expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

24.3.14

second-hand treasures #1

Práve prebiehajú v Textilhousoch po celej Bratislave (a určite aj všade inde, kde majú tieto obchody) veľmi príjemné zľavy, tak vám odporúčam ísť pozrieť. Ja nechápem ako mohol tento trenčkot na mňa počkať do týchto výpredajov, pravdepodobne ho vytiahli až pri dokladaní tovaru v ten deň, inak neverím, že by si ho nikto za 1,50 € nekúpil! Lucky me, zas raz. K nemu som si kúpila toľko zháňané "boyfriend" levisky a obyčajnú sivú mikinu. 

A keď už som pri tých leviskách, vintage levis krátke gate sa na ebayi predávajú za veľké peniaze, z mojej skúsenosti ich ale nájdete takmer v každom second-hande. Ja cez leto asi ani nenosím iné krátke gate ako tieto. Nebojte sa pozrieť aj do pánskych oddelení a čo je dôležité, pri skúšaní vás nemôže odradiť to, ako sedia. Sústreďte sa len na to, či sú vám dobré na stehnách a v páse, teda či ich vôbec zapnete. Moje najobľúbenejšie cut-off levisky mám vo veľkostiach 29 až 30. Ono keď ich odstrihnete budú vyzerať úplne inak, tak sa nesústredte príliš na obraz v zrkadle, aby vás to neodradilo. A ešte jedna rada - vždy ich vyperte až po odstrihnutí a rozhodne ich nezašívajte! Good luck!


Pochváľte sa mi svojim najnovším úlovkom aj vy! 

37 comments:

  1. v kt. textilhouse si ho presne nasla?😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. na autobusovej stanici .)

      Delete
    2. ak v Bratislave, tak som si presne ten minuly tyzden skusala!.) zdal sa mi na mna prisiroky..

      Delete
    3. ano v BA, no este ze si nekupila :D

      Delete
    4. ja mam zas pocit, ze som tam videla ten trenckot ale prisiel mi taky neforemny. som zvedava ako bude na tebe vyzerat. ja som pred mesiacom ulovila burberry cierne leginy za 2,50 :3

      Delete
    5. neforemny veru je :D rozmyslala som ze odstrihnem rukavy ale este premyslam nad jeho osudom :) super ulovok!

      Delete
  2. jeeej ake peknéé leivisky dnes aja pojdem kukntu do second-handu ale ked vy tam mate lepsiee sekace ako my tuuu:/ taketo levisky by som tam nenasla:(

    ReplyDelete
  3. ..perfektné! <3 Textillehouse :)

    ReplyDelete
  4. Supis pupis. :) Ty mas na to oko, ruku, a stastie - sv. Trojica. Ja nezijem na SK, tu nie su zial second handy, iba vintage obchody, kde je vsetko stare, znackove, s certifikatom. A DRAHE. Vintage Chanel kabelka za 4000 dolarov, otras Karl Laferfeld rifle za stovku, najlacnejsie su tu asi tricka z koncertov hudobnych kapiel :) Pri najblizsej navsteve rodnej zeme si struttnem svoj ass rovno do Textilhousu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ejj no vintage shopy su krasne na obzeranie ale na kupovanie uz tak nie :/ urcite chod! :)

      Delete
  5. aj ja som vychytala fajne veci v sobotu v Textilhouse ale v KE :) a stare Levisky tiež zhanam, ale nie na odstrihnutie, čiže o to ťahšie najsť :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. s tym suhlasim, ale kto hlada ten najde alebo da zuzit potom krajčirke prinajhorsom :)

      Delete
  6. čožee? ten trenčkot je parádny!
    vďaka za tip, pôjdem to asi cez týždeň omrknúť :D :)

    ReplyDelete
  7. ej riadne si vychytala :)

    ja teraz už do sekáčov chodím dosť pomenej, ale naposledy som vychytala v Textilhouse Nove ZARA šaty čierne ešte s vysačkou... a vytešujem sa z nich doteraz :)

    ReplyDelete
  8. Vecko a najdes v Textilhousoch aj veci s visackami? Ja by som si strasne rada zaobstarala nejake rifle, ale bojim sa, ze ak ich uz niekto nosil, urcite si do nich aj prdol a oni to tam urcite neperu. Ohnackovane jeany nechcem :( a este jedna otazocka: kde si davas skracovat veci? Vzdy ti skvelo sedia.

