expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

14.4.15

inspiration/ denim jackets

Oceniť krásu a funkčnosť riflovej bundy mi trvalo veľmi veľmi dlho. Nikdy som ich nejak špeciálne nemala rada, ani som ich často nenosila. Dávam to všetko za vinu tomu, že som nenatrafila na tu pravú. To sa ale zmenilo, takže ju tu asi budete vídať častejšie. Nie je to pre mňa úplne najjednoduchší kúsok na kombinovanie, hlavne tá moje je kratšia, takže ďalší problém. Nemám rada rovnaký odtieň denimu na bunde aj rifliach (aj keď netvrdím, že to nikdy nevyskúšam) a nemyslím si, že si ju môžem obliecť ku všetkému. Alebo len nad tým moc premýšľam? Neviem. Čo viem je to, že ju budem najčastejšie nosievať s jednoduchými tričkami a čiernymi riflami. Verím ale, že jej využitie bude aj trochu kreatívnejšie. Zostavila som malú inšpiráciu pre seba aj pre vás a teraz som zvedavá:

Nosíte riflové bundy? S čím ich najradšej kombinujete vy?  

 zdroj: tumblr, pinterest

21 comments:

  1. Nikdy som riflove bundy nenosila az kym som minuly rok nenasla v second hande dokonalu retro Levi´s bundicku z tmavo-modreho denimu ktora mi sadne ako keby bola na mna sita a uplne najkrajsia je s vykasanymi rukavmi...odvtedy ju milujem !!! :) tato dzinova bundicka je skvela s tmavymi nohavicami a jednoduchym trickom - to je kombinacia ktorou sa neda nic pokazit, ale super vyzera aj na romantickych catach, k ackovej sukni, "haremkam" a skoro ku vsetkemu - vlastne podla mna je to uplne univerzalny kusok! podla mna cim viac ju budes nosit, tym viac budes vidiet ake ma ta bunda obrovske moznosti :)

    ReplyDelete
  2. riflove bundicky ma spravadzaju od utleho detstva doteraz nosim jednu co som mala ako 5rocna :-)

    ReplyDelete
  3. Ziadnu nemam :( ale strasne chcem! Kde najst tu pravu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. za předpokladu, že baby to mají se sháněním oblečení přeci jen lehčí, mám osobně zkušenost s tím, že denimový bundy se dají najít prakticky v každym sekáči, plus se mi úplně nejvíc osvědčily internetový aukce (pokud teda člověk zná svoje míry)

      Delete
    2. ja mám tu pravú levisku z vyzerajdobre.sk ale hej, sekáče, votočvohoz alebo bežné obchody, pretože treba aby ti super sedela, drzím palce :)

      Delete
  4. riflovú bundičku mám ale nie presne podľa svojich predstáv lebo bohužiaľ vždy SH natrafím na veľké veľkosti a toľko sa mi zasa nechce zužovať :D ale nosím ju dosť často a zvyčajne k šatách najradšej :) nerada však celkovo kombinujem riflovinu a riflovinu preto aj keď k nohaviciach tak buď klasika čierne alebo nejaké farebné ZuZu

    ReplyDelete
  5. Ja som tiež nikdy nenosila riľové bundy, pokiaľ som v skryni mojej mamy neobjavila jej starú Levi´s rifľovu bundu, ktorú asi nemala nikdy a v skryni jej trčala pár dobrých rokov a od vtedy sa jej neviem vynosiť. Ak sa mi náhodou niečo s ňou stane, musím si zohnať rovnakú!! Je skvelá :)

    ReplyDelete
  6. Len smelo do toho! Skusaj, kombinuj, s paradnou vintage bundou to nepokazis! akurat z vlastnej skusenosti obliekam len k tight jeans alebo satam. A moze byt aj rovnaky odtien, iba taky o jeden mimo je dost mimo :D
    A s tvojim stastim urcite coskoro najdes aj oversized vintage Levis!
    Inak ten druhy ozadu obrazok je paradny, vies odkial to je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. dakujem :) mam pocit ze to je jbrand reklama ale nie som si ista :)

      Delete
    2. ten dalsi som myslela - okuliare, tmava mikina, hnede cizmy, ale uz som nasla! dakujem :)

      Delete
  7. Sháním nějakou, co by mi sedla, po sekáčích od loňska, ale většinou jsou mi malé, takže zatím nosím jednu dost netypickou asi z 8. třídy, s kapucí a střihem z roku 2000+, bohužel se nedá k šatům... tak musím dál shánět!

    ReplyDelete