expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

22.4.14

News!

Pred 2 rokmi, kedy som s crossfitom začínala by ma ani v tom najviac fantasy sne nenapadlo, že sa mu v budúcnosti budem venovať aj profesionálne. Aj teraz mi to príde ešte neuveriteľné. Minulý víkend som absolvovala trénerský kurz CrossFit Level 1 vo Viedni (čo bol vlastne dôvod mojej nízkej aktivity na blogu) a túto nedeľu mi prišli výsledky testu - pass! Možno si viete predstaviť tú radosť. Som CrossFit Level 1 trénerka, čo v mojich ušiach znie viac než zvučne a stále trochu zvláštne. Dúfam, že ma čoskoro budete môcť stretnúť na tréningoch v CrossFit Nitra. Wish me luck! A ďakujem, že mám okolo seba takých skvelých ľudí, naša crossfitová rodina je jednoducho super! Príďte aj vy .)

15 comments:

  1. keby bývam v nitre už som tam! gratulujem :)

    ReplyDelete
  2. to je skvelé, gratulujem! a keby som nebývala na druhom konci sr, tak by som sa možno na to aj dala...už len zo zvedavosti :D

    ReplyDelete
  3. wow skvele - gratulujem Ti!

    ReplyDelete
  4. Páni! Gratuluju:))) jsi vážně dobrá!!

    ReplyDelete
  5. Myslíš, že by jsi to dělala/začala kdyby jsi nebyla s Jojem?:) (snad se to tak skloňuje:D) A gratulace! Tak bych jednou chtěla ... napiš o tom více klidně :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. no to asi urcite nie :D kedze odkedy je gym v Nitre travim tam vacsinu svojho času a ked som v Bratislave tak v gyme v Bratislave a tym ma to zacalo zaujimat aj z ineho hladiska ako len z hladiska cvičenca, neviem kam by ma vietor zavial keby sa nase cesty s jojom nestretnu :) dakujem! :)

      Delete
  6. This post gives cleqr idea in favor of tthe new visitors of blogging, that truly how to do blogging.


    My webpage - Hair Salon Bradenton

    ReplyDelete