expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

3.2.16

wish wish wish (you were here)

Dlho tu neboli materiálne priania, a čo si budeme klamať, každý (aj niekto s tým najväčším sebazaprením) ich má. Tentokrát to spravím tak, že ak si budem chcieť splniť nejakú položku z tohto wishlistu, tak budem musieť niečo zo šatníka najskôr vyradiť a predať (v tom najlepšom prípade). Plánujem to už tak dlho, že by som to už fakt mohla spraviť :D. 

A teraz k tým prianiam:



1. AI WEIWEI kniha o čínskom umelcovi, ktorého som objavila pomerne nedávno a ktorý mi veľmi zaimponoval. Prečítala som čo sa dalo, pozrela skvelý dokument Never Sorry (odporúčam) a mám zálusk na túto knihu. V zberateľskej verzii s podpisom a zabalená v hodvábnej šatke stoji 1000 € ale asi sa uspokojím s tou druhou verziou heh.

2. Nike Tech Fleece tepláky, mám dve mikiny z tohto materiálu a patria medzi moje najobľúbenejšie a možno aj preto mám pocit, že tieto tepláky nutne potrebujem. A možno už potom budem mať fakt viac teplákov ako riflí. Minimálne viac takých, čo reálne aj nosím eh.

3. Túto Calvin Klein podprsenku som našla na asose už celkom dávno a odvtedy ju mám v "saved items". A čakám na zľavu! hahah

4. Vysoké Vansy sú pre mňa momentálne tá najlepšia obuv na jar, semišové si už asi nekúpim, ale pokukujem presne po týchto alebo po nejakých látkových, najlepšie čiernych. Tieto sú zo spartoo.cz a má také aj Jojo. Rozmýšľala som nad nimi už cez zimu, ale majú na prednej časti dierky, čo ma dosť odradilo. Na jar by sa to ale mohlo hodiť. 

5. - 6. Veľmi dlho som netúžila po žiadnom šperku a momentálne mám takéto priania až dve. Jedno nereálne a jedno nie až tak nereálne. Prsteň od Pamely Love - Luna ring, a náhrdelník od ANTIPEARLE, už na pohľad veľa ľuďom dobre známy (tento). 


Aké najväčšie materiálne prianie zažívate teraz vy? Tell me!

3 comments:

  1. hezký wishlist, moc se mi líbí ty šperky!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. pridávam sa aj mne sa moc páči :)

      monyways.blogspot.sk

      Delete