expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

28.2.15

wish wish wish (you were here)

Naposledy sa wishlist objavil na tomto blogu takmer pred rokom. Tú dokonalú koženú bundu z neho stále bohužiaľ nemám, ale v pátraní zas budem pokračovať. Na túto jar "potrebujem" len niekoľko vecí, a keďže sa blížia moje narodeniny, ich kúpu si viem aj takto pekne opodstatniť hahah. Takže:
1. Prvá vec je toto Calvin Klein kombo, ktoré obkukujem už tak dlho, že prišiel ten správny čas na jeho kúpu. Za dobrú cenu ho majú na stránke Freshpair (vďaka za tip Martine): top tu, spodok tu. Vždy sa to veľmi rýchlo vypredá, ale celkom rýchlo to dopĺňajú.
2. Tak na toto sa najviac teším - pokračovanie Fight Club od Chuck Palahniuka v podobe 10 dielneho grafického románu. Určite si to chcem všetko zadovážiť v hmotnej podobe a dúfam, že to nebude problém zohnať. Ak ste fanúšikovia, tak prvých 6 strán si môžete pozrieť tu. Vychádza 27. mája.
3. Ďalší môj wish je súbor poviedok ako inak od Chucka Palahniuka. Má výsť 7. apríla a dúfam, že sa dočkám trošku drsnejšej príbehovosti, ktorá mi chýba v jeho novších knihách.
4. Tento model Superga 2750 Classic v tmavomodrej farbe, majú ich na Spartoo.cz asi vo všetkých existujúcich farbách. Chýbajú mi do mojej teniskovej zbierky.
5. Tie mi potom budú ladiť k tomuto ruksaku Hershel Classic, tiež od Spartoo. Môj milovaný Kanken síce stále drží, ale nosím ho tak často, že to chce už zmenu. Rozmýšľala som len nad inou farbou, ale Hershel ruksaky ma už dlho lákajú. Má niekto Hershel? Odporučili by ste mi ho?
6. A nakoniec potrebujem veľkú zásobu dobrej kávy, Jojo mi kúpil na meniny úžasný moka express, tak si teraz vychutnávam rôzne druhy výbornej a hlavne kvalitnej kávy. Z coffeein.sk sa mi už minuli (v Nitre máme obchod s veľmi milou pani predavačkou, ktorá mi kávu zomlela na počkanie) ale v oku mám teraz túto organic power coffee. Už sa teším na tie rána!

A ešte poprosím nový album od Kanye Westa a Kendricka Lamara, Adidas Yeezy low verziu, zásobu Bioderma Sensibio H2O minimálne na rok a veľa veľa mini kaktusov! Ďakujem!

23 comments:

  1. na toho Palahniuka se taky těším!

    ReplyDelete
  2. hershel je super :D ja ho mam v ciernej, zltej a červenej a muesim povedat, ze su uplne naj!! maju kopec miesta a daju sa skombinovat so vsetkym!! ja odporucam :)

    ReplyDelete
  3. Calvin Klein spodne pradlo je ta najlepsia investicia ever. Ja neznasam podprsenky lebo ma stale vsade tlacia, zarezavaju sa. Tato je to najpohodlnejsie co mam a niekedy sa mi stane ze zabudnem ze ju mam tak s nou aj zaspim :) A tu organic kavu som tiez mala a vrelo odporucam :)

    ReplyDelete
  4. Sklamať ťa je posledné, čo chcem, ale Make Something Up má posunutý dátum vydania - až 26. mája... :( A prosím odškrtávaj postupne, čo už máš, nech to nemáš dvakrát... :D

    ReplyDelete
  5. Vé a akú kávu si mala z coffein.sk ? Neviem si vybrať z tej ponuky :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. brasile yellow bourbon je vyborna! a coffeein elite tiez skvela :)

      Delete
  6. Hershel batohy jsou úžasné!

    ReplyDelete
  7. Taktiež mám moka expres a Power Coffee, ale Arabica Blend. Je vynikajúca, no musíš dávať pozor na hrúbku zomletia, nesmie byť zomletá príliš jemne lebo ti neprevrie :)

    ReplyDelete
  8. supergy presne v tejto farbe mám, trochu ma sklamali lebo sa mi velmi rýchlo roztrhali. a to som ich ani nenosila tak často tak neviem kde nastala chyba.
    Hershel batoh je mega !!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Superga je proste klasika ja som si tiež na jedny brúsila zuby :) A Herchel sú úplne skvelé, ja som si nedávno zaobstarala jeden, no nie classic ale little america mid a musím povedať že lepší batoh som ešte nemala :) kvalita je super - látku si vyrábajú samy - sú veľmi pevné, dobre vyzerajú a ešte majú aj podporu na chrbát takže ja im dávam 10 bodov z 10:) určite choď do toho! Tak prajem nech sa všetky wishes naplnia

      Delete
  9. si ma presvedčila :D ďakujem! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ale pozor s tou podporou na chrbticu, neviem ako to je u classic myslím že ony to nemajú až tak vystužene ale vyzerajú dosť pevne aj tak :)

      Delete
  10. Ahoj Vecko, muzu se prosim zeptat...chci si z choies koupit tyhle boty https://www.facebook.com/redpoppystories/posts/239059966228685 ale bojim se, abych neodhadla spatne velikost. Vsichni radi vzit si vetsi.. ja nosim 38, tak nevim, jestli vybrat 39, nebo dokonce 40. protoze u 40 maji popis, ze delka stelky je 25 cm, coz odpovida nasi 38. Mohla bys mi prosim napsat, jakou velikost jsi vzala ty a jak sedi?? Moc by mi to pomohlo! :) Predem strasne moc dekuju :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Promin, ze otravuju, ale jeste jednou se pripominam O:) vazne by mi to moc pomohlo, predem dekuju :)

      Delete
    2. prepač prepač nevsimla som si to tu, radsje vzdy pis na email tam si to vsimnem hned :) ja mam nohu 37,5 a mam 38čky tak v tvojom pripade asi o cislo vacsie by som zobrala :) 39 max .)

      Delete
    3. Vubec nic se nedeje, jsi zlata, diky moc :) preci jenom se chci vyhnout vraceni nekam do Ciny :D tak ja vezmu tu 39 radsi :)

      Delete