    Erika

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha no da sa najst aj s vysačkou alebo si ich opereš sama :) tie veci sa predavaju vyprane takze no worry, a skracujem ja alebo mamina :)

      Delete
  9. preboha :DDDD

    ReplyDelete
  10. jéj super trenčkotík! ja som dnes ulovila mega retro šaty a obyčajné pasikavé tričko ralph lauren, ja sa z tých vecí vždy úplne teším ako na vianoce. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. zo sekačovych ulovkov sa tesim ovela viec, ked viem ze su v podstate u nas one of a kind :)

      Delete
  11. Tak to vypadá, že asi budu muset zajem na nákup do Blavy. Pražské Textilhousy mě zatím spíš zklamaly... trenčkot závidím, skvělý úlovek :)

    ReplyDelete
  12. Perfektny ulovok :) U nas v Senici, otvorili TH dnes, ale ceny teda rozhodne nepatria medzi nizke .. za Zara tuniku /s dierou pod pazuchou/ pytali 13,60€ ?! Ale skusim im dat este sancu, neda sa to porovnavat s ponukou na Nivach ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. no ked maju novu kolekciu tie ceny su trochu prepisknute aj podla mna, aj ked mam z tade pravu kozenu bundu za 27 eur a nad tym som dlho nepremyslala :) treba nabehnut, ked zacnu zlavy :)

      Delete
  13. Presne ten trenc som obzerala minuly tyzden :D ale tu mikinu zavidim! Nevidela som ju tam a zhanam taku uz dlho :-)

    ReplyDelete
  14. Skvělý úlovek..je to divný ale já tam nikdy na nic nenarazím..ale asi to budu ještě zkoušet..když vidím tvoji úspěšnost:)

    ReplyDelete
  15. fiha ty máš štígro :) já do Textile house sem tam zajdu, ale za poslední rok jsem neobjevila nic co by stálo za řeč:(

    ReplyDelete
  16. já včera perfektní ACNE jeans za 80 Kč, ale budu do nich ještě muset něco zhubnout :D jinak tady u nás měli po dlouhé době parádní věci, takže jsem odešla s plnou igelitkou, což se mi většinou nestává :) Nikola

    ReplyDelete
  17. Klobuk, dole uzasne si nakupila.
    Jedna prakticka otazka, co robis s vecami, ktore uz nenosis? nemas plne skrine, mne je stale velmi luto kupit si dalsiu vec, lebo mam pocit viny voci ostatnym, LOL :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. vacsinou popredam, prave mam jednu plnu krabicu veci na predaj ale nejak sa k tomu neviem dokopat :D

      Delete
    2. a predavas na fb? ci kamoskam?...alebo burza? dik, mam aj ja dost na predaj:)

      Delete
  18. Super úlovky! textil house skrývajú všakovaké poklady!

    ReplyDelete
  19. Díky za tip, do TH moc nechodím, protože se mi to na sekáč zdá dostr drahé. Dneska jsem tam ale zašla, navíc měli "vše za 50,-" půlhodinku, tak jsem celkem nakoupila:) Jen při zkoušení mi asi v kabince spadly moje milované hodinky :( Takže mi ten nákup nakonec vyšel celkem draho.

    ReplyDelete
  20. super, ja Textile house milujem, ale tiez chodim len na zlavy, lebo tak ci onak, vacsinou natrafim na oblecenie s flakmi a to predavaju za normalnu cenu aj za 8Eur?? samozrejme obcas natrafim na vec, ktoru mam pocit, ze predosly majitel ma na sebe asi raz :)
    http://drewsbeauty.blogspot.sk/

    ReplyDelete