expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

23.10.15

these autumn days.

Jeseň je tu, aj keď ešte pred týždňom som si myslela, že už prišla nadobro zima. Našťastie sa tak nestalo a dúfam, že ešte chvíľu nestane a občas nás medzi dažďom aj slniečko prekvapí. Outfitovo vám nemám čo ponúknuť, keďže nosím v podstate stále to isté v jesennej palete farieb a žiadnu výraznejšiu u mňa asi ani nečakajte. Tu je taký malý foto recap z posledných cca dvoch týždňov, majte krásny víkend a upečte si hokkaido, je to super!

S Billym a Jojom na prechádzke po Zobori, je to tam fakt veľmi ukľudňujúce, mala by som tam chodiť častejšie.
Tento vak, síce ho mám už nejaký ten piatok je na blogu asi prvý krát. Odkedy mi prišiel, iný nenosím, a kanken mi smutno odpočíva v kúte. Je o dosť väčší, takže pre mňa aj praktickejší, keďže si takmer vždy so sebou nosím buď veci na cvičenie aj jedlo. Ak uvažujete nad Hershelom tak neváhajte!
Túto šatku mám zo Zootu a objednala som ju k mojim najobľúbenejším jesenným topánkam (fotka nižšie). Pekne spolu ladia, tak ako to mám rada hah.
Bombera + čierne rifle + tieto topánky je teraz moje asi najobľúbenejšie kombo. Ak by ste ma niekedy minulý týždeň stretli, tak som bola oblečená nejak podobne. 
 Nebola som s týmto diablikom týždeň a dosť mi chýba.
 On the road, síce len na ceste do gymu ale aj tak :D.
Tieto gumené conversky vyriešili moju večnú dilemu - gumáky vs. tenisky. Často sa mi stalo, že som ráno vyšla v gumákoch a potom celý deň  nezapršalo a nevyhla som sa začudovaným pohľadom (true story). Tieto "dva v jednom" gumené tenisky to pekne vyriešili. 
Keď som si ešte myslela, že jeseň nebude a prišla zima, tak som vytiahla moju tajnú zbraň - túto pánsku parku z H&M, ktorú mám už asi 3 - 4 roky a stále je dosť super, trošku som jej upgradla kapucňu vintage kožušinou. 
 Darí sa mi zachytiť všetky jeho tváre :D.
 Rare outfitová fotka z centra mesta :D.
 Straight outta zoborské sídlisko. 
Po týždni zasvietilo slnko, po dvoch týždňoch som vytiahla slnečné okuliare, tak si to žiadalo selfie haha.

9 comments:

  1. Ty jsi tak strašně krásná, smyslná, originální ženská - k tomu s dokonalou postavou a ještě působíš, že jsi fakt v pohodě.. Já tě prostě žeru :-))A psíček je naprosto boží, ten výraz na fotce s klacíkem je super :-D

    ReplyDelete
  2. na druhej fotke ako keby som seba videla :) a velmi ti idu tieto vlasy!
    ps: na kokaido sa chystam odkedy si tu dala recept. mozno zajtra :P

    ReplyDelete
  3. I am so thankful to open this kind of site of yours because you really helped me so much to know how and what to do when there are things that will happen like this because honestly I really don’t know what to do in terms of same topic.

    ReplyDelete
  4. Love this post, love your style, and also this dog, perfect!!!
    XX
    http://www.angelamall.com

    ReplyDelete
  5. A psíček je naprosto boží, ten výraz na fotce s klacíkem je super

    ReplyDelete
  6. Tá taška je veľmi pekná.

    www.citygirl159.blogspot.sk

    ReplyDelete