expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

17.3.15

wellness weekend

Možno ste už videli na instagrame a možno nie, v sobotu som mala možnosť zúčastniť sa jedného skvelého wellness víkendu s Biodermou v hoteli Maximus Resort v Brne. Keď vám firmy ako blogerke dávajú veci zadarmo je jedna vec, keď vás ale pozvú na takýto skvelý výlet je pre mňa osobne už vyšší level. Ďakujem, bolo to skvelé! Na izbe som bola s Babô, po dlhom čase som sa videla s Beátou, spoznala skvelú Niky a Miu. Na tejto akcii bolo veľa beauty blogeriek a zaujímave bolo na tom to, že my (ako fashion blogerky) sme nepoznali ich a oni nás. Sledujete beauty blogy? Ja sa priznám, že moc nie, hlavne nie tie, ktoré sa venujú výhradne len tomu. Mali sme aj prednášku o odličovaní a líčení, wellness sme si patrične užili, dobre sa najedli (nechcela som sa obmedzovať, tak som si dala cheating od palea) a spokojne sa vrátili do každodenných povinností. Viac takýchto výletov!


14 comments:

  1. Keby som nemal maturu tento týždeň, tak som tam mohol byť a konečne vás aj spoznať! :(

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. ešte jeden nevegansky dezert myslím teda :-D hahaha

      Delete
  3. Vyzerá to bombovo, paráda :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. ooo muselo to byť vážne super aj to jedlo vyzerá perfektne ! :) Ani ja veľmi nesledujem blogy ktoré sú zamerané len na beauty :/.

    ReplyDelete
  5. To je vsetko? Cely tvoj report z tejto akcie? "Uzili sme si, najedla som sa, pozrite na moje super telo"? Nemas pocit, ze vas tam pozvali aj preto, aby si potom svoje poznatky priblizila citatelom? Aspon zmienila nejaky ten produkt? Take ako ty tam nemali co hladat, hanba ti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak prepáč, že sa ta to tak dotklo, myslela som, ze spravne sa odlict nie je taka veda ale asi sa mylim, a bioderma sa tu objavuje pravidelne nemusis sa bat, oni vedia co robia. A áno, medzi tie beauty blogerky som rozhodne nezapadla.

      Delete
  6. Zážitková sprcha je super :D Predpokladám, že aj celý pobyt :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. na mna bola moc studena :D pobyt bol super!

      Delete
  7. To muselo být totálně super! :)

    ReplyDelete