expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

10.4.15

spring essentials

Chrípka nakoniec dobehla aj mňa a momentálne ležím v posteli a dúfam, že zajtra sa už budem cítiť lepšie. Konečne je vonku krásne počasie a ja si ho nemôžem užiť. Neviem sa dočkať kým vyvetrám moju novú levi's riflovú bundičku, ktorú som dostala z e-shopu vyzerajdobre.sk, kde okrem nej nájdete aj levi's rifle a rôzne iné značky. Táto bunda je dokonalá, patrí do kolekcie (série) ICONS, ktorá je inšpirovaná ikonickými kúskami z minulosti. Riflovú bundu som už dlhšie zháňala v second-hande, ale verte či nie, na levi'sku, ktorá by mi sadla som šťastie nemala. Pri nej sú moje ďalšie obľúbené kúsky ako Casio Baby-G hodinky, Marshal apparel ponožky, zrelé mango, pretože niet nad zrelé mango!, moje najobľúbenejšie tričko vôbec - where the wild things are, ray ban okuliare, jedny z mojich najobľúbenejších levisiek, dkny peňaženka, bioderma sensibio tolerance plus, ktorý zachraňuje môj vyštípaný nos, moleskine, do ktorého viac nepíšem ako píšem, rozčítaná zbierka poviedok od rôznych autorov, ktoré selektoval Chuck Palahniuk - Burnt tongues (odporúčam) a biele conversky, ktoré nosím teraz najčastejšie. Nech ste zdraví a pekný deň!


10 comments:

  1. Veľmi pekný príspevok (jak vždy) ale s tým mangom súhlasím úplne najviac 😂☝☺

    ReplyDelete
  2. začni čítať aj niečo iné ako Palahniuka prospeje ti to uvidíš

    ReplyDelete
    Replies
    1. hah, citam aj ine knihy hlavne toto su poviedky od roznych autorov nie od neho, nemusis sa bat, nenapisal toho tak vela aby som citala len jeho, bohuzial .)

      Delete
    2. nech si každý číta, čo chce anonym :D

      Delete
  3. pekný príspevok :)
    Bola by soma rada ak by ste si aj vy pozreli môj blog a zanechali pekný komentár :)
    alebo odoberať môj blog.

    tu je darkbrown

    ReplyDelete
  4. Chcem si kúpiť pre svoje chlapci, a oblečenie je tak v pohode
    http://www.missydress.it

    ReplyDelete
  5. ahoj prosim ta kde si kupila tu zelenu bomberu co mas? a je panska alebo damska a ake cislo? (sorry ze to pisem sem ale nenasla som ziadny ask alebo co :D ) daska

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahoj, je damska a je z topshopu a ja som ju kupila na votocvohoz :)

      Delete
  6. Passo per un saluto veloce, mi piace un sacco il tuo stile!
    Buon weekend!
    strumentidentali

    ReplyDelete