expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

18.9.14

cashmere love

Tento sveter je moja kašmírová láska, tak jemný a teplý, žeby som ho na sebe chcela mať stále. Už som ho tu dávnejšie spomínala a je to jeden z mojich najlepších úlovkov zo secondhandu. A najnovším prírastkom zo secondhandu sú tieto "boyfriend" rifle, pôvodne sú z detského H&M, takže ak také hľadáte skúste zapátrať aj tam. Stále ich mám nutkanie rozstrihať, ale keďže ide zima nechám ich asi tak. Toto bola asi najoptimistickejšia kombinácia, ktorú som mala za posledné obdobie oblečenú, inak si idem len sivú, čiernu a tmavomodrú. Ladím s počasím. Pekný večer! .)  


sweater, jeans - secondhand, shoes - sarenza

23 comments:

  1. Taaaaaaaaaak hrozne roztomilá kombinácia! :))

    ReplyDelete
  2. peckaa, uplne dokonala kombo farieb!

    ReplyDelete
  3. neviem ako to robíš, že tie tvoje jednoduché a obyč outfity ma mega bavia a u ostatných blogeriek by ma nudili
    asi je to tým, že si sa stala oveľa osobnejšou a dostupnejšou :)

    ReplyDelete
  4. Moc hezka barevna kombinace slusi ti to jako vzdy!

    ReplyDelete
  5. haha to nutkanie strihať poznám :D niekedy mám chuť postrihať uplne všetko

    ReplyDelete
  6. Nestrihaj!! Takto je to super :)

    ReplyDelete
  7. ouuu, tak ty džíny pro tebe byly stvořený, nechat, nestříhat

    ReplyDelete
  8. tieto rifle su top!

    www.perlaoreneta.blogspot.com

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete
  9. Az prilis basic

    ReplyDelete
  10. veľmi príjemné, ale úplne by stačili dve foto, na ktorých si dáte záležať. už mi to napadlo viackrát, ale teraz to aj napíšem, keďže sa niečo podobné vyjadrilo u zuzky na blogu, nech som fér a úprimná.
    už si viackrát písala, prečo fotíš a prispievaš tak ako to robíš (najmä že nie je čas) a dá sa to pochopiť, potom ale na také príspevky je skôr fb alebo instagram (čo využívaš, viem) ale blog by mal byť po toľkých rokoch už viac profi. aj keď ty máš pre niekoho tú pridanú hodnotu vďaka crossfitu a pri tvojej priamočiarosti ti asi ľudia viac odpustia a berú ťa ako normálnu babu viac než fashion blogerku, neviem.
    ..u teba zas pred nedávnom bola trošku reč o tej hlúpej relácii v našej nekvalitnej televízii a ja som ti tam písala tak zĺhavejšie (aj keď sa vlastne nerada rozpisujem, pretože mám pocit, že sa tým aj tak nič nevyrieši, len mám niekedy takú chvíľku), išlo mi tam vtedy o to, že buď si ten blog vediete len tak pre seba, kvoli troche popularite a známostiam, trocha narcizmu samozrejme a veci zadara, ale bez skutočnej ambície byť profík, a tým, že ste s tým začali prvé a dnes je toho už na tony, máte to asi ľahšie ako iní, tak v tom pokračujete (nie, že ja by som sa snažila preraziť v blogovom svete a sťažujem sa tu, to vôbec nie). veľa ste popísali aj o tom, že v našich zemepisných šírkach sa blogovaním na chleba zarobiť nedá (haló, internet nie je obmedzený hranicami tohto štátu predsa), ale chceli by ste to vlastne? (je to taká otázka na všetky vás najznámejšie dievčatá na blogoch u nás) lebo ja tam tú snahu nevidím - v slovenčine si to asi ťažko prečíta niekto z vonku a fotky nemajú potrebnú kvalitu ani nápad, skôr ste informačné a podávate ďalej info o tom, čo sa dozviete a objavíte, alebo čo už objavili všetci. na to sú tu ale myslím iné stránky a sem tam vlastne asi s nimi aj spolupracujete niektoré a prispievate tam, a to už sú asi stránky, ktoré si na seba aj zarobia reklamou a podobne . . .
    hovorím, nie som typ čo chce kritizovať snahu a prácu druhých, je to každého vec, čo nosí, koľkkrát za deň má potrebu odfotiť čo má na sebe a čo k tomu povie, ja som maximálne tolerantná a nepozastavujem sa na tým kto aký je, ak tým neubližuje druhým... ide mi len o to, či nemá väčší zmysel (ak samozrejme nie je blog len čisto záľuba, plus handry zadara :P, a naozaj sa módou a spol živiť netúžite) robiť veci s priamym cieľom niečo tu zmeniť a zlepšiť, tu doma na svk a všade vo svete, alebo sa o to pokúsiť.

