expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

18.1.16

uneven denim hem/inspiration+DIY

Ak sa nemýlim o pôvod tohto "mikro" trendu sa zaslúžila relatívne mladá značka VETEMENTS, pod vedením Demna Gvasalia, ktorý sa svojmu remeslu priúčal aj u Margielu. Možno práve z tadiaľ si odniesol rôzne "de-constructing a reconstructing" techniky, ktoré využíva aj vo svojich kolekciách. Mňa momentálne táto značka neuveriteľne baví a je to pre mňa jedna z najoriginálnejších značiek súčasnosti. Samozrejme ich oversized štýly nemusia byť pre každého ale ich poprešívané vintage levisky s cenovkou vyše 1000 € nemajú núdzu o záujemcov. Ak vás to zaujíma, tak na oficiálnej stránke si môžete pozrieť ich doterajšie kolekcie (tu). 

Zvýšený lem na jeansoch som vnímala už pomerne dlho, nie len na streetstyle fotkách daných vetements jeansov ale aj rôzne DIY. Neodolala som a spravila som si také aj ja, z levisiek 501. Ak potrebujete návod, tak na stránke honestlywtf jeden je (tu), ale je to veľmi jednoduchý proces. Odstrihnete, napárate a voalá. Najlepšie to funguje s vysokými topánkami, ale ja som ich mala včera oblečené k vanskám a bavilo ma to aj tak. Odporúčam použiť jeansy s rovným strihom, u mňa bol problém také nájsť, keďže takmer všetky už mám dávno odstrihnuté nad členky :D. Ako vysoko si ich potom odstrihnete je už len na vás.

Dajte vedieť či tento trend vnímate a či do toho pôjdete a ak hej, označte ma na instagrame (@svartsvanur) nech to vidím! .)

zdroje:
1. vetements
2. ?
3. tommy tom
4. style du mode
5. honestlywtf
6. vetements
7. vetements
8. me

7 comments:

  1. Perfektný nápad, ale u mňa rovnaký problém, všetky rifle nad členky

    ReplyDelete
  2. idem do toho len rifle musím kúpiť v sekáči :)))))))))) dík za inspi

    ReplyDelete
  3. super je to ... ja by som asi skusila aj tu kombinaciu viacerych do jednych ... tak je to naj ...fakt dobry napad

    ReplyDelete
  4. فور انتقالك من المقر إلي تقطن به إلى موضع أخر وتقوم بنقل مقر معيشتك فأول شيء تقوم بالتفكير به ويسبب لك العديد من الإزعاج بكل تأكيد هي إشكالية نقل الأثاث فكيف تتمكن من نقل كل تلك المقاصد والغرف والأجهزة وما هو الوقت الذي سوف تستغرقه في عملية النقل لو كان عفش منزلك والأسئلة الكثيرة التي تدور بذهنك تجاه مشكلات نقل الأثاث والأثاث التي من الجائز أن تواجها.
    شركة نقل عفش
    شركة نقل عفش من الرياض الى الدمام
    شركة نقل اثاث من الرياض الى الدمام
    شركة نقل عفش بحائل

    ReplyDelete