expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

10.9.14

Go your own way

Neviem sa už nijak naladiť na to, že vonku sú posledné pozostatky z leta a vždy sa oblečiem viac, ako by bolo potrebné. A potom sa mi stane, že ja s uviazaným svetrom okolo pása stretávam dievčatá v miniatúrnych šortkách s trčiacim zadkom a neviem, kto z nás je na tom lepšie hah. Ale to, že sa oblečiem buď málo a je mi zima alebo naopak sa mi stáva pravidelne, takže vlastne to je ok. Prajem pekný deň!

tee- ?, sweater - vintage lacoste, pants - h&m trend, shoes - vans oldskool via footshop, headphones - frends via zľavomat

13 comments:

  1. Krásné fotky! A ten začáteční "příběh" mě uplně rozesmál:D Určitě jsi na tom ale byla lépe ty!!:D

    ReplyDelete
  2. krásné fotky :) ty sluchátka jsou úžasné

    ReplyDelete
  3. Krásne fotky! :) Vyzerá to spolu perfektne! :)
    Fashion Passion by Erika

    ReplyDelete
  4. no to sa stáva aj mne, hlavne keď sa vyberiem ráno keď je ešte chladno do práce a poobede idem z nej a vonku pečie že neviem čo dám skôr zo seba dole :P

    ReplyDelete
  5. To sa mi stáva bežne. Keď sa naobliekam, tak sa ako naschvál vyčasí a naopak :D Ale určite si na tom lepšie, ako dievčatá s trčiacimi zadkami ;)

    ReplyDelete
  6. no tak jsi na tom lepší ty!

    ReplyDelete
  7. ..toto je celé viac než super! Vlastne je to megasuper! :))

    ReplyDelete
  8. dobre vediet ze nie som jedina s tymto problemom :D

    ReplyDelete
  9. Vecko, mam otazku. Mam tueto iste Frendz len v ciernom prevedeni s petrolejovymi sluchatkami. Po hodine a pol pocuvania hudby so sluchatkami ma v nich ukrutne zacnu boliet usi. Mam normalnu sized hlavu aj usi, tak nechapem. Stava sa to aj tebe?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak dlho som ich na hlave este asi ani nemala ale su celkom tazke tak je to mozne, citala som recenzie s tymto problemom, takze v tom nie si sama :)

      Delete
  10. predposledná :) ja to stále hovorím, ty si aziatka :)

    ReplyDelete