expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

29.5.15

RAD

Mala by som svoj blog asi premenovať na "Jeans & me", keďže v poslednej dobe nič iné ani nenosím. V kombinácii rifle a tričko sa cítim jednoducho najlepšie už dlhé roky a som toho názoru, že aj v takejto jednoduchej kombinácii môžete vyzerať štýlovo. Aj preto najväčšie poličky v mojej skrini okupujú jednoduché tričká a rifle rôznych dĺžok, šírok, farieb. V začiatkoch môjho blogovania to bolo hlavne o kvantite, potom ale postupne prišlo vytriezvenie (ako asi u väčšiny "starších" blogeriek) a oblečenie momentálne kupujem veľmi zriedka. Z času na čas niečo dostanem, ale pokiaľ do toho investujem vlastné peniaze, viac nad kúpou premýšľam. Toto Rodarte tričko som mala na svojom imaginárnom wishliste veľmi veľmi dlho a konečne som si tento materiálny sen splnila. Predať zo šatníka cca 8 vecí a kúpiť si 1 tričko sa mi zdá ako dobrý deal hah. Ak niekoho zaujíma kvalita, tak poviem len toľko, neľutujem ani 1 €, ktoré do toho trička išlo, aj keď objednávanie z Ameriky by mohlo byť o niečo jednoduchšie ugh. 

Aký materiálny sen ste si naposledy splnili vy? Prezraďte!

 rodarte t-shirt, secondhand jeans

9 comments:

  1. na Májovom džeme som si poctivo zarobila na vak od Chriss Pola srdce mi pišťalo keď som ho uvidela, že som proste musela mať :) teraz je mojou skoro každodennou súčasťou ♥ a mimochodom nedá mi to tie boty sú skvelé neviem od nich odtrhnúť zrak ZuZu

    ReplyDelete
  2. Kenzo tiger tricko a Kenzo eye scarf. A nelutujem ani libru! :)

    ReplyDelete
  3. Kenzo clutch ... odmena za skusku ♥

    ReplyDelete
  4. ty jsi prostě theresa z warpaint! <3
    to tričko je krásný a i když se řiká, že triko a jeany jsou nejvíc nekreativní, tak si myslim, že se s tim dá nadělat dost parády (haha) a hlavně je to vážně pohodlný!

    ReplyDelete