expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

9.12.14

Move along

Tak po dlhšej dobe nový outfit, okrem čapice od DEARFRIENDS s odstrihnutým brmbolcom je celý z kúskov zo second-handu. Najnovším prírastkom sú tieto (ako inak) levi's rifle. Asi prvý krát ever som ich nemusela nad členkami strihať ja ale majú takú originál dĺžku. Neviem, či sú to členkové rifle alebo sa len niekomu zbehli, ale som veľmi spokojná. Minule som si uvedomila, že som pravdepodobne zberateľ levisiek, pretože ich v sekáči nikdy neviem nechať! Hlavne keď mi sedia alebo keď majú dokonalý vintage strih alebo farbu alebo keď stoja 2€. Takže ich pomaly ale isto skupujem a zbieram. Okrem toho mám zo sekáču aj tieto martensy, ktoré sú podla mňa najviac vŕzgajúce martensy na svete. Ešteže je mestský život taký rušný, pretože vonku to tak nevnímam, ale vo vnútri v tichu ma fakt ohluchujú, hahah true story. (Má s martensami niekto rovnaký problém?) Trošku som podcenila včerajšie počasie a túto bomberu oficiálne ukladám na zimný spánok, kam by som sa najradšej uložila aj ja. Pekný deň!

 hat - DEARFRIENDS clothing, everything else - secondhand

6 comments:

  1. uau martensy zo sekaca?? Nice! Moje sice nevrzgaju, ale stale hrozne tvrde aj ked ich mam uz dva roky.

    ReplyDelete
    Replies
    1. fakt? s tym zas problem nemam ja aj ked ma zozačiatku pekne ošúchali, ale oni sú celkom staré, ešte made in england, teraz tieto modely vyrábajú v ázii

      Delete
  2. tvoje sekacove ulovky su vzdy super

    perlaoreneta

    INSTAGRAM: dominikamr

    ReplyDelete
  3. seš taková drsňačka! :) a boty úžasný!

    ReplyDelete
  4. poslední fotka je mega cool, tez na sobe pozoruju, že poslední dobou mám z 99% outfity ze sekáče :D

    ReplyDelete
  5. Užasný outfit ! Na to že v šekáči ja nájdem málokedy dačo .. tak levisky už určite nie :/ Šťastie na tvojej strane ! :)) - páči sa mi nápad v ich "zbieraní"
    Veľmi pekný štýl máš. ^^

    ReplyDelete