expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

12.11.13

VICHY IDÉALIA LIFE SERUM/BB CRÉME review

Vďaka blogu som už vyskúšala veľa kozmetiky, ktorú by som si za normálnych okolností sama nekúpila. Nikdy som nemala potrebu za kozmetiku veľa míňať a stačila mi aj obyčajná drogériová. ALE! Niektoré prípravky, ktoré som zadarmo dostala na testovanie do dnes používam, s tým, že ma presvedčili natoľko aby ma neodradila ani vyššia cena - jeden príklad za všetky je micelárna voda od Biodermi, ktorú vždy kupujem do zásoby, keď sa v lekárni objavia dvojbalenia.

Tentokrát som dostala na testovanie sérum a bb-krém IDÉALIA od VICHY.

VICHY IDÉALIA LIFE SERUM je krém primárne určený na pleť, ktorá je negatívne ovplyvňovaná životným štýlom, či už je to stresom, nedostatkom spánku alebo stravou. Toto sérum sľubuje zlepšenie kvality pleti už za 8 dní. Neviem presne koľko to trvalo u mňa, ale moja pleť počas používania tohto krému vyzerá lepšie (používam ho každý deň ráno). Samozrejme samotný krém na to nestačí, starám sa o ňu ako doteraz a dôkladné odličovanie je kľúčom. Tento krém ale splnil to, čo sľúbil - pleť rozjasní, a to s okamžitým účinkom (je obohatený o zlatú a ružovú perleť), pleť po ňom vyzerá sviežo, póry sú stiahnuté a zjednocuje odtieň. Viac informácii sa dozviete tu. A skúsenosti rôznych žien s týmto sérom si môžete prečítať tu. Používam ho takmer výhradne s IDÉALIA BB-krémom, ktorý si s týmto sérom krásne rozumie. 


IDÉALIA BB CRÉME som dostala na testovanie ako prvý, ale vôbec mi nevyhovoval, nakoľko v tej dobe mojej pleti nestačilo jeho slabé krytie. Tento BB-krém je podľa mňa určený na pleť bez väčších nedokonalostí, pretože jeho hlavné účinky nie sú krycie, ale zjednocovacie a rozjasňovacie. Ja som ho začala používať krátko po tom, ako SÉRUM. (So sérom som na noc začala používať aj radu Bioderma Sébium, čiže zlepšenie pleti, čo sa týka nedokonalostí pripisujem tomu). Výborné pôsobí proti mdlej pleti, a to vďaka ružovým minerálnym pigmentom. Ďalším plusom je to, že pleť výborne hydratuje, čo je pre mňa v zime nevyhnutnosť. Odporúčam skôr na suchú pleť bez nedokonalostí. Rovnako ako sérum sa príjemne rozotiera a hneď sa vstrebáva. Nezachádza do pórov ani nezvýrazňuje jemné vrásky, jeho hlavnou devízou je to, že vaša (moja) pleť vyzerá po nanesení sviežo a jednotne. Viac si o ňom prečítajte tu.


Oba krémy majú krásne balenie, veľmi praktické dávkovanie a nádherne voňajú! Jediná nevýhoda je cena, ale ak vás neodradí tá, tak budete spokojné! Máte s nimi skúsenosti?

4 comments:

  1. v nejakom časáku bol tester toho séra a hneď som si ho zamilovala, aj som si ho chcela kúpiť, len tá cena... :/ ale stále nad nim silno premýšlam!

    ReplyDelete
  2. testovala som serum a cele zle :-( upchalo pory, celu ma zmastilo, vichy ma zatial nepresvedcuje

    ReplyDelete
    Replies
    1. fakt, mne pride uplne lahke na pokozke, ale tak kazdemu to asi reaguje inak

      Delete
  3. ja sa nanho chystam len cakam na nejaku online zlavu:) kedze je to novinka tak to asi este potrva ale vzorka ma nadchla.. (takančíčka)

    ReplyDelete