expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

14.11.13

Sooner or later, everything old is new again.

Túto šatku Isabel Marant pour H&M sme dostali na prezentácii, a odvtedy je mojim verným spoločníkom. Ani neviem či konkrétne táto bude v predaji. Je zo 100% hodvábu a je fakt skvelá. Teraz ju síce striedam s takou obrovskou pončo-dekou zo secondhandu, ale podľa mňa príde čas, keď ich budem nosiť spolu. Od dnes je Isabel Marant pour H&M aj v obchodoch a mňa zaujíma, chystáte sa niečo uloviť? .) Pekný deň!

scarf - isabel marant pour h&m, sweater - zara, skirt - vintage, shoes - choies

13 comments:

  1. súhlasím, tá šatka je skvelá a tiež ju odvtedy stále nosím. Má aj super farby, takže nie je problém si ju zladiť k všetkému ;)

    ReplyDelete
  2. ten sveter je ZARA vintage? či dá sa ešte kúpiť? je úúúžasns:) myslím, že si zaobstarám podobný. čo to je za materiál? vyzerá veľmi cozy.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hej velmi old :) a material vobec neviem ani ho tu momentlne nemam, ale cozy je velmi :)

      Delete
  3. dobra je ta satka, ts! :) a sveter tiez!

    ReplyDelete
  4. Ani moc nemám v plánu si něco z té kolekce koupit, ale tenhle šátek je super:) takže pokud by ho prodávali i normálně, tak o něm budu přemýšlet:))

    ReplyDelete
  5. Ja som si kupila cizmicky s fringes a biely cipkovany top :) Vyzeras super a tu satky by som brala vsetkymi dvadsiatimi (ano, aj nohami).

    ReplyDelete
  6. GOOD! :)

    Zvu Vás na svou giveaway: KLIK

    ReplyDelete
  7. Úplně strašně moc Ti to sekne! :)

    ReplyDelete
  8. super (y)

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    http://sweetchillibyhana.blogspot.cz/

    ReplyDelete
  9. cauko, aj ja robim crossfit tak som sa chcela opytat ze ake mas "eating habits" - ides paleo alebo nie? a ako napriklad vyzeraju tvoje ranajky a snacks medzi hlavnymi jedlami? :) vdaka

    ReplyDelete