expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

3.2.14

I'm into you

Túto bielu koženú sukňu (ako inak zo second-handu) som mala doma už tak dlho, že som uvažovala o jej predaji. Mojím pravidlom je, že keď mám doma niečo minimálne rok bez toho, aby som si to obliekla, mala by som sa toho zbaviť. Popravde mám takých vecí viac, preto asi v najbližších týždňoch môžte očakávať výpredaj. Ale naspäť k sukni, ktorej som dala prvú šancu. Bielu v zime takmer nenosím, takže v spojení s mojim najobľúbenejším kašmírovým rolákom vôbec je to príjemná zmena. A normálne som prekvapená sama zo seba ako často nosím tieto topánky, aj keď som ich po asi hodine chodenia v tescu dosť preklínala hah. Pekný deň!

jacket - frontrowshop, turtleneck, skirt - secondhand, shoes - isabel marant pour h&m

42 comments:

  1. ja tým topánkam neviem prísť na chuť, ale všetko ostatné je super :D

    ReplyDelete
  2. jaa ti neviem, mne poslednú dobu prídeš trochu taká neohrabaná :/ mávala si kedysi zaujímavejšie a kreatívnejšie outfity

    ReplyDelete
    Replies
    1. neohrabana? v akom zmysle? neviem presne ako to myslis :)

      Delete
    2. mne sa ta "neohrabanost" velmi pači;) taktiež pozadie, ako si sama velakrat povedala, si minimalistka a tvoje outfity s tymto pozadim si idu ruka v ruke. jedine čo mi tam nesedi su tie topanky.. inak super

      Delete
    3. nechcem ťa uraziť a necháp to v zlom, ja tu stále rada chodím :) ja len reagujem, lebo chodila som sem kedysi často a bola si jedna z prvých blogov na ktoré som si po zapnutí PC klikla, ale poslednú dobu na teba akosi zabúdam, také suchárske to je všetko tuto pre mňa - pozerala som si včera aj tvoje staršie posty a v podstate ono si stále vo svojom štýle, len akosi taká iskra mi tu chýba asi v tom to bude - takú stratenú energiu z teba cítim :/ a ten rolák mi strašne vadí, prepáč

      Delete
    4. ja v zime vzdy stracam energiu :D ale nie, to ma mrzi ale zial s tym neviem nic spravit, snazim sa :) sak v poriadku nic sa nedeje :)

      Delete
  3. teda škoda, že tě ty boty tak trápí, jsou krásné! A outfit ťipťop jako vždy, tentokrát se mi líbí ještě víc než víc :))

    ReplyDelete
  4. mala by si zmeniť prostredie v ktorom fotíš. Ked je v každom poste to iste prostredie je to už moc.. a nudné. Viem že sa snažíš o to, aby ten outfit vynikol a neboli v pozadí nejaké rušivé elementy, ale práve to by dodalo nejaký ten šmrnc. Neber to ako hejt ale len názor čiateľa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ja som si na pozadie nikdy nepotrpela a nemam čas chodit vzdy niekam inam, hladat zaujimave miesta, ide o to, že tu nechodieva vela ludi a nevyznie rusivo tak preto tam tak casto chodim a tiez je to vzdy cestou :)

      Delete
  5. ja myslím, že to pozadie ťa už tak vystihuje a nevadí mi, je fajn :).. ten modrý svetrík je pekný :)

    ReplyDelete
  6. jednotlive kusky ok, ale zdeformovalo ti to postavu riadne, ako to, ze to nevidis? alebo ti je sveter a bunda velka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sveter velky je, bunda je Sko, cize oversized je proste zamerne a keby sledujes moj blog tak vies, ze obtiahnute veci nosievam velmi velmi zriedka :) hlavne v zime :)

      Delete
  7. A mne se to moc libi. Bilou kozenou sukni si urcite nech. Libi se mi kombinace vzdalene nekombinovatelnych kousku a tony barev lahodi memu oku. Inspirovala jsi me :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak predsa to ma este zmysel :) dakujem za komentar! .)

      Delete
  8. Jaj no mne sa prave v poslednej dobe pacis najviac, podla mna si velmi inspirativna a co by som dala za to, keby to co predvadzas ty videla v uliciach castejsie :) co sa tyka pozadia, to k tebe patri, aspon ja to mam tak v hlave, hehe :) ale jednu chybu mas.... neprispievas castejsie ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jéj, dakujem moc! :) no a robim co sa da :)

      Delete
  9. Haha, tolik kontroverze..:D Souhlasím s botama, ty se mi taky nelíbí. Ale jinak si myslím, že tenhle tvůj outfit úplně navazuje a souhlasí s minulým inspiračním článkem o jednoduchosti. Vůbec mi nepřipadá, že to nějak vybočuje z tvého stylu, nebo, žeby tě oblečení deformovalo. A k pozadí - tohle mám na tobě nejraději, protože seš důkaz toho, že i pozadí panelákového balkónu může být fajn.;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. no veru sama som celkom prekvapena :D aah preco sa nikomu nepacia? :D haha nevadi a dakujem! :)

      Delete
  10. ako som tak citala tie komentare, tak kvazi suhlasim, ze sme uz vacsina otraveny pozadim, a ze si mala kreativnejsie outfity. ale ak som dobre pochopila tak ide o dobre vyzbrojeny minimal, aj ked ja nie som fanda tochto druhu minimalu(z dovodu ze neviem ako nan) ale tebe pristane :):) a ked si najdes viacej casu mohla by si skusit mensie experimenty s pozadim,mne by sa lubilo keby pouzijes v kazdom outfit poste svoju simbiozu vlastneho outfitu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ah, ono v Nitre toho moc nepofotíte, hlavne ja, ked mam problem s tym, ze sa pri foteni na mna pozeraju ludia :D nuz, stale som to neprekusla a asi ani neprekusnem, juj no, to som uz par krat skusala .)

