe :D ale o free shipingu viem, len nikdy nevycíhnem tie zlavy nejak :D vdaka! :)

      Delete
  9. happy socks zarucene funguju!!! :)

    ReplyDelete
  10. happy socks musím vyzkoušet! :) :D jinak mám favoritem je rozhodně teplý kožich! )

    ReplyDelete
  11. och, tá tvoja postava .. !
    tá košeľa a topánky sa mi najviac páčia :)

    ReplyDelete
  12. Brala bych všechno co tu máš! A podívej se prosím na můj blog a přidej se mezi mé pravidelné čtenáře,děkuju!Zajímá mě tvůj názor :)

    ReplyDelete
  13. všetko sa mi páči, ale tá podprsenka je najviac!

    ReplyDelete
  14. Sako z černými koženými rukávy ze Zary, který dostanu 4. ledna k 15tinám :)

    ReplyDelete
  15. ty hodinky jsou božské :)

    ReplyDelete
  16. Ahoj, podobnou košili mám taky z Gantu a je parádní :) CHtěla bych se zeptat, strašně se mi líbí kabelky, které vyrábíš, je možné si je objednat nebo je děláš jen pro sebe? :)

    ReplyDelete
  17. ahooj, teraz sa spytam tak trochu od veci.. okrem crossfitu mas aj nejako upraveny jedalnicek? ako? a inak si super super!! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem, v pohode :) upraveny nejak zvlastne nie, snazim sa jest zdravo ale tieto vianoce som to dost porusovala :D musim sa do toho zas dostat :) a hmm, napr. pijem len vodu .)

      Delete
  18. Kuk na prvú vetu, už aj....

    ReplyDelete
    Replies
    1. asi znova začnem čítat po slovensky, aj ked toto bola velmi skolkarska chyba sheeeit

      Delete
  19. ahoj, uz som dlho nepozerala tvoj blog lebo som nemala cas... sice nezvyknem nikdy komentovat, a ani ma blogy nejako extra nezaujimaju a uz vobec nezvyknem tak obdivovat a chvalit cudzich ludi :D ale ty si mi taka sympaticka ze mi to neda :D sledujem ta a si pre mna inspirativna a velmi krasna, aj tvoj vkus mi celkom sedi :) prajem ti vsetko dobre a vela uspechov v 2013 :) a inak vies ze tvoja fotka z postu "1 shirt and me" visi u nas v KE v kaviarni? :D minule som si to vsimla, si uzasna :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. juuuj velmi ma to potesilo :) dakujem moc, vazim si to :) aj tebe vela uspechov a vsetkeho v novom roku :) a viem, ze tam bola ale nevedela som, ze tam este je, tesi ma to a ty si super! vdaka! :)

      Delete
  20. co robis, ked nestudujes uz?

    ReplyDelete
    Replies
    1. prázdninujem, teda uz nie momentalne hladam pracu :)

      Delete
  21. To triko bych moc chtěla vidět nesložený. :)

    ReplyDelete