expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

21.1.14

CrossFit vs. H&M Sport

CrossFit milujem. Aj to všetko okolo neho. V Nitre máme úžasnú komunitu ľudí, za ktorú som vďačná. V crossfitových gymoch, či už v Nitre alebo v Bratislave trávim dokopy viac času ako doma, a to je na tom to skvelé, že domov sa vám odtiaľ ani nechce ísť. Zainteresovaní vám to potvrdia. Ja som začínala od nuly, spomínam si ako mi bol ťažký môj prvý 4 kilový kettlebell, ktorý som dostala romanticky na valentýna. Takže výhovorky typu: "najskôr musím nabrať kondičku, alebo crossfit je moc ťažký" neberiem. Každý predsa cvičí pre seba a podľa seba, nikto vás nebude nútiť podávať nadľudské výkony, ak ste začiatočník, ale to si vás počká ha. Ak som niekoho presvedčila, tak dvere do CrossFit Nitra alebo CrossFit Pressburg sú vám otvorené. S Jojom sme dostali príjemnú úlohu nafotiť niekoľko kúskov z H&M Sport kolekcie a tu je výsledok. Odfotili sme niekoľko našich obľúbených cvikov, asi môžem hovoriť aj za Joja keď poviem, že najradšej máme vzpieranie. Pre mňa je úžasné sledovať ten pokrok, zvyšujúce sa kilá, a to nie len u mňa. Alebo čo všetko moje telo časom dokáže. Zdvihnúť sa striktne na hrazde bol ešte pred polrokom pre mňa nedosiahnuteľný cieľ, a teraz to už nie je problém. Alebo drepnúť o 20 kilo viac ako vážim je tiež dosť neuveriteľné, keď si spomeniem ako som začínala len s 20 kilovou tyčou. Ešte pre zaujímavosť, cvičím 5 krát do týždňa. Dúfam, že som niekoho motivovala! Pekný deň.

me: all h&m sport, h&m go gold, american apparel socks (slowatch), adidas weightlifting shoes
jojo: h&m sport, h&m go gold, david backham for h&m, crossfit nitra t-shirt, powergears t-shirt, reebok crossfit shoes, adidas weightlifting shoes

za fotky ďakujem monika pechova photography

66 comments:

  1. přiznám se, že víc než na oblečky čučim na tvé svaly, jsi fakt dobrá!

    ReplyDelete
  2. Boze, chudak Jojo, on musel pri tom foteni tak trpiet :( uplne mi je ho luto.

    Teba nie, ty nikdy netrpis.

    ReplyDelete
  3. najväčší!
    najlepší!

    ReplyDelete
  4. super...uplne chapem tvoju zavislost! a fotky su skvele...thumbs up :-)

    ReplyDelete
  5. Wow, ten cross fit vyzerá super!

    ReplyDelete
  6. Wow, keď to vidím, asi by som mala zdvihnúť riť a ísť dnes behať. :D

    ReplyDelete
  7. Si uplne super-duper uzasna!!! :) ja som zacala s posilkou od noveho roku, zatial sa drzim, este som to nevzdala a dufam ze ani nevzdam. Ale takato inspiration od teba ma nakopava! Si perfektna! :)

    ReplyDelete
  8. makaci :) po dovolenke idem na to znova ;) a ta posledna je uplne krasna!

    ReplyDelete
  9. velký obdiv a asi sa hecnem aj ja keď vidím ako dobre vyzeráš

    ReplyDelete
  10. Až budu velká budu jako Véčko!

    ReplyDelete
  11. Prosím ťa aké cviky máš rozdelené na dni alebo ako cvicíš?..mohla by si rozpísať nejaký plán? Ďakujem,ďakujem! Si super :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, fuh no môj plan presny ti nenapišem ale v skratke: rest mam v pondelok a v piatok potom cez tyzden cvicim tak ze mam 4 zakladne pomale lifty: zadny drep, striktny tlak, predny drep a deadlift rozdelene na tyzden, k nim robievam techniku vzpieracskych cvikov ako clean, jerk a snatch plus nejake doplnkove high pully, snatch balance a take no a k tomu vsetkemu este v niektore dni mavam aerobne workouty, nejake amrapy alebo rychle intenzivne workouty, teraz mi program pise jojo takze to je obcas prekvapenie co mi tam da :) dufam, ze som trochu pomohla!

      Delete
    2. Ach Vé :D mam ta rada :D

      Delete
  12. mega! jen se ted k necemu dokopat...

