expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

5.9.14

Change your mind. Change your body.

Crossfit ma baví a baví ma sledovať aj zmeny, ktoré mi robí s telom. Naberať svaly totiž nie je vôbec jednoduché. Všetko to závisí od cvičenia, stravy, aj od samotného jednotlivca. Niekomu to ide hneď a niekomu veľmi veľmi pomaly. Hovorím teraz zo skúsenosti aj z nášho gymu o čisto ženskom pokolení. Mne osobne sa svaly na babách páčia, závidím im vyrysované ruky (mám pocit, že mne idú svaly len do nôh haha) ale stáva sa, že baby odmietajú cvičiť s váhami kvôli tomu, aby neboli svalnaté. Ja to beriem, každému sa páči niečo iné, každý ma iné ciele a priority. Ženské telo nepracuje čo sa týka tvorby svalovej hmoty ako mužské (damn you testosterón) takže sa nemusíte báť, že keď začnete cvičiť s váhami budete hneď veľké a svalnaté. Skôr pevné a vyrysované a to predsa chceme všetky, right? Samozrejme tam už je veľmi dôležitým prvkom strava, s ktorou stále bojujem, pretože nemám takú pevnú vôlu :). Ak chcete vidieť čo/ako cvičím tak na instagram často postujem videá z mojich tréningov (tu). 

A teraz k outfitu. S príchodom týchto tenisiek mi prišla v rovnakom balíku aj chuť behať (true story). Beh patrí ku crossfitu a ja som ho vyslovene neznášala. Nehovorím, že si ho teraz užívam, ale už pri ňom tak netrpím. Sú to New Balance minimus tenisky so systémom barefoot, ktoré čo najviac simulujú prirodzenú chôdzu na boso. Nečakala som to, ale behá sa mi v nich lepšie ako v Nike Free 3+. Sú zo Zľavomatu, kde sa dajú vychytať fakt skvelé zľavy. Momentálne v nich okrem behu aj normálne cvičievam a aj pri tom rada ladím, takže keď som zbadala toto funkčné tričko v zľave vedela som, že budú tvoriť skvelé kombo, v ktorom som si bola dnes zabehať.

Tee, shorts - Nike, shoes - New Balance minimus from zľavomat

22 comments:

  1. vypadáš vážně úžasně! a to břicho - nádhera

    ReplyDelete
  2. ach super vyzeras!
    aj mne sa svaly pacia
    aj atletky su super

    ReplyDelete
  3. Mne se to na babach taky libi :-) a tobe to sekne! O New Balancech hodne premyslim, mam vytipovane dva modely, ale barefoot to neni. K tomu asi nedospeju :-)

    ReplyDelete
  4. Wow jsi neuveritelna, ja se ted po dlouhe dobe kdy jsem ale opravdu nemela cas cvicit vratila k posilovne a hrozne me to zase bavi, vubec by mi nevadilo kdybys postovala vic takovych clanku, treba co se tyce stravy a tak.. Vzdycky se rada inspiruju nekym kdo vypada fantasticky!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. eeej dakujem :) drzim palce! no a co sa tyka stravy tak v tomto nie som veľmi "doma", ale mozno casom bude aj to :)

      Delete
  5. Brucho dokonalé! :) Ja už od septembra opäť začínam cvičiť, lebo po prázdninách u mňa musí zas prísť prísny režim :D.

    ReplyDelete
  6. uau vyzeras super! Ja som sa zapisala na pole fitness a chcem zacat skusit behat..ehm..no..

    ReplyDelete
  7. super telo Véčko, inšpirovala si ma ku crossfitu a po dvoch mesiacoch cvičenia už vidím zmeny (malinké ale kedže poznám každý svoj špek tak to aspoň ja vidím :D). Citim sa paradne a aj napriek tomu, že som sa nikdy nevedela dokopať k pravidelnému cvičeniu, teraz chodím 3x týždenne. Keep up the good work girl a dik!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes! vdaka som veľmi rada a držím palce! :)

      Delete
  8. Juuu moc hezký sportovní outfit!! V jednoduchosti je krása a fakt ti to sekne a máš dokonalou postavu♥

    ReplyDelete
  9. s tým behaním v teniskách so systémom naboso treba byť opatrný. odporúča sa najskôr v nich bežať cca raz týždenne, resp. skús si pohľadať info o tomto behaní. ja tiež behávam v minimalistickej obuvi, ale mala som s tým na začiatku behania obrovské problémy.
    behu zdar!
    :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. viem viem, info som si hľadala, dokonca aj na tychto teniskach bolo napisane "varovanie" takze ok, ale skusila som a všetko v poriadku a nebehavam každy den :)

      Delete
  10. mne sa tiež nepáčia extra svalnaté ženy sťa kulturistky, ale ty si úplne akurát a zas na druhej strane radšej svalnaté ako mľandravé telo :D a stále dokážeš tak krásne nakopnúť človeka!

    ReplyDelete
  11. přesně tyhle boty jsem si taky objednala ze slevomatu ještě s jedním párem "normálních" tenisek.. a musela jsem je vrátit, protože mi na nohou byly fakt nepříjemné. a to běhám víc než 10 let :-) ale design pěkný, to jo, nejen těch tenisek ;-) d.

    ReplyDelete
  12. ty si proste uuzasna :) ja by som tak rada zacala s crossfitom ale proste nemam s kym, nepoznam niake centrum a naviac som nikdy aktivne nesportovala.. pride mi to ako sport pre fyzicky zdatnych.. ja som sa nikdy v zivote nevytiahla na hrazde alebo tak :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem :) no vytiahnut sa na hrazde je pre babu jedna z najtazsich veci :D a nie je to len pre zdatnych, sama som zacinala od 0 takze viem ako to chodi, do toho by si sa dostala, kludne mozes sama doma zacat, na internete je vela cvikov a potom treba najst nieco v okoli, rychlo sa to rozrasta tak mozno zachvilu bude aj u vas crossfitovy gym :) drzim palce :)

      Delete
  13. asi som nevidela na babe krajsie brucho ako mas ty... pecka :)

    ReplyDelete