expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

21.3.14

Vé ako Vichy Teint Ideál

Toto je po dlhom čase prvý make-up, ktorý som si fakt zamilovala. Možno aj preto, že mi pripomína moje obľúbene bb-krémy. Je príjemne krémový a veľmi ľahko sa nanáša. Stačí ho vytlačiť naozaj málo, čo sa mi ale nie vždy podarí, keďže spôsob dávkovania je pre mňa osobne trochu nevýhoda. Vždy sa mi podarí vytlačiť viac ako potrebujem. Asi mám príliš silný stisk hahah. Odtieň mám ten najbledší možný, ktorý mi dokonale sadol. Jeho krycie vlastnosti sú pre mňa ideálne, má také stredné krytie, takže zjednotí odtieň pleti, zakryje čo má, (to, čo sa nedá zakryje spolu s korektorom) a nevytvorí  pri tom masku. Práve kvôli "maskoidnému" efektu som sa make-upom vyhýbala. Občas ma zaráža, či sa niektoré dievčatá nevidia doma v zrkadle, alebo by sa radšej mali maľovať na dennom svetle, pretože tú omietku je fakt fakt vidieť. A ešte pár veľkých slov na záver: je hypoalergénny, nekomedogénny, obsahuje vitamíny C a E a je bez parabénov. No čo viac chcieť!


Po akom make-upe/bb-kréme máte krásnu pleť vy?

17 comments:

  1. Môžem sa opýtať akým foťákom fotíš fotky?

    ReplyDelete
  2. Ja som verná značke MaxFactor. Rozhodla som sa preto už v lete vyskúšať ich CC a musím povedať, že som veľmi spokojná.

    ReplyDelete
  3. Ja som sa zamilovala do Pür 4 in 1, ma vysoky faktor, vydrzi na mne cely den (netusim ako to robi, kedze ho po rozotreni takmer nevidno), ma vynikajucu kryciu schopnost, a pre mna dva top deal makery boli, ze jeho hlavna vyhoda je, ze plet zaroven zlepsuje a lieci. Moje akne zmizlo po 3 mesiacoch. A dalsia je, ze ma leaping bunny certifikat, cize nie je testovany na zvieratach. Na nom Pür stoji, kedze ako som pocula, ostatne produkty okrem dvoch kremov nie su az take prevratne. :)

    Moja mamina zvykla kupovat Vichy vo velkom, vzdy som pouzivala ich kremy aj odlicovace :) a dokonca aj krem na celulitidu, ked som mala 13 (myslela som, ze z toho budem mat zadok ako teta v reklame). Ja som praveze vzdy mala problem s Vichy s tym, ze Vichy make up mi zacloggoval pory a vecer po odliceni som mala vyrazkovu tvar. a co bolo zvlastne, velmi mi vysusoval plet a co bola najvacsia nevyhoda, nikdy nemali tak porcelanovy odtien ako bol odtien mojej tvare, takze som vzdy musela primiesavat iny make up, aby som nevyzerala ako ganguro girl :)

    Super recenzia Vecko. Ja som uz svoj pravy orechovy make up nasla, ale urcite pomoze tym, ktore/i este stale hladaju. A+

    ReplyDelete
  4. *nekomedogénny

    ReplyDelete
  5. Je to ok make up. Kamoska mi ho priniesla z Belgicka. Co mi na nom vadi najviac:

    1. pumpicka. Vela krat sa zasekla, nesla poriadne stlacit a tym padom som musela pritlacit a make upu vystreklo 3 x viac, ako bolo potrebne. :( Velke minus a viem, ze toto sa stalo vela zakaznickam, nie len mne.

    2. Krytie. Predpokladam, ze make up je urceny na leto. Pretoze krytie je minimalne. Mam trosku problem so krvnkami vytiahnutymi slnkom a Vichy sa na prekrytie ani nych najmenej viditelnych takmer v odtiene mojej pleti nechytal. Co sa tyka nekomodogennosti, kedze make up je velmi riedky a krytie je minimalne, verim tomu, ze neupchava pory.

    3. Odtien. Make up ma 4 odtiene: Ivory, Sand, Rosy Sand a Honey. Ja som jedna z tych, ktore maju svetle vlasy, modre oci a irsky svetlu plet :) Cize po naneseni najsvetlejsieho odtienu Ivory sa mi farebne oddelila hlava od krku :) Odporucam dokupit iny make up a zmiesat, ja dakto domiesam L'oreal Porcelain odtien a to som stale hnedkasta.

    Inac fajn recenzia.

    Jana

    ReplyDelete
  6. My partner and I stumbled over here by a different page and thought I
    migh as well check thinngs out. I like what I see so i am just following you.

    Look forward to looking into your weeb page again.

    Here iss my page; spanish listening comprehension

    ReplyDelete