expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

2.4.14

Shopping cart/ SPRING

Robíte si nákupne zoznamy oblečenia? Ja teda vôbec, ale mala by som začať, aby som sa vyhla zbytočnému nakupovaniu vecí, ktoré vlastne ani nechcem/nepotrebujem. Nikdy sa tomu  neviem ubrániť, hlavne v second-handoch, asi tam prestanem chodiť (ale to skôr nie). Inšpirovaná Garance Doré som si vytvorila tento nákupný zoznam vecí, ktoré túto jar fakt potrebujem, ale ako fakt! A ešte fakt potrebujem popredať veci, ktoré už nenosím, aby som si tieto mohla kúpiť. Haha. Môžete mi napísať, čo fakt potrebujete vy.. Pekný deň!


1. Kožená bunda - mojím snom je presne táto od ACNE, aj keď by som nikdy za takúto vec nedala toľko peňazí, takže momentálne hľadám jej adekvátnu náhradu v trošku prijateľnejšej cenovej hladine. Nejaké tipy?
2. Biele obyčajné tričko T by Alexander Wang (prosím niekto mi vyvráťte, že nie je také super ako si myslím)!
3. Biele rifle - najradšej by som  tieto od cheap monday, ale asi pôjdem popozerať aj inde, nakoľko je to vec, ktorú si musím reálne vyskúšať, aby som si vyvrátila predsudky o tom, ako v bielych nohaviciach budem vyzerať. Zara, H&M?  
4. Baleríny - obyčajné čierne a kožené, týmito by som nepohrdla.
5. Tenisky - aby som bola úplne spokojná, tak potrebujem matku všetkých slip-on tenisiek a to Vans. A na asose teraz nájdete super leopardie!

18 comments:

  1. biele gate su top top, ja by som ich rada nosila castesjsie lenze joj, kyckám veľa navôkol :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. :D :D strašne sa smejem
      zabudla som že slovo kyckať existuje

      ja nepotrebujem asi nič
      len výlet!

      Delete
  2. Já taky hledám křivák a taky bych nejrdši měla ten od Acne, docela dobrý je tenhle z Manga (http://shop.mango.com/ES/p0/mango/prendas/cazadora-biker-piel/?id=23053556_02&n=1&s=prendas.tops&ident=0__0_1396441303243&ts=1396441303243), ale má na můj vkus moc tvrdou kůži..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ten som videla na stranke ale v obchode uz nie, takze som si ho nemohla omakať :(

      Delete
  3. Biele gate by som skúsil tiež Mango, majú teraz veľa bielej v kolekcii. Ani tieto od Bossa nie sú márne... a podobnú bundu som nedávno dával do tipov na náš web od Zary. Ale menší problém, bola koženková, nie kožená. http://ipravda.sk/res/2014/03/05/thumbs/biela-farba-trend-jar-2014_01-galeria.jpg

    ReplyDelete
  4. ja taktiež potrebujem nejaké slip-ons a vans sú samozrejme klasička,hlavne tie nové posrdiečkované z della kolekcie awww :)

    ReplyDelete
  5. aj keď si urobím takýto zoznam, stále nakupujem veci, ktoré nepotrebujem... :D

    ReplyDelete
  6. Myslím, že táto z H&M je tiež fajn :) http://www.hm.com/us/product/15018?article=15018-A

    ReplyDelete
  7. Ja bych misto T by wang nepohrdla veckem od Helmuta Langa, shodou okolnosti jsem na nej narazila v jednom kodanskem sekaci, kdyby nebylo tak predrazene a znicene tak ho beru vsema deseti! Tyhle trika aby jeden pohledal, zaklad a tak spatne se shani...

    ReplyDelete
  8. A www.theoutnet.com si uz pozerala na toho Wanga? Tieto biele su vypredane prave tusim, ale mozno budes mat stastie inokedy, maju ich za polovicu povodnej ceny asi. A krivak by som asi skusila taky ten pravy motorkarsky. Mam jeden taky, stal 100 eur a drzi uz dlho. Len su krabicoidnejsie ako obvykle, nie je to high fashion, je to hlavne funkcne.

    ReplyDelete
    Replies
    1. poznam ale tam je velke postovne zas :/ ale čeknem to este :) no prave taky velky tvrdy mam chcela by som z makksej koze :)

      Delete
  9. Tohle je ten nejlepší wishlist jaký jsem zatím viděla a zároveň nejhorší, protože chci úplně všechno!
    A to bílé triko je potřebné, praktické a zároveň úžasné!
    N.

    ReplyDelete
  10. Ta bundička Acne je můj sen!! Chtěla bych sice asi nějakou světlou na jaro:) ale i tahle v černé barvě vypadá skvěle!!!

    ReplyDelete
  11. Som rada, že momentálne som v stave, keď nepotrebujem nič :D Asi s najviac teší moja peňaženka :D

    ReplyDelete
  12. Ja mam tricko od wanga. blbe je to ze sa ma prat iba rucne a ja mam na nom skvrnu, ktora nejde dole. takisto sa mi tricko zbehlo (aj ked som ho prala v rukach). Takze tak nejak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. dodatok- mam to iste co je aj na obrazku pravdepodobne. material bol 100% rayon

      Delete
  13. mam jedny bílé co nenosím a rada ti je předám

    ReplyDelete