      Delete
  11. přemýšlela jsem, proč poslední dobou často jen přelítnu Tvoje fotky, nic mi neutkvěje v paměti a jdu dál. je to tím prostředím. připadá mi pak všechno pořád stejné. ale neber to jako nějaké hejtování, protože já Tě navštěvuju skutečně ráda a miluju okukování toho, co máš ze sekáče :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. neberem to ako hejt samozrejme, ale doteraz som si asi naivne myslela, ze to ma byt skor o outfitoch, samozrejme chapem, ze zaujimave prostredie posobi lepsie na fotkách, ale proste nemam vela moznosti, som rada, ze som rada :)

      Delete
  12. sto ludi sto chuti...ja zase mam tvoj blog cim dalej radsej! jednoduche/inspirujuce/pohodlne/ladiace/a proste tvoje :) (snad postupne trosku aj moje:)) tazky zivot minimalistov ;)

    ReplyDelete
  13. Ahoooj Vecko, co je ta budova za Tebou? Viem, ze si to uz v jednom poste spominala, ale som strasne leniva to hladat :) je to letisko? Dakujem za odpoved :) a super outfit, sukna je super, nos ju castejsie.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, hah je to hypermarket tesco a este fotievam na strechách obchodných domov nitre :)

      Delete
  14. Mne sa to velmi paci a topanky Ti ticho zavidim :)

    ReplyDelete
  15. Ten sveter sa mi paci velmi

    ReplyDelete
  16. mne by nebola ta sukna dobra? nenos ju, mne by sedela lepsie :D

    ReplyDelete
  17. Krásno krásny post, velmi velmi sa paci :) Botičky sú super a tie tvoje vlasy..och! :)

    http://autumnlittlebirds.blogspot.sk/

    ReplyDelete
  18. ja som si prostredie nikdy nevšimla ani:D oblečenie sa mi páči:) a je mi smutno za teba z tých negatívnych komentárov:( ty si jediná slovenská/česká blogerka, ktorá ma baví...vždy ma inšpiruješ nielen v obliekaní, ale aj v hudbe a literatúre♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. heh :) jej to ma velmi velmi tesi dakujem! :)

      Delete
  19. Si super Vecko, ale aj mne uz idu tie fotky pri tej istej stene krkom, schvalne som pozrela, kolko takych postov mas a je ich NAJVIAC, 9 z 10 postov su fotene v tomto prostredi a potom jedna pri tej tehlovej branicke s kermi. Ja by som kludne uvitala aj balkonovky alebo fotky na posteli, vo vani a kludne aj na zachode. Alebo mozno vytapetovat hentu stenu, nech to nie je stale za tebou take sedive. :)

    Foti ta Jojo? Fotky su vzdy super nafotene. Props to Jojo

    ReplyDelete
    Replies
    1. no praveze dva dozadu su fotene na inom mieste, na jednej streche, len je tiez siva preto asi posobi rovnako, no neviem, ale take fotky z vani alebo zo zachodu :D tu asi neuvidis a na fotenie doma mam v byte moc tmu :) stena je taka aka je pretoze na nu netreba klast dôraz, nerusi outfit a zas tolko moznosti nemam, no vidim ze to nestaci, nevadi a ano fotkyy foti jojo :)

      Delete
    2. balkón prosííím
      vieš že ho milujeme <33

      Delete
  20. Tiez sa priklanam, nechapem komenty naopak ti sekne vsetko!:) aj vrecee a vobec by ta to nedeformovalo.premna si NO 1 zo slovenskych blogeriek(a to ich sledujem moc moc

    ReplyDelete
  21. Sledujem ťa od úplneho začiatku a stale budeš pre mňa top :) je pravda že teraz si trošku nápadná a minimalistická, ale práveže experimentuješ viac než dosť keď si obliekaš nekombinovateľné kúsky...tvoj štýl milujem ak keď sama sa tak neobliekam ale k tebe to tak proste ide :) tomuto outfittu by som fakt vytkla len tie topánky...páčia sa mi, no nie v spojení s týmto..k tomu by mi viac šli nejaké tenisky alebo bledšie čižmy keď už :) ale si skvelá, len pokračuj!

    ReplyDelete
  22. mne sa náhodou páči toto vrstvenie len tie pančuchy!
    lepšie by boli holé nožky to by odlahčilo
    a viem že to je impossibro :D:D

    ReplyDelete
  23. Ten strih sukne by som vymenila skor za ackovu lebo ti podla mna skracuje postavu a zbytocne odstava a tym padom pancuchy strasne svietia a zatazuju cely outfit. inac vsetky ostatne outfity parada:) (p.s. som rada ze si danny r. uprimne napisala co si myslis a mala si pravdu; nie je to prvy krat co som ju videla mat nejaku poznamku na sk:))

    ReplyDelete