expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

27.12.13

step out

Túto kožušinu a kabát nosím v zime výhradne spolu. Pretože ako môžete vidieť - patria k sebe. Dúfam, že ste si sviatky užili a užívate aj naďalej! Škoda, že tieto Vianoce nám nesnežilo, pretože sneh mám najradšej v tomto období. Takže keby je to na mne, už by snežiť ani nemuselo. Radšej nech nám slnko už konečne zasvieti. Pekný deň!

vintage fur collar, sheinside coat, secondhand jeans, isabel marant pour h&m boots

18 comments:

  1. veelmi fajn zmena, ty chameleon .)

    ReplyDelete
  2. Táto farba ti neskutočne sekne. Topánočky by som hneď brala. S postojom ku snehu sme na tom rovnako.

    ReplyDelete
  3. ten kabát má skvělou barvu:)

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. ty boty sou uplne super (a prijdou mi hodne podobny tem z choies co se minule spouste lidi nelibily, coz teda podle me dokazuje ze sou super oboje a v zadnym pripade se tamtech nezbavuj ,D ) a ta kozesina vypada jak k tomu kabatu delana, pecka .) tenhle outfit me fakt hodne bavi ,)

    ReplyDelete
  6. Boty se mi nelíbí, ale kabát a kožešina ti hrozně sluší - zvýraznily tě. A s výrazem chameleon úplně souhlasím - je to neuvěřitelné, jak dokážeš působit/vypadat pokaždé úplně jinak.

    ReplyDelete
  7. Úžasné! Moc se Ti tento outfit povedl. Boty s kabátem a kožešinou...<3

    ReplyDelete
  8. No ja budem asi za zlú, lebo mne sa to nepáči. Ale to bude tým, že neznášam tie chlpaté "veci" na oblečení (dokonca nájsť army jacket bez chlpatej kapucne bol nadľudský výkon a doteraz sa mi to nepodarilo) a mám pocit, že celé ťa to skrátilo a zmohutnilo. Ale na druhej strane ak si odmyslím môj subjektívny názor, čisto z objektívneho hľadiska (a móda by sa mala hodnotiť objektívne) pôsobíš ako dáma. Je to taká štýlová elegancia. Topánky tiež mimo mňa, ale asi sa teraz také nosia no, ale to je ako s topánkami so špicatou predĺženou špičkou, tiež sa nosili, ale ja by som si ich nikdy neobula :D ... Inak vlasy máš úplne perfektné, vždy ma fascinuje ako ti vždy ofina stojí ako má, tá moja si vždy robí čo chce... :(
    Neber tento názor, ako hejt, to určite nebol cieľ, veď každý má iný vkus...
    Zo subjektívneho hľadiska - nie
    Z objektívneho hľadiska - áno

    ReplyDelete
    Replies
    1. ale samozrejme ze to neberiem ako hejt :) kritiku viem prijat, rešpektujem iny vkus :) a dakujem ale moja si tiez robi co chce! to len fotky vzdy vyberiem take kde stoji ako ma :D

      Delete
  9. toto je najviac cool outfit!!!!!

    ReplyDelete
  10. vypadá to úžasně zvlášť mě zaujal detail podpatků

    ReplyDelete