expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

8.10.14

Awakening

Odkedy mi tieto tenisky prišli, nosím ich so všetkým. A stále. Niekomu možno táto kombinácia nebude sedieť, ale pre mňa je hlavné cítiť sa v tom, čo mám na sebe, dobre. Neviem kedy som si naposledy kúpila niečo na seba (tepláky a topánky nepočítam haha) a snažím sa viac oprašovať kúsky, ktoré už v šatníku mám. Ako je aj táto blúzka, ktorú som mala na sebe len raz, rovnako ako tieto nohavice. Z času na čas sa skúste pohrabať vo vašich šatníkoch a dať šancu zabudnutým a dlho nenoseným kúskom, ktovie čo v nich na vás čaká. Pekný deň!

blouse - H&M conscious exclusive, pants - benetton from secondhand, shoes - adidas stan smith

28 comments:

  1. tento strih nohavíc nie, ja viem, že máš bohovské nohy, ale neviem, tie nohavice mi idú skôr do elegantna a toto z nich nerobí nič elegantné, plus tie topánky k tomu, nie, fakt!!! :D

    ReplyDelete
  2. Zajimavu outfit, slusi ti to))

    ReplyDelete
  3. Tak tahle kombinace takovych kalhot a bilych tenisek uz je skoro taky klasika, alespon ve skandinavii a me se vzdycky libila takze za me ano a zvlast s tim topem, ktery to pekne rozbiji!

    ReplyDelete
  4. ty vyzeráš skvele s štýlovo snáď vo všetkom.. :D a tá blúzka je krásna

    ReplyDelete
  5. Ta košile je nádherná a celkově je ten outfit moc hezky poskládaný, sluší ti to :)

    ReplyDelete
  6. Mne sa tvoje outfity vacsinou nepacia, ale obcas milo prekvapis ... ale toto... asi uz predstavám rozumieť móde, lebo toto je vyslovene otrasna kombinacia, a mozno samotna bluzka je celkom pekna ale to ostatné je celé zle .... a na fotkach kde mas nohy 3x take velke ako hlavu to vyzera zle

    ReplyDelete
  7. - mam potrebu vynulovat komentar vys, proto kricim do sveta, ze je to mnam !

    ReplyDelete
    Replies
    1. zlata! :) vdaka, tak každemu sa paci nieco ine ja to chapem .)

      Delete
  8. Ta bluzka je krasna, ale nehodi sa mi k zvysku. To ale nie je dolezite. Dolezite je, ze sa v tom citis dobre a pohodlne :) Mas vlastny styl, ktory je tebe charakteristicky a to je na tom skvele a nuti ma vracat sa sem kazdy tyzden (dobre, klikam kazdy den, ale viem, ze postujes v tyzdnovych intervaloch). Len tak dalej.

    ReplyDelete
  9. A neviem preco, ale vzdy ked sem kliknem, co je ako som spomenula kazdy den - hrozim sa, ze najdem post podobny tomu od mojej dalsej oblubenej blogerky Dominiky V. Mas za sebou velku zakladnu fanusikou ktorych inspirujes kazdym postom, tak prosim pokracuj az do staroby. Dakujem.

    ReplyDelete
  10. ake dlhe nohy v nich mas ..ja by som dal k tomu opatky :D (ale to ku vsetkemu) a boli by este dlhsie

    ReplyDelete
  11. lolol, toto je tak do módního pekla

    ReplyDelete
  12. kráááásnééééé!! presne!

    ReplyDelete
  13. mně tohle sice úplně nesedne, ale vsadím se, že za půl roku to spousta lidí začne považovat za největší trend, včetně těch, co to teď kritizujou )). ty jsi s tím jen zas předběhla slovenské a české blogy (stejně jako s birkenstock a tisícem dalších věcí), které většina lidí začne akceptovat až když je má každý druhý

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) veru, az mi to pride zvlastne pretoze staci len minimalne sledovat zahranicnu "scenu", nevadi a dakujem!

      Delete
  14. ty jsi prostě někde úplně jinde. je to skvělé :-) každému by to asi neslušelo, ale o to přeje nejde. jde o to, že víš, co sluší tobě, co si můžeš dovolit, nebojíš se to nosit a hlavně to umíš "prodat". d.

    ReplyDelete
  15. fakt nechápem kto tu čo rieši, veď toto je úplná pohoda a nosila som to už minimálne pred 5 rokmi...

    ReplyDelete
  16. presne ako napísala tereza :) ani moje estetično neplesá pri tejto kombinácii, možno je to farbou nohavíc, keby boli napr. čierne alebo sivé bolo by to super, ale každopádne som chcela, že sa mi páči, že si ideš svoje :)

    ReplyDelete