expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

19.11.14

Second-hand treasures: jeans

Rifle sú podľa mňa tá najjednoduchšia kúpa v second-hande. Ja momentálne iné ako zo second-handu ani nenosím, ani ich inde nenakupujem. Pri ich kúpe radím nezameriavať sa vyslovene na značku, ale na to ako vám sadnú, takže odporúčam určite vždy vyskúšať. Mne sa už neraz stalo, že som si moc fandila a rifle som potom doma nezapla hah. Ak hľadáte boyfriend strih odporúčam hľadať aj v pánskych sekciách a nenchajte sa odradiť neforemným pôsobením - ešte raz pripomínam, treba si ich vyskúšať! Medzi moje najobľúbenejšie patria rifle pôvodne z H&M a Levi's, ktoré mám pocit v second-hande nájdete vždy. Ak máte šťastie (ako ja) podarí sa vám občas nájsť značky, ktoré by ste si inak nemohlli dovoliť (JBrand, ACNE, CK), alebo pekné vintage kúsky (u mňa najčastejšie Levi's). Toto sú moje nové úlovky - Levi's 501, ktoré mi dokonale sadli, Calvin Klein boyfriend jeans a ACNE Jeans, ktoré zapínam síce veľmi natesno ale robia skvelú postavu haha. Levisky sú z Textilhouse a CK a ACNE z Humany v Nitre. Tak šťastný lov! 


A teraz ma zaujíma váš najlepší riflový úlovok zo second-handu. Máte?

25 comments:

  1. Jo. Před x lety riflová bunda Replay, kterou dodnes nosím..a nevím, buď nemám štěstí na sekáče nebo moje nervy jsou kratšího dosahu se tam vším dlouhé chvíle prohrabovat anebo prostě nabídka pánského je v sekáčích mizerná..ale prostě na sebe tam od té doby nemůžu nic najít..(v 99% bych do toho neoblík ani dědu, natož sebe..)
    Tak fajn lov i příště ;),
    Michael
    www.ontheleaf.net / facebook / ig: @majki

    ReplyDelete
    Replies
    1. je pravda, že pre mužov je ten vyber menši ale napr v textilhouse podla mna celko ok :) vdaka!

      Delete
  2. wrangler kraťasy a kopa levi´siek :D

    ReplyDelete
  3. ze Acne jeans v sekaci, paradicka :)

    ja som si dnes rano zmyslela, ze potrebujem niekde zohnat dlhy sivy sveter po kolena. cestou do prace som prechadzala okolo sekaca (okolo ktoreho nevsimavo prechadzam uz dva roky), tak si hovorim, ze je nacase dat mu sancu ... a na prvom vesiaku dlhy sivy sveter po kolena, moje cislo a za 2€ ...woop woop :D

    ReplyDelete
  4. Můj nejlepší úlovek - vintage trench coat od Vera Wang za pár šupů :) Nejdřív mi přišel až moc retro, ale pak jsem si na límec připnula brož a nosila jsem ho skoro celý jaro :) a pak ještě náušnice Anna Sui, u těch jsem to zjistila až doma, co je to vlastně za značku.

    ReplyDelete
  5. pravda, nedávno jsem si taky uvědomila, že džíny už prakticky nenakupuju jinde než v sekáči (taky jich mam už tolik, že nepotřebuju 12 párů nových ročně=))
    vlastně tenhle rok jsem si koupila i jedny v obchodě...byly skvělý a v obrovský slevě, takže byly levnější, než normální sekáčový:D...jen si nejsem jistá, že je ted budu schopná i oblíct....ach to jídlo
    pragueneedsmorestyle

    ReplyDelete
  6. ja potrebujem rifle ale neznaasam skusanie gati v sekaci sakraaa no asi skusim..

    ReplyDelete
  7. Acne dzinsy som si v TH kupila a boli mi maleee, skoro ma porazilo a hladam dalej :)
    Jana

    ReplyDelete
  8. aj dnes v humane H&M čierne gate, ktoré som hľadala už dávno, potom levi´s samoška, ale aj 25:7, ktoré sú so much retro a konečne nad členky aj bez strihania :-) a kožena kabela GUIAS za 7 eko :-) proste samé win, ja už inde ani nekupujem :/ som beznádejný sekáčový tvor :-)

    ReplyDelete
  9. Vintage Moschino z 80. rokov, neskutočne príjemné na nosenie

    ReplyDelete
  10. ja riflovú levisku hore v nitre na tržnici keď som mala namierené do toho obchodu s cukrárskymi potrebami :-) na vešiaku na dverách sa na mňa zoširoka usmievala.

    ReplyDelete
  11. Sako chanel za 10kc :D nosit ho asi nebudem, ale tie gombiky su bozske : ))

    7bluedots.wordpress.com

    ReplyDelete
  12. Ty si proste pani lovu v second-handoch! Mne sa tam nikdy nepodari nič take dobre vyhrabať, takže obdiv :)
    stall-off.tumblr.com

    ReplyDelete
  13. nenosené ACNE skinny jeans (s vysačkou) za 3,25 z dneška :3

    ReplyDelete
  14. Závidím luďom ako si ty, čo dokážu v sekáči nájsť takéto super kúsky. Ja som totiž na nič dobré nenarazila ani pri jedinej návšteve (alebo teda nemám nervy sa tam prehrabovať, keď by som si 90% vecí nekupila), takže som to nejak vzdala. No možno je to také biedne len u nás v meste.

    ReplyDelete
  15. doteraz si pamätám ako som išla prvýkrát do textilhouse-u a čo som ulovila v pánskej časti? XS AmericanApparel košeľu za nejaké tri é .. a Levisky na šortky za 29kč..sen proste :3

    ReplyDelete
  16. jj, taky mám dvoje Acne, které mi perfektně sedí a skiny Levisky ze secondhandu! každé přibližně za 150 CZK, no láska :)

    ReplyDelete