expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11.4.16

cosmetics favorites



Dlho tu nebol takýto článok, ale tieto 3 veci si ho zaslúžili:


Od Biodermy som vyskúšala už takmer všetko, sú veci, ktoré ma tak nezaujali (napríklad šampóny) a sú veci, na ktoré odvtedy nedám dopustiť a pravidelne si ich kupujem (micelárne vody, sébium radu pretože moja pokožka si občas myslí, že je ešte v puberte a niektoré krémy). 


  • Táto novinka od biodermy - Hydrabio Perfecteur je tak dobrá, ako sa o nej hovorí. Má SPF 30 za čo ma u mňa veľké +, skvelo hydratuje a jemne rozjasňuje pleť. Perfektný krém pod make-up ale perfektný aj bez neho. V teplejšom období mi nahradí môj najobľúbenejší Atoderm Nutritive, ktorý je hutnejší, pre mňa ideálny na moje zimné vysušovanie.  


  • Atoderm sprchový olej vyživuje a zvláčňuje a moja suchá pokožka je mu veľmi vďačná. Bez parabénov, bez konzervantov, bez mydla, bez farbív.  Ak vás obyčajné sprchové gély vysušujú, tak odporúčam. Celá Atoderm rada je na to výborná. 


  • Sprchový gél je jediná moja starostlivosť o pokožku tela, keďže na jeho krémovanie som poviem to na rovinu, lenivá. Ale dostal sa mi do rúk telový peeling Mark scrub, ktorý som si neuveriteľne obľúbila. Možno to bude tým, že predtým som peeling na telo nepoužívala, alebo tým, že tak neuveriteľne nádherne vonia alebo možno aj tým, aký pocit zanecháva na mojej pokožke. Po jeho použití mám pocit, akoby som si pokožku nakrémovala. Nie vo význame, že je mastná, ale taká hydratovaná, neviem to moc opísať. Vôbec nevysušuje, čo bol pre mňa pri peelingoch úplný strašiak. Skúšala som ho aj na tvár, ale na moju pleť mi prišiel príliš drsný (na tvár momentálne používam hydrabio peeling od Biodermy), ale telo ho miluje. Odporúčam! A voniam ak káva a kokos ešte dlho po tom, lovin it.

1 comment:

  1. O tom Mark scrub som počula už od viacerých blogeriek a teda zvažujem, že ho vyskúšam aj ja. Som zvedavá na výsledky :)

    ReplyDelete