expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

11.5.16

my gym favorites/ guide

V čom cvičíte najradšej vy? Niekomu vyhovujú staré tričká, ktoré by už iné využitie nemali a niekto si potrpí na to, aby dobre vyzeral aj pri cvičení. Ja som tak pol na pol, pekný dizajn samozrejme predáva, ale pokiaľ sa v tom necítim dobre, tak to nenosím. To platí dvojnásobne pri cvičení, lebo báť sa o presvitajúce legíny alebo neustále popravovať zarezávajúcu podprsenku je veľká otrava! Mám pre vás niekoľko tipov na športové oblečenie, ktoré nosím najradšej ja:


Legíny - mala som Nike, Adidas, H&M a bezkonkurenčne u mňa stále vedie Under Armour. Najväčší postrah bol u mňa vždy presvitajúci zadok na legínach pri drepovaní. Z mojej skúsenosti nie sú ani jedny legíny 100% nepriesvitné, ale najlepšie obstáli Under Armour, aj čo sa spevnenia týka a výdrže samotných legín pred opotrebovaním. Tieto čierne čo vidíte na obrázku sú u nás v gyme absolútny favorit, ak sa vám nechcú hľadať tak kúpite napr. tu. Odporúčam kupovať o číslo menšie, ja kupujem legíny vždy XS. 

Podprsenky - moja najobľúbenejšie sú asi od adidas s takým medium supportom. Čím väčší objem hrudníku, tým väčší support si vyžaduje. Mojou jedinou požiadavkou je, aby sa podprsenka nikde nezarezávala. Najnovším kúskom je camo reebok z powerwear.sk, ktorá má okrem funkčnosti aj skvelý dizajn.

Krátke nohavice - tie mám rada skôr kratšie a najväčšou požiadavkou pri výbere je úplný rozsah pohybu. Takže drepy v kabínke pri skúšaní musia byť hah. V crossfite sa často nosia kratučké legínové šortky, ktoré mne osobne pripomínajú viac nohavičky a aj keď som raz také mala, nikdy som sa v nich necítila dostatočne komfortne, to je ale samozrejme už na každého osobných preferenciách. Na fotke sú momentálne moje najobľúbenejšie under armour.

Tričká - nemám rada 100% bavlnu, v ktorej sa po spotení cítim ak ov pancieri ani 100% polyester, z ktorého sú niektoré funkčné tričká. Raz som mala také Nike a po prvom opraní mi zatuchlo a odvtedy som ho na sebe nemala. To nehovorím o pocite na tele. Pri cvičení potrebujem tričko, ktoré prepúšťa pot a aj po spotení je ľahučké a priedušné. Také sú aj naše momentumclothing, Keď neveríte, treba vyskúšať .)

Tenisky - ja cvičím crossfit, takže pre mňa na tento druh športu je najvhodnejšia teniska s rovnou a tvrdou podrážkou. Najuniverzálnejšie tenisky na to sú nano tenisky od reebok crossfit alebo nové nike metcon tenisky. Ja nosievam oboje, podľa nálady a outfitu (haha true story). Na fotke sú reebok crossfit speed tr a sú to taká cenovo výhodnejšia verzia tenisiek nano. Sú z powerwear. Nike som dostala od Joja a dajú sa kúpiť na nike.com, ktoré konečne posiela aj na Slovensko! Táto farebná kombinácia už k dispozícii nie je, ale majú tieto. Cenovo náročnejšie, dizajnovo krajšie ale funkčnosťou sú na tom s reebokom asi tak rovnako. 

Ponožky - na tých si nejak špeciálne nepotrpím, ale skúšala som Happy Socks Sport a bola som, teda stále som veľmi spokojná, mäkučké a funkčné a hlavne strašne pekné. Sú z urbanluxu. Inak nosím najčastejšie členkové reebok crossfit alebo under armour, ale nejak špeciálne ponožky neriešim.

A ako bonus na záver športová fľaška Citrus Zinger Sport, ktorá mi už slúži neuveriteľne dlho a stále je to v gyme môj verný spoločník. Nástavec na citrón som vybrala, lebo počas workoutou pijem len čistú vodu. 

Ak máte pre mňa nejaký tip na vaše obľúbené športové oblečenie, alebo konkrétny model tak budem len rada! 





4 comments:

  1. Tie podprsenky Adidas sú pekné, ale celkom drahé. Ja občas pokuje na lacnejšie podprsenky. Každopádne si myslím, že športová podprsenka je nutná.

    ReplyDelete
  2. شركة مكافحة الصراصير بالرياض شركة مكافحة الصراصير بالرياض
    شركة تسليك مجارى بالدمام شركة تسليك مجارى بالدمام
    شركة تسليك مجارى بالاحساء شركة تسليك مجارى بالاحساء
    شركة تنظيف منازل بالدمام شركة تنظيف منازل بالدمام
    شركة مكافحة حشرات بالدمام شركة مكافحة حشرات بالدمام
    شركة تنظيف شقق بالدمام شركة تنظيف شقق بالدمام



    شركة تنظيف بالمدينة المنورة شركة تنظيف بالمدينة المنورة
    شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة شركة مكافحة حشرات بالمدينة المنورة
    ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة ارخص شركة نقل عفش بالمدينة المنورة

    ReplyDelete