    prepáč, že som to sem šupla, už som asi nechcela spamovať cháďa zuzku. inak ste super zlaté na fotkácha ja si ich rada pozerám (len nie sedem totožných v jednom poste a k tomu s nezaujímavým textom, tiež podobným v každom príspevku)
    a tvoje symbiózy sú krásne samozrejme, je vidno že to máš v sebe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. píšeš strašne zložito, zdĺhavo, a občas sa aj opakuješ... ledva som to dočítala, no ale oka...

      Delete
    2. preto to často ani sama nechcem postnúť po dopísaní a väčšinou to celé aj vymažem, je to také ošemetné písať v diskusii, keď toho človeku v hlave fičí tak veľa. a tiež keď to myslím dobre, no mám obavu, aby to nevyznelo arogantne. vďaka že si to dočítala :)

      Delete
    3. Ahoj, takže k pár veciam: nemám ambíciu prerážať s týmto blogom do sveta, nikdy som nemala preto nepíšem po anglicky, som realista a viem, že byť úspešným blogereom v zahraničí nie je len tak, tam už je to o inom, ďalej k fotkám, vec sa má tak, že celý tento blog funguje na malom kompaktnom foťáku a ochote môjho priatela, to že tu je viac "nekvalitných" fotiek sa odvíja od toho foťáku a je to aj vec vkusu a preferencií, ja osobne mám na blogoch rada viac fotiek, preto ich sama viac dávam :) a zmeniť teda nemám potrebu nič, beriete to asi vážnejšie ako ja :) Rada inšpirujem ale nikoho nenútim môj blog sledovať, ak už niekoho nebavím poznám veľmi jednoduché a účinné riešenie, momentálne ako som už spomínala nemám čas niečo tu meniť, skôr som rada, že to tu ešte ako tak funguje :) asi toľko :)

      Delete
    4. Ty jo... To byl ale otravnej komentář.. Přečetla jsem první 2 věty a úplně vypnul mozek a dál mi prostě nešlo číst-a ještě tak dlouhej.. Jinak z prvních vět chápu, že to je záporný.. Což zase pro změnu vůbec nechápu... Miluju tenhle blog, miluju véčko, její originalitu, její celkovej přístup,její fotky(který mi příjdou kvalitní) .. atáák no..

      Delete
    5. ahoj, jasné, rozumiem. presne o to mi išlo, zaujímalo ma, prečo ľudia majú blogy vlastne o sebe. a to si vysvetlila. ja som si to tak trochu spájala s ďalšími vecami a myslím, že si to vystihla vo svojom najnovšom príspevku. vidíš, ja ťa rada sledujem ;) a vážim si ťa ako blogerku aj pre tvoj záujem o knihy, hudbu, estetiku, takže áno, inšpiruješ. preto aj ten môj dlhý komentár, lebo mi to tu za to stálo, asi rovnako ako tebe tvoj čas venovaný blogu stojí za inšpiráciu druhých, ako sa povedala. tiež sa mi páči, že odpisuješ na komentáre, teraz nemyslím len ten môj dlhokánsky, ale všetky každodenné.
      a nové posty sú skvelé, vážne, veď ja mám toho v inspo zložke plno práve odtiaľto ;) maj sa pekne a nech sa darí!

      Delete
    6. najnovší som myslela tento Life is very busy these days.../inspiration.
      (teraz vidím, že už máš aj novší, ktorý som si nevšimla)

      Delete
  11. kiežby som na také poklady ako ten sveter niekedy tiež narazila :D

    ReplyDelete
  12. Ten svetřík bych ti ukradla! <3

    ReplyDelete