expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28.2.13

DIY Balenciaga rings

Tento DIY mohli už niektorí vidieť na instagrame. Inšpiráciou mi boli tie pomerne známe prstene od Balenciaga z ich jarnej kolekcie 2013. Ak neviete, o ktorých hovorím, kliknite sem. Tie základné mám z romwe, ale dali sa kúpiť aj v H&M, alebo na ASOSE (strieborné tu, zlaté tu). Tam mali aj celkom peknú kópiu Balenciaga prsteňov, ktorá sa ale dosť rýchlo vypredala. Na výrobu tých vrchných tenkých (ktoré sa dajú nosiť aj samostatne) som použila obyčajný drôt, ktorý kúpite napr. v DaVinci. Obmotáte okolo fixky, odcvaknete konce a voalá!  Ja som sa snažila napodobniť tvar tých od Balenciaga (ten prvý vľavo), k tomu je treba už aj kombinačky, ale v konečnom dôsledku sa mi s tým nechcelo trápiť tak som niektoré len jednoducho obmotala 2 -3 krát okolo fixky, efekt je rovnaký. Ich výhodou je, že ich môžete na prst pritlačiť tak, aby vám nepadali, nevýhodou je asi skorá korózia, ale to nemám ešte otestované.  

Nosiť to takto pravdepodobne nebudem, lebo mám na ne moc hrubé a krátke prsty, viac sa mi páči tá simple verzia a knuckle prstene, čiže prstene na hornom článku prsta, ktoré je tiež celkom vhodné vyrobiť z drôtika, pretože si to na prst môžete pritlačiť tak, aby vám nepadal. Mne tam inak ani nedržia, čiže drôtiková verzia je veľmi úsporná, hlavne keď ich stále strácam .)







Ktorá verzia sa vám páči viac? 

20 comments:

  1. mne sa páči tá druhá :), pri tej prvej je už veľmi veľa prsteňov na jednu ruku mám taký pocit.

    ReplyDelete
  2. uplne paradne to vyzera! si sikulka :) mne sa viac paci to s tymi viacerymi hore,ale zas pri spodnom si viem povedat ze v jednoduchosti je krasa

    ReplyDelete
  3. toto ma veľmi neoslovilo, veľmi sa mi to nepáči...

    akovradiu.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Rozhodne druha, ta prvni je takova robo-ruka

    ReplyDelete
  5. ta první mám radši brutálnější šperky :)

    ReplyDelete
  6. mňa na prvý pohľad zaujala viac tá prvá, no samozrejme to záleží od toho k čomu to skombinuješ :) no veľmi super to je!

    ReplyDelete
  7. wau to je ake superskeeee..no a aj asom za prvuu verziu ;) parada..

    ReplyDelete
  8. mne sa páči tá druhá verzia.
    a mám tie z HM, našťastie mne ešte nechytajú ružovú (dávam na ne bacha pod vodou a pod.), ale kamoška ich má tak dlho ako ja a to už je o niečom inom. už je z toho rose gold.


    ReplyDelete
  9. Taky mam ty z haemka a vic se mi asi libi druha moznost:)

    ReplyDelete
  10. kurnik,a mnesa pačiviac prvá!:D ale preto ze mam dlhé prsty jak zlodej,takže by som to znosila.ale obe superske

    ReplyDelete
  11. ja som za tú prvú možnosť :)

    ReplyDelete
  12. mne sa nejako neľúbi ani jedno :)

    ReplyDelete