expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11.3.15

My spring wardrobe essentials

Jar nám konečne začína a ja pomaly začínam selektovať a zostavovať jarnú verziu šatníka, ktorá vystrieda zimné bundy a kabáty na mojom obľúbenom ikea vešiaku. Na tomto vešiaku striedam sezónne verzie šatníka, čo mi uľahčuje každodenné rozhodovanie a šetrí čas, keďže tento vešiak mám stále na očiach. Tento rok sa tam znovu objavia moje najobľúbenejšie a najčastejšie nosené sezónne kúsky, alebo teda jarné základy šatníka, ktoré by nemali chýbať ani vám .) Oblečenie je zo stránky Esprit.cz

Na vešiaku teda budú visieť: 

1. Jednofarebné ľanové tričká – sú ľahké, vzdušné a veľmi príjemne sa nosia. Pozor si ale treba dať pri ich praní, odporúčam ručné pranie ak nechcete, aby sa zbehlo. Alebo kúpiť o číslo väčšie a prať ich v práčke, ako to robím ja haha. Stavte na základné farby, ktoré sa hodia ku všetkému, pre mňa je to biela, sivá a samozrejme čierna. 



2. Pásikavé tričká s dlhým rukávom – čierne a tmavomodré, ktoré mi vždy pripomínali taký francúzsky nedbalý štýl. 
3. Košele – biela a pásikavá sú pre mňa základ, ľahko sa kombinujú a výborne sa vrstvia. 
4. Rifle a tepláky – modré, čierne a biele by vám nemali v šatníku chýbať po celý rok. Zohnať ale kvalitné a dobre padnúce rifle je niekedy celkom výzva. Modrých mám niekoľko a aj tak väčšinou striedam moje 2 najobľúbenejšie kúsky. Biele som začala nosiť len minulý rok a veľmi som si ich obľúbila, a to nehovorím o tom, že sú stále veľmi trendy. A samozrejme tepláky, tie mi nesmú chýbať a rovno niekoľko kusov. 
5. Šaty – tie mám najradšej v ich najnenápadnejšej forme predĺženého trička. Niekoľko takých mám a neviem, či ma v iných aj uvidíte. Vlastním síce aj viac „girly“ verzie, ale tie sa do mojej selekcie asi nedostanú. 
6. Klasická sivá mikina a svetre – ja mám tú svoju najobľúbenejšiu zo secondhandu, ale také klasické cez krk sa dajú kúpiť už asi všade. K tomu niekoľko obľúbených svetrov. Pre mňa je dôležitý materiál a to, ako sa v nich cítim. 

7. Kožená bunda, baloňák – okrem teraz mojich najobľúbenejších bomber búnd na jar najčastejšie obmieňam môj béžový a tmavomodrý baloňák a kožené/koženkové bundy. Táto v modrej by sa mi zišla do zbierky.
Fotky: Esprit.

9 comments:

  1. to pásikavé ak je zo zary som si teraz kupila v PT :-D

    ReplyDelete
  2. úplny suhlas. basic lahko skombinovatelne stylove veci :) paci sa mi tvoj vyber :)

    ReplyDelete
  3. tá posledná bundička je perfektoo <3

    Michellee's kingdom

    ReplyDelete
  4. Ahoj V. a kde kupuješ ľanové tričká? Máš nejaký tip, kde sa dajú kúpiť kvalitnejšie? Ďakujem:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mam z h&m, z lindexu, z bershky a z frontrowshop.com a pri 100% lane sa kvalita nejak vyrazne neodlisuje :) tie z frontrow mam asi najradsej :)

      Delete