expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

27.2.15

symbiosis/food

Nad symbiózami spárovanými s jedlom som rozmýšľala už dávnejšie a konečne som ich aj zrealizovala. Dúfam, že sa vám budú páčiť! .) Všetky fotky jedla sú z tohto tumblr a streetstyle fotky klasicky od vanessa jackman. Uznávam, že keby mám k fotkám ešte recepty bolo by to dokonalé, ale to už bolo nad moje sily. Tak enjoy a pekný večer!


21 comments:

  1. Mne sa tieto príspevky taak páčia :)

    ReplyDelete
  2. Tak toto je super ! Naozaj niektoré ako keby boli stvorené pre tento článok !! :)

    ReplyDelete
  3. tvoje symbi su top! Najlepsia vec napriec blogmi ^^

    ReplyDelete
  4. parádní! u některých jsem si fakt řekla, že to neskutečně k sobě sedí :)

    ReplyDelete
  5. Super nápad! Dokonale zladené!

    ReplyDelete
  6. Thyme-Roasted Marcona Almonds - INGREDIENTS

    1 tablespoon fresh or dried thyme, leaves only
    2 teaspoons fleur de sel
    1/2 teaspoon piment d’Espelette
    2 tablespoons extra-virgin olive oil
    8 ounces whole, unblanched almonds
    PREPARATION

    1. Heat the oven to 400°F. In a large, shallow bowl, combine thyme, salt, and oil. Set aside.

    2. Place the almonds in a single layer on a baking sheet. Place the baking sheet in the center of the oven and toast until the nuts are lightly browned, fragrant, and making crackling sounds, about 8 minutes.

    3. Remove the baking sheet from the oven. Immediately add the hot nuts to the thyme mixture. Stir for at least 1 minute to coat the almonds evenly and thoroughly. Taste and adjust for seasoning. Serve warm or at room temperature. The almonds can be stored, well-sealed, for up to two weeks. To refresh, reheat in a hot oven. :)

    ReplyDelete