    ReplyDelete
  13. Ta podprsenka vypadá dobře (viděla jsem jí i na Martině),na webu jsem jí nenašla - je pevná a HM Sport nebo Go gold?

    Díky, Lucka

    ReplyDelete
    Replies
    1. je to h&m sport a je super, pevna no neviem, je taka dobra proste .)

      Delete
  14. mas môj obdiv a povedala som si ajja že idem na sebe troška makať aj keď dnes ledva chodím takú svalovicu mám a super fotky :)

    ReplyDelete
  15. ja a moje telicko na cele s chorymi klbami sice crossfit nenavidime a smutne spominame na obdobie, ked sme sa snazili vzopriet nasej prirodzenosti a este tyzden po treningoch s jojom (hoci bol naozaj tolerantny k nasim ,,skratenym seriam", za co mu teraz dakujem) som zotrvavala v stave akutneho opuchu, ale! narozdiel odomna vyzera svarstvanur na tej tyci uzasne prirodzene, nemozem sa vynadivat na ten jej sixpack a nadhernu siluetu jej tela... no a na joja som sa vynadivala dost aj na treningoch:D. ste krasny par a je inspirativne, ze mate velku spolocnu zalubu :) TrudyB.

    ReplyDelete
  16. Moc moc moc se mi to libi. Fotky pusobi daleko vic realneji a lip, nez ty od Martiny a Juraje (cimz je nechci zatracovat, ale nemuzu se vyhnout srovnani) - je to asi hlavne tim, ze Martina na fotkach spis klasicky pozuje, zatimco ty zvedas cinky, ses na hrazde...:) Zkratka vazne podareny post.

    ReplyDelete
    Replies
    1. přesně tohle mě napadlo hned při první fotce :-)
      nejlepší post ever!!!!

      Delete
  17. veronicka si superska a ideees
    pet puch

    ReplyDelete
  18. stále som obdivovala takýchto zanietencov :D

    ReplyDelete
  19. na niektorých fotkách vyzeráš ako Camille leblanc-bazinet!! pecka! hlavne na tej, kde klikujete ;) :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaaj no nevidim to tam ale dakujem moc! :)

      Delete
  20. Super fotky Veronika, chystáš sa v crossfite aj súťažiť?

    ReplyDelete
    Replies
    1. no davnejšie som mala take ambície ale tie ma opustili :D skôr by som chcela isť trénerskou drahou :)

      Delete
  21. Môžem potvrdiť že crossfit je návyková záležitosť, nikdy ma žiaden šport takto nebavil a nechytil za srdce. Chodím do RRCFT a fakt supr. Moc rada čítam tvoj blog, dala si pridanú hodnotu oproti tým ktoré sa týkajú len handier. Moja méta je striktný pull up bez pomoci, ale zatiaľ len méta :) no a samozrejme overhead squat, ktoré čumím ako dávaš s naloženou činkou (ja mám vyriešené zatiaľ len s 20 kg činkou), fakt klobúk dole! Fotky krása ako vždy. Luc

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem moc :) tiez mi to prislo nemozne spravit tento cvik ale raz to proste prislo, fakt skvely pocit :) a cvicit cvicit cvicit a vseto pojde, dakujem moc! :)

      Delete
  22. A je to tedy i pro uplne zacatecniky? Nemas tip kam v Prahe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. urcite to je aj pre uplnych zaciatocnikov a v Prahe, no je tam CrossFit Praha, CrossFit Commited ale neviem ako to u nich chodi, skus sa skor opytat afakeartist.blogspot.com :)

      Delete
  23. fuh.. crossfitu prepadol moj bratranec.. a asi to bude fakt navykova zalezitost :D

    ReplyDelete
  24. Tak toto je něco.. před takovou dřinou smekám a sním o tom že letos se začnu alespoň trochu hýbat. Výsledky jsou perfektní, máš můj obdiv. Fotky taktéž, dost autentické a takové real což se mi moc líbí!

