expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

16.2.14

No matter what happens, it’s always now.

Tento vintage kožúšok som mala na sebe po veľmi dlhej dobe, je to jeden z tých kúskov, ktoré si veľmi cením, ale pritom ho nosím veľmi zriedka. Ale viem, že sa ho už nikdy nezbavím! Tieto "balkónovky", ktoré špeciálne venujem Paulínke vznikli v jedno príjemné slnečné dopoludnie, kedy som sa nechala oklamať vyhriatym balkónom a vonku som potom trošku vymrzla. Dúfam, že ste si užili víkend a majte skvelý začiatok týždňa!

vintage fur jacket, h&m blouse, secondhand jeans, shoes from choies

26 comments:

  1. Ten fur kabát je strašne super!:)

    ReplyDelete
  2. dufam ze nie je pravy... inak ti to veelmi svedci :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Já doufám, že je, protože syntetika nehřeje.

      Delete
    2. človek ako ty si teplo nezaslúži po takýchto hlodoch
      zvieratá sa živé tvory, neviem, či si o tom už počula niekde

      Delete
    3. nejde o to ci hreje...

      Delete
    4. je pravy, kupovany z druhej ruky, nechcem sa tu teraz obhajovať ale je to jeden z dôvodov prečo ho tak malo nosim, aj ked nosim no, to je asi tak vsetko co k tomu poviem :)

      Delete
    5. Anonymousi, cynismus vám očividně není příliš blízký, ale chápu, že pro samé litování veverek a přivazování se ke stromům nemáte čas k pochopení této filosofie. A netykat prosím. Jenom proto, že mám ráda kožíšek z norka neznamená, že jsem něco méně ;-) Navíc nemluvíme čínsky, abychom si dávali najevo podřazenost použitou gramatikou.

      Delete
    6. Upřímě, nejraději bych lidi jako ty stáhla za živa z kůže, zní si udělala kabát, a pak šířila osvětu toho jak moc mě to hřeje a že to vlastně vůbec není tak špatný (stupidita ohánět se ohranou větou, že syntetika narozdíl od kožichu nehřeje)
      Měla by ses stydět, jenže to lidé jako jsi ty neumí.
      Nosit kožichy není humánní a ani in, je to nechutné...

      Delete
    7. Nikkis, nech si prosím své hloupé vyhrůžky. Ze mě si kabát těžko uděláš, nejsem na to vhodná.
      To ale nemělo být žádné ohánění se, ona je to totiž pravda. Každopádně se mýlíš, já se umím stydět. Díky své bledé pleti se někdy stydím, až se červenám, ale nevidím důvod hanbit se pro to, že mi nevadí, že z užitkových zvířat mají lidé užitek. Od toho se ty zvířata prostě chovají.
      Nebylo to humánní, kdyby se jednalo o chráněná zvířata. To se ale v civilizované společnosti neděje. Já tedy osobně neznám nikoho, kdo by měl límec z křečka polního. K smůle vás všech rádoby ochránců přírody to módní je a nechutné jak pro koho.
      Mrzí mě jen, že jsem ještě nenarazila na racionální důvod, který by mi kožichy vymluvil. Zatím jsou to jen samé nadávky, hloupé výhrůžky a řeči o tom, jak je to všechno špatné a jak jsou lidi zlí, že chudáka ušáka stáhli po smrti z kůže.

      Delete
    8. INTELIGENTNÍ DÁMO Evo B. Nedokážu pochopit, že Vám jako dostatečný důvod nepřipadá to, že při zabíjení tuleních mláďat se na ten masakr dívají jejich mámy. Ty tuleně taky chovají lidé? Ne! Jen je vybíjejí ! zabíjení dětí není hezké,že ? Nesouhlasím ani s chovem kožešinových zvířat a lidi jako Vy bych poslala někam na Sibiř, abyste poznala opradovou zimu. Zimy v Česku opravdu nejsou tak kruté, aby kvůli nim byly stahovány zvířata z kůže. Jako V souhlasím jedině s kožichem ze sekáče... tak napůl . Pokud byste se dokázala dívat z bezprostřední blízkosti na zabíjení zvířat takovým krutým způsobem a stahování a utrpení,tak to beru. A taky doufám,že takových lidí je minimum! Nevím,kdy přišel člověk na to,že mu tady patří vše živé i neživé.

      Delete
    9. Tahle hádka opravdu postrádá smysl. Dělat ze mě netvora jenom proto, že nemám nic proti lidem, kteří nosí kožichy je dost absurdní. Ano, na různých zvířatech je kvůli tomu páchána krutost, například na těch tuleních mláďatech, ale je třeba podotknout, že pokud by nebyla poptávka. nebyla by ani nabídka.
      A proč lidem tolik vadí kožešiny, ale maso, vajíčka a jiné produkty akceptují? Když bych se prošla v kožichu po městě, s trochou štěstí bych z toho vyvázla jenom s nadávkami, ale nestalo se mi, že by někdo řval, když si objednám steak a nebo omeletu.

      Delete
    10. nehnevajte sa na mna, ze zijete v omyle a sputana tradiciami este neznamena, ze vase vnimanie reality je naporiadku, normalne a nebodaj citlive a humanne. veci bezne este nezarucuju to, ze su aj v poriadku a spravne. tu nejde o to, ze vam nevadia ludia co nosia kozuchy, ale vy obhajujete chov kozusinovych zvierat a nepride vam ani neludske a ani brutalne, ze sa to deje len koli mode. viete vobec akym sposobom sa to deje? doporucujem odkazy nizsie. to som pochopil z vasich prispevkov. a hlavne, najprv si treba k problematike nieco prestudovat, vnimat suvislosti, ked sa chce clovek vyjadrovat k veci. co sa tyka inych zivocisnych produktov o tom nema ani cenu diskutovat, kedze vam vyuzivanie a zneuzivanie zvierat pre ludsku potrebu nevadi. ono nezijeme v zemepisnych sirkach kde by vyuzivanie zivocisnych produktov bola nutnost. nie sme ani na sibiri ani v gronsku, nezijeme v extremnych podmienkach kde zivocisne produkty a potraviny zo zvierat su nutnostou. ludia su sebecki a nic si nevazia. to je problem.

      http://www.youtube.com/watch?v=dsJksyhrOAM

      http://www.protisrsti.cz/zabery-a-fotografie-z-kozesinovych-farem/cr/

      Delete
    11. http://www.protisrsti.cz/zabery-a-fotografie-z-kozesinovych-farem/cr/videa-z-ceskych-farem.htm

      Delete
  3. páči sa mi ak máš takto v kabáte či vo svetri vlasy, pôsobí to tak mäkko a nežne :)

    ReplyDelete
  4. víc balkónovek prosím!

    ReplyDelete
  5. ten kozuch ma kraasnu farbu

    ReplyDelete
  6. na tej prvej si strasne pekna!!!

    ReplyDelete
  7. kabát je krásny :) len škoda že pravý...

    ReplyDelete
  8. juuu ďakujem! a ešte v kožuchu <3
    tie boty vyzeraju superko!

    ja sa chcem tiež vyhrievať na balkone aah
    a áno viac viac viac ich nejak na striedačku trebars:D

    ReplyDelete
  9. ten kožich je vážně super! krásná barva i střih :))

    ReplyDelete
  10. skvělý fotky, balkońovky jsou top! ♥

    ReplyDelete