expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

23.4.15

D.A.R.E.

Na úvod si dáme krátke informačné okienko. D.A.R.E. - Drug Abuse Resistancce Education je výchovný program zameraný na osvetu a prevenciu pred užívaním drog, členstva v gangoch a násilného správania. Funguje už od roku 1983 hlavne v Amerike. Po zapísaní do tohto programu na škole sa študent zaväzuje k tomu, že nebude brať drogy a nestane sa súčasťou žiadneho gangu a následne ich po dobu niekoľkých týždňov policajti učia o nebezpečenstvách rekreačného brania drog. Tento program je kritizovaný kvôli jeho nulovej tolerancii, kde krabička cigariet je rovnako zlá ako tvrdé drogy. Okrem toho má aj rôzne iné nedostatky, ale to tu nebudem vypisovať, keby vás to zaujíma, tak google knows everything! Každopádne, každý, kto tento program absolvuje dostane aj D.A.R.E tričko, ja som túto dnes už trochu kultovú záležitosť kúpila ako inak v second-hande. S programom ako takým síce skúsenosť nemám, ale s tým nápisom sa veľmi stotožňujem .) Majte sa krásne a DARE to resist drugs and violence!

alpha industries jacket, shirt, jeans, dr. martens - secondhand

18 comments:

  1. martensy zo secondhandu? ty si luckerka! :D

    ReplyDelete
  2. tohle je proste skvely, vse na jednicku)

    ReplyDelete
  3. jeden z tvych nej outfitu, vypada to bozsky!

    ReplyDelete
  4. jaaaj neviem prečo ale v poslednom čase ma bavíš zo všetkých najviac <3

    ReplyDelete
  5. ake dlhe vlasy uz mas! :-o

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. v ba v textilhousoch a v nitre v humane

      Delete
  7. v pohode len tie martensky sa mi zas spájajú s inou filozofiou

    ReplyDelete
    Replies
    1. to ze martensy nosia rozne subkultury je jedna vec, ale zeby sa tie topanky ako take spajali s nejakou filozofiou, tak o tom neviem ale mozes mi to objasnit :)

      Delete
  8. aj mna by to zaujimalo...ja som tiez asi specialna subkultura, zena s poslednou sancou...:)) mam 41 a konecne som si kupila svoje prve martensy....proste preto, ze sa mi pacia cely moj zivot, je to hlboka naklonnost casom preverena..

    ReplyDelete
  9. to je pekne sice ale ako mozes mat tricko s takym napisom, s ktorym tvrdis ,ze sa stotoznujes ked si ho doplnila o styl ,ktory tomu nezodpoveda.. ta kombinacia nesedi . To ako by si vravrla nelubim mrkvu ale dam si ju varenu ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. no tak ked uz sme pri tej mrkve, surovu zjem ale varenu nie .) zjavne nepripisujem kusom oblecenia taku dolezitost ako ty :)

      Delete
  10. Súhlasím s vaším názorom, myslím, že to potrebuje spoločné úsilie všetkých ľudí

    ReplyDelete
  11. ahhh, naozaj super! robiť outfity a stotožňovať sa s nimi, áno <3

    ReplyDelete