    ReplyDelete
  25. wow, krásne vypracovaná postava! a bombička fotky :)

    ReplyDelete
  26. no ja sledujem ako davas o crossfite vela veci ci uz na blog alebo na fb...a strasne ma to zaujima a chcela by som s tym zacat ale ja som ako konarik...tenka a slaba...a bojim sa ze by som to nezvladla...alebo mam to skusit....neviem ja som nikdy nebola na sport a v skole som nikdy nebola top v nicom...a lano alebo tyc pre mna boli nepriatelia...a ked som mala ist na kruhy fuf...a hlavne koza to bol moj zly sen...tak neviem ze ci by som toto zvladla laka ma to len ci mam na to...ci mam taku kondicku aby som to vydrzala...ved me je problem dvihnut 5 kilovu cinku a nnie este hento:D....takze tymto sa chcem spytat ze ci taky clovek ako ja to tam zvladne:D a neodpane hned po prvej hodine treninngu:D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ked som ja zacinala tiez mi bol 4kg kettlebell vyslovene tazky, zacala som s 0 kondičkou, nemala som silu nič ale nejak proste zacat musis :) a na skole som bola tiez total drevo! :) napr v crossfit Pressburg byvaju vyslovene treningy pre zaciatonikov, kde vzdy vsetko vysvetlia od zakladov, kazdy ide podla svojich sil a schopnosti, nikde na crossfite od zaciatocnikov neocakavaju nejake obrovske vykony, a mozno ti na prvom tréningu bude zle a nebudes vladat ale to ta nemoze odstrasit :) drzim palce!!!

      Delete
    2. a v crossfitnitra su tiez zaciatocnicke lekcie?:)

      Delete
    3. nie ale o kazdeho zaciatocnika je dobre postarane :) vsetko sa vysvetli, workout upravi neni sa coho bat :)

      Delete
    4. je to ok, ja som ta tiez bola ako zaciatocnik. prvy trening ma trochu sklamala kondicka alebo som precenila svoje sily, ale potom to uz bolo ok. samozrejme svalovica vzdy, ale aspon viem ze som nieco robila :) Takze kludne chod do toho aj ako zaciatocnik

      Delete
  27. Obdivujem... A fotky sú skvelé!

    ReplyDelete
  28. totalne bozi, hrozne ti to slusi! ♥

    ReplyDelete
  29. mňa si inšpirovala,alebo skôr vdaka tebe som sa k cvičeniu pridala zasa cvičila som už minuly rok ale vydržalo mi to tak 4 mesiace a potom som to nechala a to som aj nejake tie svaly nabrala...no teraz chcem zasa a ked som si tak ozeraa tvoj blog dostala som ešte väčšiu chuť ako vtedy tak zajtra s tým konečne začnem juhuuu :3 ale ty si naozaj makač tak držím palce nech ti to ide takto dalej :3

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak to velmi rada pocujem a este radsej om faktu, ze clanok niekoho inspiroval aby zacal cvicit, super! tak nech ti to vydrzi dlhsie ako 4 mesiace budem drzat palce!!

      Delete
  30. Jak dlouho cvicis? Mas fakt krasnou postavu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem :) mam pocit ze tento april to budu dva roky ale nie som si vobec ista :)

      Delete
  31. ahoj, chcela by som sa spytat, je vhodny crossfit aj pre ludi s nadvahou ? inak obdivujem, ze ti to tak dlho vydrzalo, respektive ta to stale drzi :) ....vela uspechov prajem, ci uz sportovych alebo inych :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, dakujem krasne! urcite je to aj pre ludi s nadvahou, crossfit je intenzivne cvicenie (okrem ineho) pri ktorom sa rychlo spaluje tuk, ak pridas vhodnu a zdravi stravu tak ti to len pomoze :) drzim velmi palce!

      Delete
  32. vyzerate super na tych fotkach!:) a predtym si nechodila vobec do posilky?
    DH empire

    ReplyDelete
  33. posledná fotka je suprová, a ešte aj tá ako si v drepe s činkou.. perfect!

    ReplyDelete
  34. božeee, ty si tak krásna ešte aj pri športe! a je super, že sem píšem aj veci tohto typu, je to najviac zaujímavé :)

    ReplyDelete
  35. mas nejak upravenu stravu? pripadne vedela by si napisat co najcastejsie jedavas na ranajky, ako snack atd?:) si najmegaa!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mám veru, momentálne sa stravujem tak, že nejem nič mliečne ani múčne, ale nie je uplne striktne a kludne si dam pizzu ked mam chut, ale nie viac ako jednu za tyzden :D alebo burger, ked mam cheating day, no a na ranajky najcastejsie vajička so slaninou, potom obed vacsinou maso, nejake sacharidy ako ryza, zemiaky k tomu a zelenina a vela ovocia, momentalne sa snazim jest viac zeleniny ale to mi nejak nevychadza :)

      Delete
    2. ako snack určite jablko, milujem jablká, tie jedávam z ovocia najčastejšie .)

      Delete
  36. si drsna!
    lubi sa mi, ze ty si aj ozaj v tych veciach cvicila! :D
    ne jak ja....... :DD

    ReplyDelete